Отговори
# 360
Ето го и началото - явно грешката на Петро слага началото на влошаване на отношенията им /ако изобщо са били истински преди това/.

К: Заповядвам ти, Петро! Не стреляй!
Не ти ли казах да не стреляш?
П: Мислех, че е враг. Не пиши рапорт, Сейт.
С: Петро, ти не изпълни заповед! Ти уби наш войник!
П: Сейт, това е война! Просто направих грешка. Ако напишеш рапорт - това ще е краят за мен!
С: Трябва да изкупиш вината си. /настоява за отставка/
П: Правилно казваш.
...
Отиват при жената на убития, Петро й дава пари за да не гладуват децата. Жената отказва, а Петро настоява, че са били близки приятели, сражавали са се рамо до рамо и той няма да се успокои докато тя не приеме парите.

newsm51

Явно този провал имаха предвид, но понеже в романа липсва такъв момент, не направих връзка. Peace
Според мен, Петро винаги е завиждал на Курт и това, че той, въпреки убийството, не го предаде на военен съд, че въпреки всичко продължава да го счита за свой приятел и винаги му подава ръка, вместо да го кара да е благодарен, го озлобява още повече .
Явно дълбоко в себе си усеща, че е недостоен човек, неудовлетворен е от самия себе си и това го кара още повече да мрази и да завижда на Курт.
С огромна завист, но и с много болка, наблюдаваше и отношенията между Сеит и майка му, забелязахте ли ? Може би има някава травма още много назад във времето. Peace

Фенче,  Heart Eyes нали?! Невероятен е, уникален просто !  Heart Eyes

# 361
Момичета,снимката от банята е "приспивна песен" за лека нощ newsm47

и малко снимки зад кадър Hug

# 362
  • In the light side of the Moon!
Ето го и началото - явно грешката на Петро слага началото на влошаване на отношенията им /ако изобщо са били истински преди това/.

К: Заповядвам ти, Петро! Не стреляй!
Не ти ли казах да не стреляш?
П: Мислех, че е враг. Не пиши рапорт, Сейт.
С: Петро, ти не изпълни заповед! Ти уби наш войник!
П: Сейт, това е война! Просто направих грешка. Ако напишеш рапорт - това ще е краят за мен!
С: Трябва да изкупиш вината си. /настоява за отставка/
П: Правилно казваш.
...
Отиват при жената на убития, Петро й дава пари за да не гладуват децата. Жената отказва, а Петро настоява, че са били близки приятели, сражавали са се рамо до рамо и той няма да се успокои докато тя не приеме парите.

newsm51 newsm51

аз се 4удех коя е тази жена с бебето от на4алото на еп  ooooh!

без превод не става, явно ще си 4акам търпеливо субтитрите  ooooh!

# 363
Lilims,  Hug благодаря ти !   bouquetНадали ще ми се приспи след тези снимки, обаче !  Wink
Да не би да са гледали епизода в онзи бар, който Валя откри ?  Thinking
Радвам се, че и Мелек е пристигнала за премиерата !  Peace
Пък този Биркан, голяма симпатяга - изглежда добряк и е толкова лъчезарен !

# 364
Когато бяха насаме, след като изпратиха Шура и сестра и, Петро каза на Сеит , че ще се наложи да се бие с турците. Той затова помръкна, а Петро продължи като му каза колко ли ще умрат от неговите куршуми. Не чух много добре, но ако има такива които са разбрали повече нека кажат. При мен звукът не е много силен, а съм увеличила компа на макс, затова ми се губят и някои думички.

Шани, вярно е, че Петро наля горещо масло в сърцето на Шура, обаче  във фрагмана Сеит и казва, че това с което са я отровили т.е., всичко  лошо, което са и наприказвали за него не е вярно. Той все пак ще има възможност да се защити и двамата ше разберат много скоро за игричките на Петро и Баронесата.

На балета Сеит казва на Шура, че цял живот може да остане така затаен и да я гледа .... и този Петро пак ги прекъсва. Казва и колко е нежна и красива!

# 365
# 366
  • София
Аз забелязах, че още от 1 епизод а предполагам, че и натам ще е така, че неща от книгата случили се на баща му тук ще се случат на него пример: жената с бебето.

# 367
Когато бяха насаме, след като изпратиха Шура и сестра и, Петро каза на Сеит , че ще се наложи да се бие с турците. Той затова помръкна, а Петро продължи като му каза колко ли ще умрат от неговите куршуми. Не чух много добре, но ако има такива които са разбрали повече нека кажат. При мен звукът не е много силен, а съм увеличила компа на макс, затова ми се губят и някои думички.

Шани, вярно е, че Петро наля горещо масло в сърцето на Шура, обаче  във фрагмана Сеит и казва, че това с което са я отровили т.е., всичко  лошо, което са и наприказвали за него не е вярно. Той все пак ще има възможност да се защити и двамата ше разберат много скоро за игричките на Петро и Баронесата.

На балета Сеит казва на Шура, че цял живот може да остане така затаен и да я гледа .... и този Петро пак ги прекъсва. Казва и колко е нежна и красива!

newsm51  love001 newsm51

Благодаря ти, мила !   bouquet

Терзи,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
Момичета знаете ли къде има screenshot-ове от епизода днес? Не мога да ги намеря а имам много идеи за различни колажи.

аз съм нова фенка на Кавън4 и нямам кой знае какви запаси от линкове, но тук има малко  Peace

https://www.facebook.com/pages/Kurt-Seyt-Shura-Greek-Fan-Page-Ki … ;sk=photos_stream

# 369
# 370

благоаря  Hug
а Шура защо се разплака на балета? от пресъздадената балетна история или от погледите на Куру  newsm78

# 371
Gawina Hug, радва ме присъствието ти тук! Не съм забравила помощта ти за преводите на К/Г във Вики!
Благодаря ти, че отново си тук!   bouquet
За пореден път се убеждавам, че е предварителните очаквания не са добър съветник... и добре, че не ме "примами" достатъчно силно романа. Grinning
Ще си спазя наложената воля да дам по- голям шанс на Фарах... Whistling

# 372
Меги,  Hug ма това Куру- то не ти излиза от главата, значи ! Laughing
То, лошо няма - симпатяга, ама тук за друг един Куру, пардон Курт, иде реч !  Wink
Според мен Шура се разплака от вълнение и щастие - разбра, че Куру-то Wink не е никак безразличен към нея !  Hug

# 373
Меги,  Hug ма това Куру- то не ти излиза от главата, значи ! Laughing
То, лошо няма - симпатяга, ама тук за друг един Куру, пардон Курт, иде реч !  Wink
Според мен Шура се разплака от вълнение и щастие - разбра, че Куру-то Wink не е никак безразличен към нея !  Hug

ооххх  Embarassed Embarassed Embarassed абе незнам защо така ми е влязъл....съжалявам....ще му викам Сеит ве4е  Peace
бъркам го с един друг  Wink
ще ме простите  Wink

# 374
bonita_M   bouquet

А във Вики пак ще се чакат първо англ. преводи и тогава на другите езици ли?

Общи условия

Активация на акаунт