Искам да попитам освен в Вики, ще се качва ли в торент сайтове, защото може би ще има хора, които да искат да го гледат и на телевизор. Благодаря.

Подкрепям на 100 %. 
Вероятно е имала предвид да се пише обосновано, а не обусловено.

и мен ме учуди думата "женкар". Сега ми звучи доста по-добре. 

Целувка по челото, вдишване на аромата на косата на дамата пред него - отново запазен и винаги използван похват от неговата страна. 

, сценария, и се забавлявам 
да, не съм видяла въпроса ти.
Едно от нещата, който ме впечатлиха най-много, бе начина по-който е написан сценария. Далеч, много далеч от клишетата. Нямаше истории съшити с бели конци, нямаше излишно разтягане на локуми. Може да се каже, че бе сериала с най-оригинален сценарии. Другото което много ме впечатли е техническата част - режисурата, (режисьорката на "Времето лети" бе негов режисьор, Зейнеп Гюнай Тан) операторската работа, ( наскоро разбрах, че е единия от операторите е съпруг на Хилял Сарал) музиката, монтажа.... всичко бе на много високо ниво. Гледайки го имах чувството, че гледам игрален филм. А за сериал и то турски, вдигна много високо летвата. Заправих едно от нещата, който най-много ми харесаха - актьорската игра. Повечето от актьорите на мен ми бяха непознати, но пък затова перфектно подбрани. А самата им игра меко казано страхотна.
Няма защо да се приема, ама вметката за Къванч, според мен, е излишна.
Всеки е свободен да си ахка и охка, по когото иска, стига да не пречи на останалите.

Не я написах с лошо чувство, нито с цел да обидя някого нарочно.
Вярно, после си дадох сметка, че все някой ще се засегне, но беше късно да се редактирам. Нека всеки си охка и ахка по когото си иска, съгласна съм, на мен това изобщо не ми пречи, но и нека и не си казваме кой какво и как да пише. Извинявай ако те обиждам или те засягам, Снежка, но точно така приех твоята забележка. Харесвам постовете ти и не искам да се карам точно с теб!
Не я написах с лошо чувство, нито с цел да обидя някого нарочно.
Вярно, после си дадох сметка, че все някой ще се засегне, но беше късно да се редактирам. Нека всеки си охка и ахка по когото си иска, съгласна съм, на мен това изобщо не ми пречи, но и нека и не си казваме кой какво и как да пише. Извинявай ако те обиждам или те засягам, Снежка, но точно така приех твоята забележка. Харесвам постовете ти и не искам да се карам точно с теб!
Забележката ти ми прозвуча така, че едва ли не ние тук само си ахкаме и охкаме по Къванч, без да пишем нещо конкретно, затова реагирах.
Ако съм в грешка, моля да бъде извинена.
Забележката ти ми прозвуча така, че едва ли не ние тук само си ахкаме и охкаме по Къванч, без да пишем нещо конкретно, затова реагирах.
Ако съм в грешка, моля да бъде извинена. 
Препоръчани теми