нещо не мога да вляза 
Меги
а аз мисля, че и за двамата беше любов от пръв поглед ... след превода ще сме по-сигурни. 
Диме

http://www.viki.com/tv/21745c-kurt-seyit-and-sura?q=kurt
нещо не мога да вляза 
а аз мисля, че и за двамата беше любов от пръв поглед ... след превода ще сме по-сигурни. 

Дойде ми муза и си позволявам и аз да се включа в дебатите...
Това да Ви прилича на друг един сериал, за който някои все още плюят главния герой, а други го мразим и обичаме едновременно!?!? 

Това да Ви прилича на друг един сериал, за който някои все още плюят главния герой, а други го мразим и обичаме едновременно!?!? 
[/b]

Дойде ми муза и си позволявам и аз да се включа в дебатите...

, аз дадох 5 серии преди време, но на Фарах! Сега ги давам и на Шура! Но не повече...
, аз дадох 5 серии преди време, но на Фарах! Сега ги давам и на Шура! Но не повече...

Всеки вижда нещата, пречупени от своя гледна точка, от неговата си камбанария, както се казва. Мислите му, са продиктувани от субективният му поглед, ценностна система и морален кодекс и никой няма право да ги посреща с насмешка, неуважение или иронизиране . Надявам се, че въпреки понякога ще става горещо, да бъдем търпими и толерантни едни към други, да не отправяме личностни квалификации или пък обиди.
Хубаво е да помним, че в крайна сметка, гледаме само един филм и войната е само там - на екрана!

А Кивовите очета, баш такива неща предизвикват у мен !
Пък Шура ....не ща и да я мисля - аз почти се разпаднах, докато я гледаше и целуваше, пък тя .... 
Ако следват романа, това привличане, ще избухне със сила страст, достойни за най- великата любов, за единствената любов !

Млада, невинна, не е за забавление, не е плячка. 

благодаря и на вас.
Снощи пропуснах. 

и аз като вас,момичета!
Актрисата е направо отврат

Но Шура е младо момиче, дете, по-емоционална е, а Курт все пак е офицер от царската армия и не може да си позволи да покаже чувствата си от първия път и да се размекне пред някакво девойче.