Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 325
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
Шуър чек ползвах. Те двете черти са наситени, Хера. Еднакво наситени са.

# 286
  • Стара Загора
Неможе да са еднакво наситени Grinning по простата причина, че в началната бременост /такава през която си правила теста/ нивата на ЧГХ-то са ниски и постепено се покачват...т.е. в началото е по-бледа и после става по-наситена. Незнам вече се обърках тотално Rolling Eyes

# 287
наситена е втората чертичка. По-светличка е от другата, верно, но е наситена, не е бледа и несигурна.

# 288
Здравейте момичета! Как сте? HugНАвън времето е ...просто прекрасно.ПО-късно следобед ще пътуваме отново за ПЛевен,4е да си видя сестри4ката и племенниците!НАдявам се и утре да е така хубаво навън 4е да си направя поне малка разходка.Желая на всички ви прекрасен уикенд! Hug
Ако има желаещи- заповядайте в 4ата Grinning

# 289
2 дни ме няма и тука настанала революция  Crazy
Не мога да изразя радостта си от всички тези хубави новини, просто...в повече ми дойде  Blush
Хера, Куки, Марлийс, Иринии...пожелавам ви всичко най-най   bouquet
Само не разбрах защо се крихте толкова време  Embarassed

Аз няма да съм тук известно време, само сега влезнах за малко, във връзка с това искам да кажа на Херката, че ако идва към Пловдив, няма да можем да се видим, за огромно мое съжаление. Но не зависи от мен, мило...дано да е за добро, па да остане за друг път срещата.

# 290
  • Стара Загора
Само не разбрах защо се крихте толкова време  Embarassed
Аз лично не казвах защото чаках сърдечната дейност....знаете всички, че се борим със стерилитета и изчаквах за това Blush Иначе в Пловдив няма да идвам Стефчо...само брат ми ще ходи защото много ще ми се събира да пътувам.

# 291
Аз лично не казвах защото чаках сърдечната дейност

Така си и помислих  Blush
Херко..радвам се че няма да идваш Embarassed Embarassed Embarassed няма да ме е яд че срещата ни се провали  Embarassed наистина е за добро май  Grinning
Цункам те  bouquet
А мъжо освести ли се вече  Laughing

# 292
4давейте, дами Hug
Аz анминавам и се отнасям. Много ми е иzморено теz дни неЩо. newsm78 Мога да спя по 15 часа в деноноЩието  ooooh! А в петък е последният иzпит и настава свободна България. Дано се и поzатопли, че неЩо ми се е раzмиткало Thinking

Гледах снимките от раждането. Определението "страховити" е твърде слабо. Sick #Crazy Не искам да ги мисля повече и отивам да си хапна тирамису Sunglasses
Някой желаеЩ? Flutter

# 293
  • Стара Загора
...А мъжо освести ли се вече  Laughing
Мърда тука из нас Mr. Green Жив е...да му се неначудиш на тоя моя мъж Crazy
Кой вика тирамису newsm78 Mr. Green

# 294
Здравейте, момичета.
Аз току що се връщам от ски и съм скапана. И гадост, нещо съм се простудила. Ще пия Парацетамол и Ефералгам, пък каквото ще да става.

Иринии, благодаря за бързата реакция, ще пробам да си внуша, че не бива да съм болна.

Много хубава беше съботата в планината и на ски пистите, но сега нямам сили да говоря. Hug

# 295
Даричка, радвам се, че си си изкарала хубав деня и си успяла да релаксираш. Аз например цялата събота я изкарвам на работното място, но след малко си заминавам. Днес около 17 часа се почуваствах много зле..от тогава все полягвам във фоаето на диванчето. Незнам дали е нормално..Явно трябва повече да си почивам, а аз какъв работен ден..!  Sad  Hug

# 296
  • Някъде там...
Дара къде беше на ски, защото и аз се връщам сега от ски, но съм ужасно разочарована  Tired Бяхме на Боровец и за разлика от миналата седмица, сега не ми хареса никак. Лифтовете на Ястребец бяха спрени заради силен вятър, съответно всички скиори се бяха събрали в едната част на курорта. Пистите бяха отвратителни - лед, клони и камъни. За капак една кака ме отнесе като куцо пиле домат на пътчето между "Рила" и "Мартинови бараки". Връхлетя ми отгоре странично и ме помля, сега си куцукам и ме боли коляното.

# 297
Жабче, пази се бе душко.
Ние бяхме на Мальовица. Тръгнахме за `Гюлечица` рано сутринта и хванахме най-хубавото време. Но явно пътуването ме уби.
И с това пушене -- отвори, затвори прозорците на колата, направо си намръзнах. Но няма да се давам на простуди, неее Stop

Муцка, ти да си почиваш, ясно от какво си изморена.
И възможно е `Шуър чек` да ти покаже ясни черти веднага след закъснението. 

# 298
  • Някъде там...
Мальовица ми е слабост на мене  Simple Smile , там съм се учила да карам ски. Страхотно красиво място! За съжаление обаче вече не ми е интересно там - къси са ми пистите, а и не ми се чака по лифтовете толкова.
А за пазене... ми пазя се, много съм предпазлива, но не знам как все на мене се случват такива неща  Rolling Eyes . Миналата година на Пампорово по подобен начин, но при челен сблъсък едно хлапе ми цепна веждата. Сега ме бутнаха, автоматите на ските отнесоха тежестта на удара, но и коляното ми пострада Е, поне не се търкалях надолу по пистата, защото каката бая изхвърча след удара, счупи си щеката и се изтъркаля надолу... Абе казвам си че и по-зле можеше да бъде.  Blush

А ти не се давай на настинката, далече да бяга Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2006, 19:58 от Жабче

# 299
Няма да се давам. Сега полягвам с книжка и марш на простудите.
Купих си новата книга на Боян Биолчев. Ще я видя колко е добра, защото суперлативите са големи.
Laughing

Венкова, какво става с теб?
Весето, ами ти нещо се замълча.
Я драснете по някой ред, че така само гадая. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт