Отговори
# 270
Здравейте момичета Hug   Много красив тоз Каванч -останах без думи ,а Петро явно щте ни лази по нервите  ooooh! като пришка е                                                                                                                   

# 271
# 272
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
какво каза червенороклестата баронеса на нашето момиче, че така го отрови? Някой разбра ли?

# 273
Здравейте момичета Hug   Много красив тоз Каванч -останах без думи ,а Петро явно щте ни лази по нервите  ooooh! като пришка е                                                                                                                   

На мен баронесата ми е като пришка.

# 274
  • In the light side of the Moon!
свърши  ooooh!

някой разбра ли, какво баронесата каза на Шура 4е тя така се ядоса  Thinking

аз нищо не разбрах  ooooh!

моми4ета повторение ли запо4ва или 2ра 4аст  newsm78

# 275
Ама и музиката за пореден път - завладяваща! Браво на каките, силно започват!   bouquet

# 276
  • AMS

Страхотна 1-ва серия, момичета!!!
Накрая завърши и с фрагман за 11 март.
Сега повтарят серията

# 277
Е, момичета,  Hug струваше си чакането, нали ?!
Аз мисля, че изобщо не остава съмнение кой ще е топ сериала на сезона - толкова различен, уникален, нямащ нищо общо с масовите турски сериали, със стандартните сюжети и образи !
Мисля, че още с първи епизод, даде сериозна заявка за качество !
Хареса ми и останалия каст - малко Татяна ме дразнеше в първия момент, но и свикнах.
Много съм впечатлена от Петро - Биркан ли беше актьора ? Много добро превъплащение - иде ми да му оскубя мустаците !

Емче,  Hug викаш - тя нашата е ясна, а ?!  Laughing

Меги,  Hug Wink

# 278
Кво става бе!?! Повтарят ли я!?!  #Crazy #Crazy

# 279
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Как пък никоя не  написа в два реда някоя приказка, нищо не им разбирам, да му се не види!!!   Crazy  Rolling Eyes  Laughing

Емиииии! Сладурчеееее! Как се радвам да те видя!  Hug  love001

Госпожата, голяма палавница си ми тиииии!

# 280
Започна повторението.

# 281
  • София
Много приятно съм изненадана, че Стар ТВ не прекъсваха за реклами - дано да е така и занапред !

О, не!  Naughty  Така без реклами е само първи, понякога и втори епизод. След това започват по-често, а ако рейтинга е висок, още по често.

Направо се влюбих в кадрите от Русия, така обичам руската култура, архитектура, история..... абе въобще Русия !  Heart Eyes
Страхотна музика, страхотна работа на оператора, страхотни костюми. Харесах Къванч, Биркан и останалите, Седа Гювен е като истинска аристократка. Мислех, че е по-подходяща за ролята на Татяна, но всъщност Валентина повече и пасва. Фарах обаче, ми хареса най-много от всички, страхотна игра още от първи епизод и е голяма сладурка. Heart Eyes

П.П. За пропусналите, Star TV в момента го повтарят.

Леле  Laughing  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.

# 282
Много малко гледах, ама Къванч е невероятен, страхотна игра Heart Eyes Фарах също - направо усещам вълнението й физически. Peace  Само Седа Гювен ми се струва не на място, но това на съвсем пръв поглед. Hug

Започва повторение. Hug

# 283
Дружки ... гледах толкова малко, а съм ужасно впечатлена! Невероятни са и двамата! Браво на Фарах! Страхотно играе! А за Киво какво да ви кажа ... нямам думи, отново се влюбих в него ... Embarassed
Дано го качат веднага някъде, нямам търпение да чакам до утре ...

# 284
ФЕН ПОВТАРЯТ ГЛЕДАЙ СЕГА!!!

Светлее  Heart Eyes  Party  Hug

Общи условия

Активация на акаунт