Отговори
# 255
Не знам за Фарах и Шура, ама аз щях да се разпадна ! Heart Eyes Този пронизващ поглед.....не мога да му устоя! Направо ми треперят крака, ръце и ми се е свило под лъжичката !  Crazy

Скрит текст:
мамка му, ще го науча този език !  

Много ми хареса и Фарах, много ! За Къванч, каквото и да кажа, все ще е малко, за пореден път ме накара да остана без дъх това момче !

Фенче,  Heart Eyes бе кой ще ти пише, джанъм, то не можеш да откъснеш очи от екрана, ръцете ти треперят, и изобщо съм изпразнена от съдържание !  Crazy Heart Eyes

# 256
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не разбрах - свърши ли?

# 257
Те сега ли се запознаха - на бала?  #Crazy Нашето момче много бързо, бре, направо и омекнаха коленете. Mr. Green

Тц,ходиха и на "Лебедово езеро! Ходиха и на соарете,и на матинета.Той ходи при татко си "Фахретин",че чак след това е целувката!

# 258
Снеже, той прихически я "обработи". Видяха се на предишен бал, но той танцува с коя ли не, само нея пропусна  Simple Smile

# 259
  • In the light side of the Moon!
Божеееее не мога да повярвам Божееее  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 страхотна целувка и то не една а две и то в първи еп...ами натам какво ще бъде  ooooh!
омекнаха ми краката  ooooh!

страхотно , вси4ко ми хареса, супер...само дето имам огромна нужда от превод  Laughing
супер Кавън4, Супер Фехра....страхотна музика, направо ми бърка дълбоко в сърцето....

много се радвам

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 260

не е Светле, само реклами са  Peace

# 261
Анелия, ВипHug благодаря.   bouquet Сега се включвам, затова не съм наясно. Peace

Снеже, той прихически я "обработи". Видяха се на предишен бал, но той танцува с коя ли не, само нея пропусна  Simple Smile

Hug Hug Hug

Ах, че е долен. Mr. Green

# 262
Снеже,  Heart Eyes имаше известно ухажване, ама нЕмаше нужда - момето се беше дало от първия миг, в който го зърна !

Много приятно съм изненадана, че Стар ТВ не прекъсваха за реклами - дано да е така и занапред !

Кой мило ? Ние или Шура ? Laughing Wink Мисля, че не ! Peace

# 263
Как пък никоя не  написа в два реда някоя приказка, нищо не им разбирам, да му се не види!!!   Crazy  Rolling Eyes  Laughing

# 264
Снеже,  Heart Eyes имаше известно ухажване, ама нЕмаше нужда - момето се беше дало от първия миг, в който го зърна !

Много приятно съм изненадана, че Стар ТВ не прекъсваха за реклами - дано да е така и занапред !

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 265

Пфф, ние сме ясни!  hahaha hahaha hahaha

# 266
Всички са много впечатлени от Къванч, БРАВО smile3501 smile3501 smile3501

Ето Kenan Erçetingöz'le ‏@Yuz_Yuze  3m
Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten Hollywood starları gibi olmuş. Brad Pitt'le yarışır. Bravo.

Скрит текст:
Kivanc tatlitug, really like the Hollywood stars. Compete with Brad Pitt. Well done.

# 267
Как пък никоя не  написа в два реда някоя приказка, нищо не им разбирам, да му се не види!!!   Crazy  Rolling Eyes  Laughing

Аз разбрах само, че на езерото където се къпаха си обещаха нещо, но какво ... не знам.

# 268

Дано Софи или Хел направят едно бързо резюме след епизода. Praynig
Не мога да им се сърдя на момичетата - как да откъснеш поглед от тези сини очи ?! Heart Eyes
Аз и да разбирах, надали щях да мога да мъцна !  Blush
Къванч е изключително респктиращ като Курт, толкова разлимен от всичко, което сме виждали до момента ! Heart Eyes

# 269
Дали в някой руски сайт не превеждат он лайн, както правят с "Чучулигата"?

Общи условия

Активация на акаунт