Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 331
  • 363
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там...
Иринии доколкото знам хламидийната инфекция протича безсимптомно. Упорити гадинки са, но се лекуват.
Успех Дари! И после е ред на бебочето да дойде  baby_neutral

# 256
аз преди да забременея нали си пуснах изследвания и левкоцитите ми бяха малко над нормата... Докторът ми каза "хайде този месец пробвайте и ако не стане ще пуснем едни изследвания за хламидии". Аз се шашнах и веднага го разпитах - той каза, че може да няма никакъв проблем, просто понякога повишенит елевкоцити са симптом на тези гадини, коет опречи на бързото забременяване. Така и не се наложи да си пускам такиваэизследвания Grinning

# 257
  • Някъде там...
Мен пък ме караха да си пусна изследване за хламидия заради упорита гъбична инфекция преди 2 години. Отрицателен беше резултата за мой късмет Simple Smile

# 258
Милички,
благодаря ви за инфото....
Доктора каза че най-точен е церв.секрет и такъв направихме. От Кандиларов ви казаха че теста е + по тел, ще отида да си го взема в четв. на място. За тогава си запазих й час при док-а, за да ми предпише лечение.

Ири никакви симптоми съм нямала, дори и бяло течение нямам newsm78

# 259
Влизам пак, за да ви споделя нещо. Вие преценете дали д аго приемете или отминете. Много пъти сме коментирали колко важно за успеха е психическот осъстояние /при отсъствие на друг физически сериозен проблем/.
Искам да ви кажа, че съм убедена в ползата от автотренинга и позитивната визуализация за забременяването.
Отнема не повече от 10-15 минути. Аз си го правя понякога вечер в леглото преди да заспя /по принцип вечер не заспивам лесно/. Ако не ви звучи много налудничаво ще ви опиша по-подробно какво и как се прави.
Дарилка, дано ги излекуваш по-бързо отколкот оочакваш. А мъжът ти пусна ли си е изследване?

# 260
Да, ири, моля те, обясни по-подробно, че се чудим в чата в момента.

# 261
Дари, надявам се да е фалшива тревога  Praynig

Ирини, моля те да разкажеш  Crazy

Ъпдейтнах списъка с момичетата-гордост-на-форума-тази-седмица (стр. 13) Flutter
Оказа се, че съм пропуснала повече от една  Blush

# 262
  • Стара Загора
Аз незнам хламидиите да имат симптоми. Даре малко е бил маврудеца чеде Mr. Green Това на шега а сега сериозно. Когато го прави преди 3-4 години резултата какъв ти беше с думи /положителен, отрицателен/ или с цифри? Питам те защото когато го пусках първия път аз ми пишеше само резултата с думи т.е беше отрицателен. Когато стигнах до снимка цветна и ми го пуснаха в Торакс се оказа, че съм на границата т.е 1:13 /стойности 1:16/ и доктора ми изписа язитрил ударна доза за един ден. Туй всичкото го пиша защо...в нашите лаборатории в Стара Загора до гроницата го приемат отрицателно но в Торакс не го приемат така. Уф дано си ме разбрала, че днес мозъка ми е пихтия направо...хич не ми се отдава мисленето тези дни Crazy

# 263
Ео, ти кажи как мина изпита Laughing Laughing Laughing
Взех го ,бреееее Mr. Green Май  ми го дадоха по-скоро, ама важното е, че го минах.Тя Жабчето знае къв зор е Crazy Само на два ме скъсаха тая сесия, единият даже от миналата година. Досадна работа Rolling Eyes

# 264
Браво, Ео, ти си нашата гордост (заедно с онези 11 от предната страничка)!  bouquet

Ая, радвам се да те видя пак сред нас Hug Хайде другия месец сме ние сред гордостта на форума Mr. Green

# 265
Ео, с тоя боб се спуках от смях! Joy
Тедсанче, аз съм ти гледала снимки из чужбинския форум, обещавам другия път и теб да сънувам, между другото сънувах и бебчо, дано да е хубав знак! Praynig

# 266
Даниданче, мило мое, гушка Hug, гушка Hug, моля се за теб, сигурна съм, че си след следващите бременелки, ти си една от тези, които най-много го заслужават, силно се надявам тая кистичка да не е толкова страшна! Пращам ти цялата си позитивана енергия, много ме натъжи твоя постинг Sad... кураж!

# 267
Повечето от вас знаят, на 15-ти февруари, преди три години ми откриха киста и след спешна операция ми махнаха единият яйчник и ме спасиха на косъм.Много се притеснявам...надявам се, че билките и хапчетата ще ми помогнат.

Знам какво ти е. Sad На 14_ти февруари преди 5 години отидох в Торакс на своя глава след посеЩения на кварталната поликлиника, където ми каzаха, че ниЩо ми няма Shocked. Откриха ми киста колкото портокал. След седмица трябваШе да пътувам zа Германия с автобус. Оперираха ме по спеШност. Ми кистата е била колкото 2 портокала, била е zастанала кофти и на видеоzона не се е виждала като хората. Мама ми каzа, че докторите са се кръстили като са иzлиzали от операционната. Яйчник иzобЩо не е имало, та да го махат. Та сега втори живот живея.
Данидан, стискам палци кистата да се спука самичка. Знам какво ти е и те подкрепям. Следи я проклетата и стискам палци скоро да ни zарадваШ с хуубави бебеШки новини. Топли прегръдки от мен Hug Hug Hug

# 268
Дани, мила Hug много съжалявам за кистата, искрено вярвам и се моля нещата да се оправят така, както си започнала, с билките и лекарствата Praynig.
И разбира се, че ще ти дадем кураж, та ние непрекъснато го правим взаимно една на друга. Аз също скоро разбрах, че имам нещо, което не съм си го и мислила, но реших, че ще продължавам напред пък каквото ще да става. Сигурна съм и съм убедена, че ще стана майка, същото мисля и усещам за теб, както и за всички момичета, които сме тук. Ние сме търпеливи и съм убедена, че Господ ще ни възнагради за това с най-прекрасните същества Hug
Усмихни се Дани Laughing, пак ще бъдеш щастливо момиче, повярвай ми Hug

# 269
Здравейте, мили момичета!
Напоследък работата така ме е притиснала, че само хвърлях по едно око във форума. Сега просто не мога да се стърпя да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на всички бременни мами. Много ме зарадвахте. Пожелавам ви да изкарате лека бременност. Това е страхотен период! Наслаждавайте му се!
Аз искам и да попитам нещо. Съмнявам се ,че последния и този месец нямах овулация. Нямах ЦС и болки в яйчниците, както обикновено. Едва този месец започнах да си меря БТ и покачването беше едва 0.2. Та какво мислите вие? Може ли да има овулация при такова минимално покачване?

Общи условия

Активация на акаунт