Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 330
  • 363
  •   1
Отговори
# 270
Ео, с тоя боб се спуках от смях! Joy
Тоя боб всъщност е реплика на кумата на майка ми и баща ми. В нашето ново семейство звучи нещо като "Как да не готвя,бе, как да не готвя?! Септември 2005 не те ли трових с пържени яйца Sick", но предпочетох оригинала Mr. Green
Дани, силно те прегръщам!!!

# 271
Гризка, да, следващите сме ние  Flutter

Дани,  Hug - съжелявам, че е такъв лош момент за теб (прочетох одеве и в съседния форум). Тая орисия с кистите край няма  #Cussing out Но... както се казва и на наш`та улица ще грейне слънце  Peace

Ео, честит ти братовчед и взет изпит  Grinning

Слави, от еднодневна промяна на температурата е трудно да се каже имала ли си или не овулация. Трябва да следиш БТ няколко дни и ако се задържи в по-високата фаза, може и само 2 десети да са показателни. Имай предвид, че всяка жена е с индивидуални показатели и при теб може именно само две десети да значат нещо. При мен например БТ да достигне до 36.6-36.7 си е истински рекорд, а на някои от мацките по-ниската им фаза започва от 36.8, така че споко  Simple Smile

# 272
Даниданче всичко ще се оправи, ще видиш, и то съвсем скоро. В другия форум ще ти отговоря по-подробно.
Дарилка, съжалявам за резултатите, но това не е фатално и поне си знаеш от къде идва проблема.
Ая, ти да не се притесняваш за БТ, гледала си бременни графики на ниските температури предполагам. Аз например се втелясвам, че не стигам ниските температури, щото като ги гледам във Фертилити повечето са такива.
Иринии, пусни моля този автотренинг, плиииз. Praynig
Ео, браво, голям отличник си.
Дано не съм пропуснала някого.

Моя милост цял ден маха гащи по улиците с милото, ама си починахме.
голямо миткане по делови срещи Winkот кръчма в кръчма.
Ако ме обърнат ще се излея от коли и води.

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 23:08 от Дара

# 273
Влизам само да ви кажа, че в мамешкия форум има тема за раждането/със снимки/.
Майчице, толкова са страшни. ooooh!

# 274
За автотренинга...
Значи автотренингът е нещо като релаксация. С нея може да се постигнат мног опозиивни промени свързани с емоционалното и с физическото състояние. Най-общо тов астава като в състояние на пълен покой изпратите до подсъзнанието си визуално послание. Подсъзнанието ви го възприема и оттам посредством сигналите, които се изпращат до мозъка нещата "започват д асе случват".Първо е важно д арешите какво искате да промените.Много накратко се прави това:
1. Отпускане - най-лесният начин да се отпуснете е да се концентрирате върху дишането си. Опитайте се максимално бавно д апоемете въздух и също толкова бавн од аиздишате, като през цялото време вниманието ви е концентрирано върху въздуха. Направете колкото вдишвания сметнете за необходимо /но започнете с мин 12/.
2. След като цялото ви внимание е насочено върху дишането би трябвало на 15-20 вдишване съзнанието ви да се е поизпразнило. Сега е моментът да визуализирате случка или ситуация, които желаете да станат реалност. Например възпроизведете в съзнанието си как виждате тест с 2 черти. Опитайте с емаксимално ясно да усетите чувствата, емоциите - всичко което изпитват ев този момент. /повтаряйте го колкот опъти желаете - пон е 3/
3. После си кажете нещо утвърдително и позитивно. Например "Този път стана!"
4. Останете още малко в покой и после бавно отворете очи. А ако искате може направо да си заспите.
Тук съм дала пример... важно е всеки сам да си прецени каква картин аили ситуация би му въздействала най-добре.
Данидан

На един от предходните ми прегледи, докторът видя, че ми се е появила киста /никога през живота си не съм имала НИКАКВИ проблеми от този или друг подобен характер/. Знаете, че при нарастването на кистата и при увеличаване вероятността да се пукне настъпва риск за бебето и въобще... Вечер като си лягам си визуализирам как яйчниците ми са обляни в бяла светлина, казвам си как всичко е наред и че ако има нещо  светлината го лекува.
Може да ви звучи странно, но когато бях вчера на док, видяхме, че макар и с 1мм тя се е намалила!

