Пазаруване от Aliexpress.com 21

• 59 962
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,
Много много се извинявам предварително за въпроса,предполагам,че доста е коментирано ,искам да попитам - имам поръчка,която не е платена , а днес стоката е на по-висока цена.Мога ли сега да я платя или ще ме чарджват на по-високата цена.
Много благодаря предварително!

Ще те таксуват на цената, която е днес. Но може да се помолиш на продавача и да измислиш нещо, че не си успяла да платиш и т.н. и ако реши той ще ти направи намаление, но трябва да пишеш на продавача и да чакаш неговия отговор + ако се съгласи ще чакаш да ти коригира цената.

Много благодаря за отговора!

П.С.Като натисна на поръчката Pay now, ми пише пак старата намалена цена.Или да не рискувам, а да направя както ми каза?
marietka_81 Щом си направила поръчка и има регистриран номер, дори да не си платила поръчката ще изчаква на тази цена на която е направена  Peace  Разбира се ако е формирана поръчка с ордер номер и е останало плащането. Правила съм го в случай когато цената е до примерно вечерта , а аз има възможност да внеса пари на другия ден  Peace Пази се цената на поръчката в момента в който е регистриран ордера. Същото се отнася и за изтичащ купон. Така че от опит ти грантирам че ще платиш цената на която си направила поръчката.  Peace

# 196
#Cussing out днес цял ден се мъча с ОББ. От сутринта се опитвам да платя няколко неща и постоянно ми дава "Сори". Ходих до банката цял час ми проверяваха картата - нямало проблем. Проблемът бил или в мен или в сайта  Sick. Ужасни са. Имах 2 сметки при тях, едната веднага я закрих и тази ще закрия, но чакам едни парички, а съм дала вече тази сметка. Някой имал ли е днес проблеми с плащането?

Сега платих 2 поръчки без проблем с цкб Peace

Аз като им обяснявах днес, че от банката им нищо не става, те - не, проблемът бил моя телевизор!

# 197
Днес получих директно на мейла гневен мейл от един китаец, на когото оставих отрицателна оценка за продукта.
"Give me bad evaluation, you ignorant people, the Bulgarian!...."  Laughing

Има ли къде да го препратя да му покажа кой е игнорант?!   Twisted Evil

# 198
хахахаха г-жа гертруда, това ми хареса!!! И мен преди време един се опитваше да ме навие да му дам положителна оценка, въпреки че блузата, която получих беше ужасна!!! Е не я получи и аз бидох нахокана, но просто го поставих да си излива огъня и жупела и спрях да му пиша!!!

# 199
Днес получих директно на мейла гневен мейл от един китаец, на когото оставих отрицателна оценка за продукта.
"Give me bad evaluation, you ignorant people, the Bulgarian!...."  Laughing

Има ли къде да го препратя да му покажа кой е игнорант?!   Twisted Evil
Joy Ама така както го е написал означава: " Дай ми лоша оценка...."  hahaha

# 200
В такъв случай мога ли да откажа поръчката,защото ако платя мито на 205 $ телефона ще ми стане златен.Идея нямам защо не искаха да ми напишат 15 $ и да не се занимавам с глупости  ooooh!

# 201
  • Beyond the stars
В такъв случай мога ли да откажа поръчката,защото ако платя мито на 205 $ телефона ще ми стане златен.Идея нямам защо не искаха да ми напишат 15 $ и да не се занимавам с глупости  ooooh!

Митото е над 150Евро, а и имам спомен,че за този род техника не се дължи.
Само ДДС  Peace
Поръчката можеш да откажеш,ако не е изпратено и ако продавачът се съгласи  Wink

# 202
Здравейте.
Ако някой си е купил хубав, летен, елегантен гащеризон, моля да сподели. Помня, че миналата година се обсъждаха някакви, но тогава не обърнах внимание.
Това страхотно ми харесва, но не вярвам да открия нещо подобно.
Заглеждам се в тези 1 , 2 и  3

# 203
здравейте,поръчах един панталон вчера и преди малко погледнах да видя минало ли е плащането,и всичко е ок но този път не получих мейл,а преди получавах и друго гледам че китайчето е писало 5 дни за обработка а пък часавника показва 6 дни,малко странно

# 204
В такъв случай мога ли да откажа поръчката,защото ако платя мито на 205 $ телефона ще ми стане златен.Идея нямам защо не искаха да ми напишат 15 $ и да не се занимавам с глупости  ooooh!

Митото е над 150Евро, а и имам спомен,че за този род техника не се дължи.
Само ДДС  Peace
Поръчката можеш да откажеш,ако не е изпратено и ако продавачът се съгласи  Wink
По това време продавача ми отдавна спинка  Sick Мои познати са поръчвали телефони и никога не са ги вземали от митница,без да казват на продавачите колко да е стойността на пратката  newsm78 Утре ще се опитам пак да го хвана на линия,за да се разберем "Кой кум,кой сват,кой на булката брат"  Naughty

# 205
Matia И 5$ да пише на митницата имат право да отворят пратката и пак да минеш оттам. т.е. Ниската написана стойност не е гаранция, че ще ти се размине, но определено е по-добре да я има.  Peace

# 206
Момичета , в момента правя първите си поръчки и може би въпросът ми ще е глупав , но се чудя в кой пощенски клон ще си получа пратката. За адрес съм написала моят личен, а за пощенски код на града съм написала 4002, тъй като това е кода на пощата до нас, но те ще го разберат ли това и ако не как да разбера в коя поща се намира пратката ми и кога е пристигнала? Благодаря Ви много предварително.  bouquet

# 207
Правилно си написала, а като пристигнат ще получиш известие.Като ги изпратят и ти дадат проследяващ номер може и да си ги следиш къде по пътя са в сайтовете за проследяване /1стр./.  Peace

# 208
Правилно си написала, а като пристигнат ще получиш известие.Като ги изпратят и ти дадат проследяващ номер може и да си ги следиш къде по пътя са в сайтовете за проследяване /1стр./.  Peace

Благодаря много. А сега имам и друг проблем, платих няколко поръчки безпроблемно , а сега следващите неща, които искам да поръчам, не иска да ги плати...Какво трябва да направя? ooooh!

# 209
Провери си в банката. Може заради няколко поредни плащания да са решили, че има нещо нередно и да са блокирали картата. Може и други причини да има, но проблема е в банката. Провери какво се случва с картата или изчакай до утре и опитай пак.

Общи условия

Активация на акаунт