Отговори
# 300
  bouquet   bouquet   Благодаря за превода на тая змия на финала, и аз нещо такова предположих, че й съска. А и тоя Петро е идеален за препъни камък. Той какво му каза в един момент, че нашия се спече и замина набърже?

И аз се изненадах, че започват без манифактурата, много сериозен старт! Нямам търпение за другия вторник!  Peace

# 301
Финалният разговор на баронесата с Шура.
-Как сте, Баронесо?
-Опитвам се да те спася! Ти не знаеш с кого си имаш работа.Той се хвана на бас с приятелите си, че ще те целуне  и спечели.  Сега той празнува победата си с тях.

newsm51  love001 newsm51

Много ти благодаря !

Голяма мръсница ще е тази, ама я разбирам. Embarassed Изпуска ли се така такъв Курт, беееее ?!  Crazy

Аниска, какво е Т ?

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана !   bouquet

Тези двамата ме върнаха толкова много години назад - във времето, когато като погледнех в очите на любимия и земята спираше да се върти и нямаше никого, целият свят бяхме само аз и той и единственият шум, който се чуваше, беше от биенето на сърцата ни !  Heart Eyes Това почуствах отново - сърцето ми биеше в гърлото през цялото време !

Tуитър  Hug Mr. Green

Свалям частите от youtube и ако има желаещи мога да ги кача в докса примерно.  Peace

# 302
Усещам, че Баронесата много ще ме дразни, а нещо не харесах и актрисата, очаквах да е по-красива и величествена, някак си тази е обикновенна  Mr. Green
А и Петро и Валентина ми харесаха много Peace
Обаче Кванч какъв поглед извади като я видя за първи път Crazy Crazy Crazy Crazy

# 303
Финалният разговор на баронесата с Шура.
-Как сте, Баронесо?
-Опитвам се да те спася! Ти не знаеш с кого си имаш работа.Той се хвана на бас с приятелите си, че ще те целуне  и спечели.  Сега той празнува победата си с тях.

newsm51  love001 newsm51

Много ти благодаря !

Голяма мръсница ще е тази, ама я разбирам. Embarassed Изпуска ли се така такъв Курт, беееее ?!  Crazy

Аниска, какво е Т ?

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана !   bouquet

Тези двамата ме върнаха толкова много години назад - във времето, когато като погледнех в очите на любимия и земята спираше да се върти и нямаше никого, целият свят бяхме само аз и той и единственият шум, който се чуваше, беше от биенето на сърцата ни !  Heart Eyes Това почуствах отново - сърцето ми биеше в гърлото през цялото време !

Туитър

Ани,  Hug

# 304

Майко мила !  Heart Eyes Ами как да дишаш в този момент !  Crazy

Г-ца Бързо се уча,  Peace има доста промени и разлики от романа, явно ще го използват само като литературна основа - има нови, различни образи, а и познатите ни от романа, са по- различни. Самата история между двамата, започна по съвсем различен начин, от описаната в романа.  Peace

Дафне,   Hug ти съмняваше ли се ?! Wink

# 305
Добра вечер!  Hug  Heart Eyes
Време е и аз да се запиша отново в темата!  Hug
Страхотни Киво и Фарах! Останах без думи просто! Залепиха ме за екрана 2 часа и няма мърдане! Невороятна игра и на двамата актьори! Браво на Фарах, справя се страхотно! Така истински и видно пресъздава първите  любовни трепети на едно 15 годишно момиче, че за миг забравих на колко е в действителност! А Киво си е просто Киво - неотразим, пленяващ, затяващ дъх!  Crazy  Crazy  Crazy Защо не бях  една Фарах!  Crazy

# 306

О, Дафне, Hug  радвам се да те "видя". Hug
И аз, и аз! bouquet Hug

# 307
Започнаха да трият  ooooh! тук http://www.youtube.com/channel/UCoVXzhyNTwIf47lc_0GIdMw/videos изтриха всичко  Rolling Eyes

# 308

Значи, като я погледнеше така...... Crazy чак на мен ми пресъхваше гърлото и забравях да дишам !  Heart Eyes
Ехххх, Бонитка,  Hug да бяхме всяка по една, ама ....ма и много щяхме да му дойдем - Курт, Курт, ама и той душа носи !  Wink

# 309
Какво каза Курт преди целувката Wink

КС:-Студено ли ти е? Цялата трепериш! Шура, ти си толкова красива! Бих искал да остана тук завинаги...Да вдишам  аромата ти...

Пр:-Сеит! Извини ме, ти не си сам...Извинете ме, но те търсят.
Ш:-Отивай!
КС:-Ти ме чакай тук!
 Heart Eyes

# 310
  • AMS

Госпожатааааааааааа  Hug Hug Hug

* Дъга, dafne_1, dai4e, Dalila12, dora i diego, elena_bgsf, Emiliika, Gabriela Doneva, Gawina, kef4eto, K_N, lale34, meichito, misis Neli, mrvica 1234, pavlinaio, pepy54, Pro, rib4e, sisi55, stela789, svetal4o27, t.gigova, vali4ka 11, valkova*, vdleri, Zlatina3, Г-ца Бързо се уча, мики 04, Софи*, ·٠•Snejka•٠· (+ 25 Скрит/и) и 54 Гости преглежда(т) тази тема.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 311
  • София
Никога до сега не ме е запленявал първи епизод на някой филм (дори и КВФ), винаги магията за мен се случвала след два-три епизода но тук още в първия миг просто бях запленена.  Heart Eyes

# 312
  • In the light side of the Moon!
Какво каза Курт преди целувката Wink

КС:-Студено ли ти е? Цялата трепериш! Шура, ти си толкова красива! Бих искал да остана тук завинаги...Да вдишам  аромата ти...

Пр:-Сеит! Извини ме, ти не си сам...Извинете ме, но те търсят.
Ш:-Отивай!
С:-Ти ме чакай тук!
 Heart Eyes

благодаря  Hug Hug Hug
на Шура й е студено, а на мен горещо...
ще си 4акам превод, за да ми е 100% насладата  Wink

# 313
Дали в някой руски сайт не превеждат он лайн, както правят с "Чучулигата"?

Привет! Hug И честито! Heart Eyes Подругите превеждаха тук:

http://vk.com/topic-66246354_29473384

# 314

Невероятна операторска работа - ракурса, филтрите, които използват, са изключително подходящи за времето и епохата, успяват още повече да подсилят ефекта на сцените !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт