Пазаруване от Aliexpress.com 21

• 59 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря - а купона ... за общата стойност на поръчката ли ще ми бъде, ако са от различни продавачи. И още нещо- като маркирам на търсене "само 1 брой" това какво означава  newsm78 Че ще махне тези, които не продават на дребно ли  newsm78

За купона не зная, но ако маркираш 1 бр., ще останат тези които продават на дребно.   bouquet

# 46
  • Ямбол
viki_88,gerryG и от двете места може да е причината,но често се оплакват,че е от сайта и искат лични данни, не прави 24 часа плащане,после опитай, а е валидна в срок и с пари със сигурност,нали.
anny_,
Windy
през страница се пита същото. Пиши му и питай дали ще прати и кога, ако до изтичане на срока не прати ще ти върнат обратно парите, но може и да удължи срока, може да откажеш и поръчката,но след съгласие от продавача.
Kagi е доста странно.
6tastliva  Peace
радос зависи:ако са от 1 продавач-заедно,ако са от различни-отделно,следиш рейтинг,коментари,описание, за купона, от 1 продавач обща мин. стойност 25$,тогава ползваш 5$ отстъпка,но провери със сигурност тази ли е сумата,мисля,че ще е повече.
За бройките,ако маркираш 1 бр, остават само артикули за продаване по 1 бр/комплект,другите отпадат,а от страни има опция за друга бройка мин. и макс,

# 47
Някакви отзиви за http://www.aliexpress.com/item/3325-Hot-Sale-Women-s-Lace-Handba … es/937692389.html чанта ?
Като материя или снимка ?

# 48
# 49
  • София, България
Никид, мерси. Харесала съм нещата от различни продавачи. Но когато ги сложих в количката - под всеки артикул има бутон - искаш ли да вземеш всичко от този продавач /или нещо от сорта/ ... откъе да знам дали "този" продавач има и другите неща, които ми трябват  newsm78

# 50
  • Sofia
Бутонът е стандартен, ако си сложила в кошницата 3 неща от един и същи продавач например, тогава можеш да натиснеш този бутон, за да направиш поръчка и за 3-те. Бутонът няма отношение към артикули от други продавачи.

Ето информация за конфискуването на стоки-реплики:
http://www.dnes.bg/stranata/2014/02/22/kupuvash-mente-ot-saitove … tojavat-go.216754

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 09:09 от NBM

# 51
# 52
  • София
пробвах сега пак с маестро на обб и общинска банка-не става,с мастеркард стана,друг има ли проблем с маестро?

# 53
Момичета, здравейте отдавна следя темата, но сега искам съвет от вас. На 26.04 ще бъдем кумуве. Ако поръчам рокля от Aliexpress дали има шанс да дойде. И ако знаете надежден продавач, ще ви бъда благодарна, искам нещо подобно

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Cheap-Price-In-Stoc … _en_US_2014-02-21

Приемам и по-добри предложения   bouquet

# 54
никид, благодаря ти, но не беше въпрос.   bouquet

Не смятам да предприемам нищо засега. Покупката не ми е спешна, а и не е за голяма сума. Примирила съм се, че пазарувайки от китайски сайт, ще получавам поръчките си след дълго чакане. Съветвам всички останали да сторят същото. Надявам се, никой не мисли, че китайците опаковат и пращат поръчките на всяка от нас поотделно. Групират товари, за да им се върже тази работа с безплатния транспорт. Просто и логично е. Бързината на доставката е въпрос на късмет. Предполагам, че ако уцелим момент, близък до товаренето и пращането на целия контейнер (или в каквото там пътуват стоките), получаваме покупките си бързо. И обратното - ако сме ги изпуснали за малко, чакаме повече. Иначе просто не виждам как им излизат сметките. Thinking

Бързото получаване на някои от поръчаните неща за мен беше по-скоро приятна изненада, отколкото нещо, което съм очаквала. Не е критерий, по който оценявам продавача. Гледам на това като на бонус. За мен по-важното е да имам добра комуникация с хората отсреща, защото понякога имам въпроси; искам да получавам качествени неща, които отговарят на снимките и на описанията. Това е! Другото, както вече написах, е въпрос на късмет. Peace

# 55
Момичета, здравейте отдавна следя темата, но сега искам съвет от вас. На 26.04 ще бъдем кумуве. Ако поръчам рокля от Aliexpress дали има шанс да дойде. И ако знаете надежден продавач, ще ви бъда благодарна, искам нещо подобно

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Cheap-Price-In-Stoc … _en_US_2014-02-21

tcveteto , много е хубава роклята!
Моят съвет е да се свържеш с продавача и просто да питаш. Според мен има шансове, при това големи, да получиш роклята до посочената дата. Има повече от два месеца, което е дълъг срок. Но за твое успокоение, питай! Повечето продавачи са любезни и ще ти отговорят добросъвестно според мен. С останалите не се занимавай! Аз не поръчвам от такива с нисък рейтинг или такива, които не ми отговарят. Има десетки други, които ще го направят. Wink

# 56
Ей това с митниците е много кофти. Не съм поръчвала реплики, но все пак...  Rolling Eyes

# 57
  • София
Ей това с митниците е много кофти. Не съм поръчвала реплики, но все пак...  Rolling Eyes
Аз имам няколко поръчани до адрес в Англия и вече започва да ме втриса. Голямо мазало ще стане, ако ги напипат  Rolling Eyes

# 58
  • Beyond the stars

Моят съвет е и да помолиш за реални снимки, за да знаеш какво точно ще получиш Peace

# 59
Здравейте, да споделя последните си попадения Peace Снимки ще кача след 2-3 дни във фейсбук:

Пола-панталон http://www.aliexpress.com/item/DK20-New-arrval-fashion-elegant-B … nd/863105624.html . Мнооого хубаво, точен размер Л, с етикет Zara Basic, 39 Euro. Малко ми се отварят джобовете на краката, но това е от фигурата ми, ще се оправи с лека корекция при шивачката.
С нетърпение ще чакам снимките във ФБ! А може ли да те попитам (понеже от миналото лято ги гледам тия панталонки и все не се престрашавам да поръчам  Rolling Eyes ), ти колко си висока и докъде ти стигат (за да се ориентирам дали ще са ми много къси), както и реално кой размер носиш, за да се ориентирам дали тяхното Л ще ми стане?
Много благодаря   bouquet

Между другото, в края на миналата тема имаше постове за диспутите и за мейла от 1ва страница. Присъединявам се да споделя, че този мейл, уви, вече не работи, от Али ми изпратиха нотификация, че го деактивират. Освен това нещо са станали много, много бавни с диспутите-имам един, който е ескалиран и вече почти 2 месеца стои на Processing и без развитие (а е основателен, с всички доказателства и прочее). Дано няма други случаи като моя.

Общи условия

Активация на акаунт