Отговори
# 450
Мелтем- на Селим годеницата ли? Тя беша Седа Гювен. Тук тя е Татяна-Сестра на Шура.

# 451
  • София
Мелтем- на Селим годеницата ли? Тя беша Седа Гювен. Тук тя е Татяна-Сестра на Шура.
Валентина или Татяна?Обърках се вече  doh!

# 452
Tweet от Едже от преди 1 ч

Hosça kal St petersburg burada gecirdigimiz güzel günleri hiç unutmayacağız
Скрит текст:
Goodbye St petersburg We will never forget the good times here in
Смисълът е горе долу този
Довиждане Петербург, никога няма да забравим добрите врамена тук, наистина си тръгватт Sad

# 453
  • София
Героинята на Седа не е Татяна а Валентина - Тиночка.

# 454
Tweet от Едже от преди 1 ч

Hosça kal St petersburg burada gecirdigimiz güzel günleri hiç unutmayacağız
Скрит текст:
Goodbye St petersburg We will never forget the good times here in
Смисълът е горе долу този
Довиждане Петербург, никога няма да забравим добрите врамена тук, наистина си тръгватт Sad

Даааа, за жалост ! Сигурно още няколко епизода ще можем да се радваме на царския град, преди да се установят в Истанбул. Със сигурност няма да забравят времето прекарано в Питер - този град не се забравя !  Peace

Керем Чатай реч е държал, гледам !  Peace

# 455
  • София
А момичета има ли информация къде точно са заснети кадрите от дома на семейство Еминови, някъде в Турция или са и те в Русия.

# 456
А момичета има ли информация къде точно са заснети кадрите от дома на семейство Еминови, някъде в Турция или са и те в Русия.

До този момент, не съм срещала инфо по въпроса. Със сигурност не е в Крим, Алуща, по- вероятно е, да са направени снимките в Турция - стилът е характерен - огромен конак, чардаците...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 16:47 от gospojata

# 457
  • София
Аз също не съм срещала такава информация та затова питам, както казах и снощи на мен къщата им много ми заприлича на къща от възрожденския период в България.

# 458
  • БГ
Не сравнявайте Шура със Бихтер, Гюмюш, Джемре и т.н и т.н. Шура е дете, усещащо първите трепети на любовта, пеперуди пърхат в стомаха и, мечтае за онзи войник който плени сърцето и само с погледа си. А и Сеит беше доста настоятелен, това не може да му се отрече. А и все пак това не е Турция през 20в където дори не можеш да видиш булката преди сватбата.  А и все пак руснаците не се славят с въздържанието си.
Преди малко гледах отново целувката направи ми страхотно впечатление как той със затворени очи после вдъхна аромата и беше толкова невинно и искрено сякаш искаше да я вземе със себе си.

А и към този чудесен пост аз само ще прибавя следното
нека не забравяме къде започва тази любовна история - Русия.Страна европейски ориентирана,друга култура,да не кажа друга цивилизация.
А в 1916 г. Турция къде е?
Всъщност Сеит до края на живота си май не можа да се  примири и приобщи с турските нрави,обичаи и морал.Намираше ги за лицемерни и повърхностни.Доста подигравки отнасяше Мурка Crossing Arms

# 459
Аз също не съм срещала такава информация та затова питам, както казах и снощи на мен къщата им много ми заприлича на къща от възрожденския период в България.

Peace Така е, архитектурата ни е повлияна от тяхната . Peace

И понеже съм бяла и добра, ще ви пусна една снимка, ама сега, а не, както някои дружки снощи изтипосаха по никое време, че сън да не ни лови !  Wink Heart Eyes

Е, Диме, припомни сега момента с новите гащи на Мурка - с глас съм се смяла !  Laughing

Аз мисля, че изобщо не бива да се правят сравнения с други образи и герои - всеки има своята индивидуалност, време и място. А и Къванч, е толкова различен навсякъде, че аз никога не мога да сравня нито целувките му, нито погледите му .  Heart Eyes

# 460
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey wavey wavey

Още не съм ви изчела както трябва, но да кажа и аз няколко думи,защото още съм под влияние на приятните емоции.
Признавам, че досега не познавах кой знае колко Къванч като актьор. Гледала съм го само в “Забраненият плод, където много ми хареса и малко в “Перла” и “Менекше и Халил”, но тогава нямах особен интерес към турските сериали.
Благодарение на вас го опознах и като актьор и като човек и някак си ми привлече вниманието. Та като един непредубеден зрител, зареден само с позитивни очаквания благодарение на въздействащите фрагмани и снимки,   бих искала да споделя, че в първи епизод на “Курт и Шура” Къванч беше наистина блестящ. Много му подхожда ролята и напълно се е слял с нея. Без да разбираме репликите, само с поведението си ни показа какъв е героят му- силен и самоуверен млад мъж, здраво стъпил на краката си, вдъхващ уважение и респект. И този поглед, който може да  гледа сурово и да те пронизва, а в следващия момент да е пропит с нежност, от която да ти се разтреперят краката. Фарах за мен беше напълно непозната, но и тя ми хареса. Нежна, ефирна, невинна. Има много изразителни очи, които говорят.  Седа Гювен е страхотна Валентина, приятно ме изненада. Представям си колко ще сме впечатлени като чуем и диалозите. Нямам търпение.

Падругите са написали,че може би тази вечер ще има преведени откъси от 1 епизод.ой преведен момент от първи епизод.

Снимки от мястото,на което снощи всички от екипа са гледали заедно премиерата на сериала. Дамата,която е имала щастието да се фотне с повечето актьори се казва Нура Мамедова  и лично е споделила снимките си . Утре потеглят обратно за Истанбул.

Източник: http://vk.com/feed

Приятна вечер! Hug

# 461
  • In the light side of the Moon!
Валентина или Татяна?Обърках се вече  doh!

ето за таз красавица става въпрос  Laughing

Госпожата, арабите не си играят  Joy Joy Joy

# 462
  • София
Дъга - може ли да си открадна това гифче

# 463
Дъга, страхотни гифчета, благодаря ти !   bouquet

Щастливка е тази Нура Мамедова !  Peace

# 464
Здравейте wavey

Снимки зад кадър Heart Eyes

Общи условия