Отговори
# 375
Целия епизод

Изтриха го  ooooh!

# 376
Меги,  Hug ма това Куру- то не ти излиза от главата, значи ! Laughing
То, лошо няма - симпатяга, ама тук за друг един Куру, пардон Курт, иде реч !  Wink
Според мен Шура се разплака от вълнение и щастие - разбра, че Куру-то Wink не е никак безразличен към нея !  Hug

ооххх  Embarassed Embarassed Embarassed абе незнам защо така ми е влязъл....

Joy Joy Joy Joy ми като го знам Куру- то, мога да предположа защо “така ти е влязъл“. Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Еми,  Hug идея нямам как ще процедират. newsm78

# 377
Ето, Петро си казва в прав текст, че завижда. С нетърпение чакам целия превод!

Курт си спомня детството, отваря съндъка, който баща му му е подарил заедно с разказ как да стане войник. Идва Петро: Това ли е знаменития съндък?
К: Да.
П: Как ти завиждам! Завиждам ти за твоето спокойство.

А за балета има само 2 реда в превода:
Първо се получава бележка от К, че няма да може да ги придружи на примиерата. После , все пак отива.

К: Нямаше да си простя, ако не бях дошъл. Обезпокойх ли Ви? Толкова сте развълнувана.
Ш: Беше прекрасно! Такава вечер!

# 378
Gawina Hug, радва ме присъствието ти тук! Не съм забравила помощта ти за преводите на К/Г във Вики!
Благодаря ти, че отново си тук!   bouquet
За пореден път се убеждавам, че е предварителните очаквания не са добър съветник... и добре, че не ме "примами" достатъчно силно романа. Grinning
Ще си спазя наложената воля да дам по- голям шанс на Фарах... Whistling

Благодаря ти за топлото посрещане! Аз ви чета отдавна, но нямам много време и не пиша.

# 379
  • София

Ама са бързи!Аз изпуснах началото на серията!Но това, което видях много ме впечатли!Фарах и Къванч са страхотни...
Благодаря ви за преведените откъси!  newsm51

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 00:28 от Л_Дани

# 380
  • In the light side of the Moon!
направи ми впе4атление и сцената с бялата кърпи4ка, хвърлена от първия езда4 (ще им запомня именцата скоро  ooooh!) и след това Сеит  Peace направи страни4ко "салто" за да я вземе....неразбрах това нещо като игра ли беше, някакъв ритуал ли е....какво 4удо е  newsm78
предполагам, 4е тоя който вдигна кърпи4ката е дубльора на Кавън4, защото кадъра беше прекъснат. Мисля си 4е има дубльор за такива сцени  Thinking

# 381
На балета Шура се разплаква, защото се разчувства от играта на балерината и в този момент Курт и говори тези нежни думи и това цялото въздействие я кара да реагира така. Тя после казва на балерината, че е преживяла в този момент така нещата сякаш тя е играла на сцената и е усетила всичко това , което балерината е изиграла.
Госпожата, ясно е, че Петро завижда на Сеит. Когато бяха на гости у тях, същата вечер той му го каза съвсем ясно. Каза му даже, че му завижда за спокойните му нощи, а Сеит му отвърна, че всичко негово е и на Петро, даже и в повече.

След целувката Сеит казва на Шура:" Искам вечно да остана така - ти в ръцете ми, целувайки те......Там си, където исках да си - в ръцете ми, твоите прекрасни устни върху моите."

# 382

Gawina,   bouquet Hug  bouquet

Това е музикална кутия, подарък за сюнета на Курт Сеит лично от цар Николай и затова е толкова скъп дар за него ! Със златни букви е инкрустрирано пожеланието Батюшката !
Когато Мирза бей го даде на сина си, малкият Сеит, беше много впечатлен, от къде самият цар знае за него. От този момент насетне, още в тази невръстна детска възраст, в сърцето на Курт Сеит, намира място любовта и предаността към цар Николай, от този момент, той започва да мечтае да стане част от царските гвардейци и да бъде достоен син на баща си, както и да е достоен за тази чест. Peace

# 383

Ама са бързи!Аз изпуснах началото на серията!Но това, което видях много ме впечатли!Фарах и Къванч са страхотни...
Благодаря ви за преведените откъси!  newsm51

Доста бързи при това. Точно да го сваля и ... го изтриха, а сигурно го има качен около 20 пъти и навсякъде е изтрит.

Благодаря за преводите   bouquet

Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm 1.Kısım HQ

# 384

От Twitter на Бергюзар

# 385
Другари, поне на целувки ще се нагледаме!  smile3502 newsm10

А какво вика Берг?

# 386
Госпожата, благодаря ти за разясненията. Така става още по-ясно.

Бонита   bouquet

# 387
На балета Шура се разплаква, защото се разчувства от играта на балерината и в този момент Курт и говори тези нежни думи и това цялото въздействие я кара да реагира така. Тя после казва на балерината, че е преживяла в този момент така нещата сякаш тя е играла на сцената и е усетила всичко това , което балерината е изиграла.
Госпожата, ясно е, че Петро завижда на Сеит. Когато бяха на гости у тях, същата вечер той му го каза съвсем ясно. Каза му даже, че му завижда за спокойните му нощи, а Сеит му отвърна, че всичко негово е и на Петро, даже и в повече.

След целувката Сеит казва на Шура:" Искам вечно да остана така - ти в ръцете ми, целувайки те......Там си, където исках да си - в ръцете ми, твоите прекрасни устни върху моите."

Heart Eyes Hug Heart Eyes И аз искам, ама ...

Меги, това с кърпата, е ритуал още от детството, но не си спомням точно какво символизираше.
Къванч започна да използва дубльор за опасните сцени, след като падна от коня при една каскада и си счупи няколко ребра. Въпреки това, обаче, в повечето сцени, на които язди, е самият той ! И изглежда невероятно !  Heart Eyes

Какво е туитнала Бергюзар Корел ?

# 388
Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm 2.Kısım HQ

# 389
Другари, поне на целувки ще се нагледаме!  smile3502 newsm10

А какво вика Берг?

Кой е Берг?  Embarassed Аз много не съм в час, героите не ги познавам още така добре, а и истинските им имена не ги знам. Петро ли имаш предвид? Кой момент по-точно те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт