Отговори
# 60
  • In the light side of the Moon!
здравейте моми4ета  Hug

моля приемете още една заплесната по Кавън4  Joy Joy Joy

засега само се записвам , за да не изпусна някоя новина.

това май се о4ертава доста тежък филм....  newsm78

като гледам на мом4ето о4ите как са кръвясали от рев.... запо4нах да се притеснявам за себе си  Joy Joy

хубава ве4ер на вси4ки  Hug

# 61
Меги  Heart Eyes привет и тук! Приемаме с радост всички заплеснати по Къванч  Joy Joy Joy Joy
Не знам какъв ще е филма, сигурно ще е тежък, ама със сигурност ще е запомнящ се! Heart Eyes

# 62
# 63

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes джанъм беним !  newsm51  love001 newsm51

Невероятна изненада, нали утре трябваше да се появи новият трейлър !  Peace

Дами,  Hug очаква ни един филм, изпълнен с много красота, много любов и силни чувства ! Филм за приятелството и предателството, очаква ни една красива приказка, един вихрен валс, който така ще ни завърти, че няма да ни се иска да слезем на земята !
И всичко това, гарнирано с невероятния талант и харизма на Къванч и финеса и аристократичното излъчване на Фарах !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

MegiTeo, добре дошла !   bouquetНяма как да не се заплеснеш по това момче, нали ?!

Фенче,  Heart Eyesблагодаря ти за споделеното мнение за наш левент ! Истински големите таланти, са и най- земните, най-обикновените и скромни хора ! Няма поза, няма претенции за елитарност и прочее бла-бла- простотии ! Just Kivanc !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
Добра вечер на всички,които тръпнат в очакване! wavey wavey wavey

Всеки следващ фрагман прави нетърпението ни още по-голямо, но то не остана.

Фрагман № 5 с бг субтитри.

http://www.vbox7.com/play:3e97937e00

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 00:22 от * Дъга

# 65
  • AMS
Дружкиииии,  Hug Hug Hug
Благодаря ви!!!
Страхотен фрагман!
Дъгичка,  Hug специални благодарности!!!

# 66
Дъга, хиляди благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet
Тежки житейски решения ще очакваме- раздяла със семейството, военни изпитания...
Няма да се чудя защо се е разделил с Шура- ами повелята на баща му е: "Руските момичета са за забавление, но ти се ожени за туркиня!!!"
Дали това няма да е Мюрвет-
newsm78

# 67
  • София
Момичета Биркан - Пьотр Борински ли ще играе или Джелил?

# 68
Добро утро, дружки! Hug
Дъга  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря!  bouquet Друго си е с превод ...  ех, кога ще дойде 04.03 ... още 6 дни само ...
Биркан мисля, че писаха ще играе ролята на Петро.
Госпожата, Дива, Шани  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Не е ли рано да се появява Мюрвет newsm78 Ще видим ... още съъъвсем малко ...
Много ми хареса фрагманът ... не зная колко пъти го гледах newsm78 Подозирам, че наистина ще ни залепи за екрана, както каза Шани  Heart Eyes
Хубав ден, момичета! Hug

# 69
Добро утро Hug Hug Hug

Хайде не останаааааа Joy

# 70
Добро утро. Hug Hug

Скрит текст:
Терзи, ДъгаHug благодаря за фрагмана и превода му.  bouquet  bouquet

Много ми хареса, невероятен фрагман.  Heart Eyes Пак не разбрахме кой, кой е,  ooooh! ама въздействието е невероятно. Wink Hug Дано и сериалът е такъв. Praynig

Хубав ден.  bouquet

# 71
Добра вечер на всички,които тръпнат в очакване! wavey wavey wavey

Всеки следващ фрагман прави нетърпението ни още по-голямо, но то не остана.

Фрагман № 5 с бг субтитри.

http://www.vbox7.com/play:3e97937e00

Дъгичке,  Heart Eyes Hug Heart Eyes усмихна утрото ми и направи денят ми прекрасен !   bouquetБлагодаря ти от сърце !  newsm51

Аз не мисля, че бащината повеля е тази, която накара Курт да не се ожени за Шура. Той не се поколеба да я пристъпи, напротив !  Peace

Не мисля, че това е Мурка - струва ми се, че това момиче, е от семейното му обкръжение, най- вероятно някоя безпаметно влюбена далечна роднина . Laughing Мурка в романа е описана като смугла, с черни коси и очи, с азиатски черти. Това момиче не ми се вписва в този образ. Peace Ще видим .

Г-це Бързо се уча, Биркан ще влезе в образа на Петро, поне от анонсите така се разбира. Peace

Дружки,  Hug пожелавам ви усмихната сряда !  Hug

# 72
Добро утро, девочки  Simple Smile
Страхотен фрагман! Дъга, благодаря за превода.  Hug
Фенче, благодаря за мнението на преводача. Мен ме впечатлиха не толкова думите за Къванч, колкото заключението
Цитат
Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."

Наистина, хубаво е да помним, че много хора много са се трудили, за да имаме удоволствието ние да гледаме филм.  Simple Smile Опитвам се да уважавам този труд, дори ако резултатът не ми харесва.

На всички от сърце благодаря за публикуваните новини и снимки.  Hug Спорен ден!

# 73
Поздравления за новия трей и адмирации за превода!    bouquet
Много е красив и величествен! Харесвам такива костюмирани филми.   Heart Eyes
Пожелавам успех на филма!  Hug
Малко остана. Във вторник сме на премиера!  bowuu

# 74

Малко остана. Във вторник сме на премиера!  bowuu

На премиера сме, ама ти докато се натуташ нагоре- надолу Wink, билети - йок ! Едвам съм те уредила, значи !  Laughing Wink Така е, като се захласваш по други манИкени !  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт