Отговори
# 285
За тези , които пропуснаха началото- започва повторение на 1 еп. Peace Laughing

Ролята като че ли е писана специално за Киво- пасва му като ръкавица - НЕОТРАЗИМ Е Party Party Party

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 00:05 от Lilims

# 286
Ще гледаме най-якия турски сериал. Личи си само от рекламите. Не видях тенджери и чаршафите Тач.
За пръв път.

# 287
Финалният разговор на баронесата с Шура.
-Как сте, Баронесо?
-Опитвам се да те спася! Ти не знаеш с кого си имаш работа.Той се хвана на бас с приятелите си, че ще те целуне  и спечели.  Сега той празнува победата си с тях.

# 288
Фенче, Снеже,  Heart Eyes Hug Heart Eyes повторението започва - гледайте !  Hug

# 289
В този канал слагат серията на части  Hug

http://www.youtube.com/channel/UCoVXzhyNTwIf47lc_0GIdMw/videos

Аз не съм гледала серията, но в Т отзивите са прекрасни!  Hug

# 290
# 291
# 292
  • Тук някъде.....
Ох, момичета, извинявайте, знам, че обещах да превеждам доколкото мога, но не успях. Колкото малко видях, ме впечатли ужасно много!  Heart Eyes Думи нямам, музика, вълнение!
Лола, Баронесата, каза на Шура, че Сеит е страхотен женкар и не подбира. И че я е целунал, защото иска да накаже Петро.

# 293
Фенче, Снеже,  Heart Eyes Hug Heart Eyes повторението започва - гледайте !  Hug

Да, видях, ама днес е и "Чучулигата". ooooh! Що така ме нахендриха?! Laughing

О, Дафне, Hug  радвам се да те "видя". Hug

# 294
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз гопропуснах началото, докато си намеря линк работещ линк, ама ще го гледам, като го качат някъде.

Липсваше ми превод, за пръв път гледам само картинки. Е, картинките ги биваше много, но все пак ми се искаше и текст.
Музиката наистина е страхотна, Къванч и Фарах прекрасни, Петро гаден - а бе всичко е както си трябва. Много хубава Седа Гювен, много.

# 295
Финалният разговор на баронесата с Шура.
-Как сте, Баронесо?
-Опитвам се да те спася! Ти не знаеш с кого си имаш работа.Той се хвана на бас с приятелите си, че ще те целуне  и спечели.  Сега той празнува победата си с тях.

newsm51  love001 newsm51

Много ти благодаря !

Голяма мръсница ще е тази, ама я разбирам. Embarassed Изпуска ли се така такъв Курт, беееее ?!  Crazy

Аниска, какво е Т ?

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана !   bouquet

Тези двамата ме върнаха толкова много години назад - във времето, когато като погледнех в очите на любимия и земята спираше да се върти и нямаше никого, целият свят бяхме само аз и той и единственият шум, който се чуваше, беше от биенето на сърцата ни !  Heart Eyes Това почуствах отново - сърцето ми биеше в гърлото през цялото време !

# 296
# 297
  • София
Жената на войника във филма е онази жена на която помага баща му в книгата с малките дечица, защото в живота на Сеит няма такъв образ. Видя се и защо Петро намразва Сеит, отива му на Биркан да играе подляри и изменници. Актрисата която играе Таня е симпатична, на Баронесата и личи от пръв поглед, че е кучка, Тиночка е много хубава - Седа е прекрасен избор за тази роля.  Нашето момче е хипнотизирано от Шура, но ми хареса номера как отива уж при нея а накрая отиде при другите момичета. Тя милата цяла вечер го следеше с поглед  но той не отиде при нея, но и той я следеше през цялото време. Миша, Джелил и Владимир не си ги представях така но ми харесват. Фарах ме грабна страхотна е. Актьорът който играе баща му е страхотен, фен съм му още от КВФ, някак респектиращ е. Шура вече е влюбена в Еминов и как няма тези очи  Heart Eyes. Къщата на Еминови в Алуща много ми прилича на българските възрожденски къщи, в семейството има много силна връзка, братята му го гледат с възхищение, а в погледа на майка му се чета обожание. Сеит си спомня миналото - много сладко хлапе е малкия Сеит. Шура е много сладка в своето невинно детско увлечение в смелият войник. Сцената с езерото трябваше да е по-дълга и по-отблизо.Тук се видя и колко (не)верен приятел е Петро - отцепи се от групата, още тук за мен се вижда, че той е предател а и след това съня, че прострелва Сеит също е показателен за същността му. Бащата говори за традициите налага своето мнение,  господства над сина си,  семейството на Шура е различно: светско семейство, семейство от най-висшите прослойки на обществото. За мен с този паралел искаха да ни покажат колко различно са възпитавани двамата и колко различни са семействата им. За мен сценаристите искат да съпоставят две велики семейства и начина по който живеят татарите и хората в Петроград, Москва, Кисловодоск. Когато отново се видяха и на двамата очите горяха, любов от пръв поглед, изключително магнетични. Един друг се изпиват с поглед, от сега им личи, че имат чувства един към друг. Петро май жегна с нещо Сеит, защото той се изниза много бързо. Сцената в театъра бе вълшебна, първите трепети на една любов, погледи, докосвания, жестове, разбират се само с поглед всякаш се познават от цяла вечност. Баронесата се опитва да жегва и огорчава Шура, имам лошо предчувствие, че с Петро ще се съюзът против Сеит и Шура. Целувка изпълнена с толкова много, любов, нежност и чувства, сляха се един с друг, сляха се в любовта си. Тази Баронеса много на сериозно ме дразни, бих и откъснала главата ако бях на мястото на Шура, баронесата веднага породи болка, ревност и съмнение в Шура относно Сеит,  толкова много болка имаше накрая в погледа на Шура, сякаш сърцето и се късаше.

Фарах се представи страхотно, очите и говореха вместо нея, надмина и най-смелите ми очаквания за представянето и а повярвайте ми те бяха изключително високи тъй като изключително много я харесвам.  Киво няма да го коментирам величествен, респектиращ, страхотен, уникален.  

п.п: това са някакви мой записки съжалявам ако са малко объркани просто реших да ги споделя.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 22:15 от Г-ца Бързо се уча

# 298
  • In the light side of the Moon!
Сибила, мерси за превода  Peace

а какво Куру каза на Шура преди целувката  Thinking

Вики-то ще превеждат сериала, няма как да няма и БГ суб

http://www.viki.com/tv/21745c-kurt-seyit-and-sura?q=kurt

# 299
Снеже,  Heart Eyes имаше известно ухажване, ама нЕмаше нужда - момето се беше дало от първия миг, в който го зърна !

Много приятно съм изненадана, че Стар ТВ не прекъсваха за реклами - дано да е така и занапред !

Аз не разбрах - свърши ли?

Кой мило ? Ние или Шура ? Laughing Wink Мисля, че не ! Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

newsm10 smile3501  love001

Общи условия

Активация на акаунт