Отговори
# 390
# 391
Доколкото може да се вярва на гугъл транслатора казва, че благодари на екипа за празника тази вечер във всеки смисъл. Браво на тях, наистина!

Бонита това е Бергюзарката, сори че съкращавам.  Peace

# 392
Kurt Seyit ve Şura 2.Bölüm Fragman
Втора серия на "Курт Сеит" - фрагман

http://www.youtube.com/watch?v=X5kcQ9-1GOA

# 393
  • Тук някъде.....
Това с кърпата символизира завръщането у дома.  Peace Поне така казаха подругите, не е моя измишльотина  Grinning
Терзи, майчице мила, тия снимки от общата баня! Недей, че трябва да се спи  Joy

# 394
Софи, ма нямат милост тез девойки !  Crazy
Да, кърпата май това символизираше. Peace

Бонита, става дума за Бергюзар Корел - туитнала е нещо във връзка сепизода.

От Twitter на Бергюзар

# 395
  • In the light side of the Moon!
На балета Шура се разплаква, защото се разчувства от играта на балерината и в този момент Курт и говори тези нежни думи и това цялото въздействие я кара да реагира така. Тя после казва на балерината, че е преживяла в този момент така нещата сякаш тя е играла на сцената и е усетила всичко това , което балерината е изиграла.
Госпожата, ясно е, че Петро завижда на Сеит. Когато бяха на гости у тях, същата вечер той му го каза съвсем ясно. Каза му даже, че му завижда за спокойните му нощи, а Сеит му отвърна, че всичко негово е и на Петро, даже и в повече.

След целувката Сеит казва на Шура:" Искам вечно да остана така - ти в ръцете ми, целувайки те......Там си, където исках да си - в ръцете ми, твоите прекрасни устни върху моите."

Heart Eyes Hug Heart Eyes И аз искам, ама ...

Меги, това с кърпата, е ритуал още от детството, но не си спомням точно какво символизираше.
Къванч започна да използва дубльор за опасните сцени, след като падна от коня при една каскада и си счупи няколко ребра. Въпреки това, обаче, в повечето сцени, на които язди, е самият той ! И изглежда невероятно !  Heart Eyes

Какво е туитнала Бергюзар Корел ?
ли4и си 4е язди страхотно и доста е потренирал, за да го постигне, като се има предвид, 4е ездата не е никак лесен спорт  Peace
мерси за разясненията   Hug

на вси4ки превода4ки   love001
с пълния превод доста неща ще се изяснят  Peace

Софи, мерси за пояснението..да те се завръщаха у дома, когато хвърлиха кърпи4ката  Peace

# 396

От Twitter на Бергюзар
Тази вечер за нас беше празник! Във всяко едно отношение. Благодарим ви от името на целия екип на "Курт Сеит и Шура".

Ох, разбрах аз, че е тази Бергюзар, ама късно като оплесках работите!  Laughing  Embarassed

# 397

От Twitter на Бергюзар
Тази вечер за нас беше празник! Във всяко едно отношение. Благодарим ви от името на целия екип на "Курт Сеит и Шура"

Благодаря, Бонитка !  newsm51  love001 newsm51
Радвам се, когато колеги се подкрепят така !  Peace

# 398
# 399
И заглавието вече няма да е "В очакване  на новия сериал", а "В трепетно очакване на вторниците с Курт Сеит и Шура"!  

# 400
# 401
И заглавието вече няма да е "В очакване  на новия сериал", а "В трепетно очакване на вторниците с Курт Сеит и Шура"!  

Party Party Party Абсолютно !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Момичета,  Hug благодаря ви за страхотната вечер, защото освен премиерата, тя беше невероятна и благодарение на вас, на споделените емоции, мисли и вълнения ! Вярвам, че тепърва ни предстоят още много, много такива вълнуващи вечери и нощи и не само във вторник ! Благодаря ви !  newsm51  love001 newsm51

# 402
Във втория фрагман Сеит казва на Петро, че към Шура изпитва нещо съвсем различно, а накрая завършва с думите му, че е влюбен в нея. Мисля, че от втори епизод ще започне вече истинската любов между тях. Не че вече не е започнала, но дотук бяха повече трепети и вълнения. Май от втори епизод ще видим вече и действия т.е. какво ще сторят един за друг в името на тази любов. Много бързо ще ни въвлекат в историята комшиите.  Peace

# 403
Във втория фрагман Сеит казва на Петро, че към Шура изпитва нещо съвсем различно, а накрая завършва с думите му, че е влюбен в нея. Мисля, че от втори епизод ще започне вече истинската любов между тях. Не че вече не е започнала, но дотук бяха повече трепети и вълнения. Май от втори епизод ще видим вече и действия т.е. какво ще сторят един за друг в името на тази любов. Много бързо ще ни въвлекат в историята комшиите.  Peace

Благодаря !  newsm51

# 404
Момичета,премиерата надмина очакванията ни. Беше наистина страхотно преживяване, въпреки че не разбрах кой знае какво, но пък ви изчетох с огромно удоволствие. Страхотни Къванч и Фарах, впечатлена съм. Благодаря на всички за споделените впечатления и преводите. Тепърва ще ги осмислям.

Ето и фрагмана за 2 епизод с бг субтитри.

Малко набързичко ми се наложи да го направя.
На едно място се споменава фамилията на Петро - Боронески и руската преводачка е написала,че не е сигурна,че е такова името. Сега видях от плаката,че е Борински,но вече е късно,защото вградих субтитрите. Защо ли не се доверих на това, което чувам. Надявам се да ме извините, но нямах време да търся помощ от някой по-запознат от мен. Аз още дори не съм научила първите имена на всички герои, но и това ще стане като го изгледаме с превод.

http://www.vbox7.com/play:01159be6c1

Актьорите също като нас са се вълнували по време на премиерата пред екраните.

Спокойна нощ! Hug

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 01:38 от * Дъга

Общи условия

Активация на акаунт