На който му звучи налудничаво - не е необходимо да прави каквото и да е, защото най-важният ефект на тази практика е психическото спокойствие, което се постига по иначе притеснителни и стресови въпроси.

# 275
  • Стара Загора
Едва този месец започнах да си меря БТ и покачването беше едва 0.2. Та какво мислите вие? Може ли да има овулация при такова минимално покачване?
Важно е да има двуфазност Слави  bouquet

# 276
Дара, къде ги тия снимки. Не мога да ги намеря нещо, можеш ли да дадеш линк?

# 277
Добро утро момичета-кокичета!  bouquetМай толкова рано няма никой във форумчето...
Весел уикенд на всички и дано да има още хубави новини.
Иринии, кистата е нормално да намалее и да изчезне при бременност.Бременността е един от най - успешните начини за лечение на ПКЯ, т.к.кистите на яйчниците са изцяло хормонално зависими.Ще видиш че до края на бременността ти ще изчезне напълно Wink
Весито, какво става с теб, чакаме новини Simple Smile

P.S.Много целувки на бременлийките...с носталгия си спомням...толкова е хубаво усещането Heart Eyes

# 278
Марлийс, Тедсан,Цветунчо, Ео, Ауа, Дара, Иринии, Гризка, Иф много  Hug . Благодаря ви много, момичета...ако знаете как ме заредихте с нови сили, наистина!!!Благодаря! newsm51
Иринии, права е Фифи и аз го знам това, дано и при теб и при Иф изчезнат лошите неща #Cussing out и останат само хубавите!Дано!!! Praynig
Цветунчо, какво ти откриха...дано тепърва ти откриват само хубави неща в коремчето! Praynig
Целувки за всички и усмихнат ден ви желая и много сладки бебчета за всички!!! Hug
П.с.Ео, миличка, честито братовчетче, на патерица!Много да е здравичък!
Марлийс, дано всички тук станем бъдещи бременлийки, а вие-бъдещите се пазете и се поглезвайте по-честичко!Успех, миличка!Стискам ви палци, много! Hug 
  bouquet

Последна редакция: сб, 18 фев 2006, 09:48 от danidan

# 279
alefljo, сигурна ли си, че искаш да видиш снимките, ужасни са....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76457.80

# 280
здравейте мацки.
Сигурно в думите ви има истина, но като алтернатива само ще ви кажа, че моя приятелка я оперираха  защото кистата й нарастна вместо да се разнесе и имаше голяма опасност за нея и за бебето в нея. Освен това аз както ви казах нямам ПКЯ, а киста, която се появи след като забременях, но... живи-здрави.... и аз вярвам, че нещата ще са ок!

# 281
Добрютро на всички!
Благодаря за бързите отговори. И аз се надявам- може да е само с 0.2, но все пак е покачване. Явно ще трябва да си проследя БТ за по дълъг период.
А къде се изгуби Весито?? Чакаме добри новини!

# 282
  • Стара Загора
Явно ще трябва да си проследя БТ за по дълъг период.
Поне за три месеца. Успех  bouquet

# 283
Здравейте. Абе наистина много хора ме ядосват и отчайват. Сега много хора викат. Ти може да не си бременна, Как вярваш само на един тест. Трябва да отидеш на лекар и тогава да си сигурна. Наистина само чрез лекар може да съм сигурна, но.. все пак ми закъснява и с 5 дена от последната дата на менструацията. Иначе мензиса ми е през 28 дни. Така, че даже закъснение ми е по-голямо. Вие какво смятате..? Още е рано да ходя на гинеколог мисля.

# 284
  • Стара Загора
Муцка изчакай още два дена и отиди на доктор със вагинален ехограф. Това е моя съвет. Теста ти какъв беше? Ако искаш го повтори....втората черта трябва да е по-наситена от първия тест:)

Общи условия

Активация на акаунт