6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 789
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • В светлината на слънцето
Ауууу, как може да обединяват два класа. Луда работа.  #Crazy При дъщеря ми се е случвало да боледува класната. Веднага й намират заместник. А ако се случи да отсъства учител по някой от езиците, физическо или инф.технологии, заменят съответните часове с други. Но да обединяват... неразумно е. Thinking

# 181
Малкият вече е хорист в "Бодра смяна". Ходихме днес в 18 ч. на прослушване, одобриха го и го записаха.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 20:52 от Анонимен

# 182
Честито, Жасмин! Да жъне успехи и да ви кара все повече да се гордеете с него! Ще чакаме още клипчета...

# 183
Мерси много! Засега ще започнем там, дано му хареса!  Simple Smile

# 184
  • София
Малкият вече е хорист в "Бодра смяна". Ходихме днес в 18 ч. на прослушване, одобриха го и го записаха.

Честито! Ще се радвам да споделиш, като натрупате впечатления.
Видях и клипчетата. Мерси Simple Smile
Днес бях на родителска среща. Разясняваха за кандидатстването. За първи клас от тази година ще има и народно пеене, ако някой се интересува.
Споменаха да си направим албум за края на годината. Някои от вас споделиха, че имат. Моля за координати на фотото, което ги е изработило.

# 185
Жасмин, честито. И да жъне успехи по сцените.  Hug
Координати на фото не знам, при нас албумите си ги правят от градината.

# 186
  • София
Бях обещала да пиша за РД на Алекс.
Тук.

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 22:35 от Mamma

# 187
Симантро, това много неприятно със сборните класове. При нас също като отсъстваха учителките, имаше заместнички, даже точно от ІV клас класна, та добихме впечатления за една от госпожите, ако продължим в същото училище, не че има голяма вероятност за това. Голяма ти е хубавица Алекс. А с прекрасната прическа как и къде се сдобихте?
Аз също опитах да сплета плитки на моята щерка, но нейната коса е сравнително къса, на етажи и не става добре, а като я питаха кой ти направи косата, отговорът й бе: мама, с много пот, труд и "викане" по тати.
Иначе в Лили роуз винаги е отлична анимацията, мин. година бяхме там с фокусник с живо зайче, а рожденничката - изскача от една голяма  торта, голяма радост беше.
Жасмин, радвам се за младежа и че успях да помогна, подсещайки ви за Бодра смяна. Ако се налага да го чакаш ти предлагам да се уговорим за кафенце, ние сме наблизо
За рисуването, и аз се размислих, но за единстветото училище, което е в сравнителна близост и  предлагат такъв профил от 1 клас, има много лоши отзиви /става въпрос за 1 СОУ/ и май е по-добре това да й остане като хоби.

# 188
Simantro рожденния ден ви е бил страхотен. Страхотна ти е дъщеричката.

Жасмин браво на твоето музикално момче, много успехи да жъне.

# 189
Simantro, много лъчезарно момиче си имате и май прилича доста на теб, поне по излъчването! Да ви е здрава и все така усмихната! Описанието ти на партито е толкова възторжено, че ако не се яви нещо друго, нищо чудно догодина и ние да празнуваме в този клуб.

# 190
  • София
Мерси Simple Smile И за новите приятелства във ФБ  Hug
Мира, плитките са от фризьорски салон "Пъзел" - любим на детето.
По разни поводи плетем половин глава, а без повод купувам ваучери за диадеми. Много практично за училище. Прибира косата и изкарва 2-3 дни. Едно дете от английския издържало 40 дни. На Алекс й омръзва.

marini, няма да сбъркате. Наистина е супер клубчето, макар че по размери не е внушително. Помещенията са приятни, декорацията ми допада, макар че е по-момичешка привидно. Има страхотна рисувана стена с планети, ракети... Супер идейно.
Винаги е топло, даже май доста. Страх ги било да не се простуди някой и не спират климатика Laughing Бях предвидила само клинче към тая блузка. Обаче рожденичката много настояваше за точно тая пола, която й е размер 4-5г. Как се навря в нея, остава загадка. Не искаше да чуе за друго.

И да кажа, че с Mooimeiske успяхме да се запознаех на един детски концерт, а децата поиграха.
Та, помислете за среща през наближаващата ваканция  Wink

# 191
Жасмин, радвам се за младежа и че успях да помогна, подсещайки ви за Бодра смяна. Ако се налага да го чакаш ти предлагам да се уговорим за кафенце, ние сме наблизо

Страшно много ти благодаря!  Hug  Ще се радвам да се видим, ще ти дам тел. на лични. Чакане ще има и то доста - по 1,5 часа два пъти седмично.

Simantro, страхотна рожденичка, да ви е жива и здрва!  Heart Eyes
Пратих ти покана във ФБ.

# 192
  • София (Възраждане)
И да кажа, че с Mooimeiske успяхме да се запознаех на един детски концерт, а децата поиграха.
Та, помислете за среща през наближаващата ваканция  Wink
Hug newsm10

# 193
Simantro, прекрасна е рожденичката.  Hug
За среща през ваканцията и мен ме бройте. Но мога да се включа само през уикенда, иначе съм на работа. Peace

# 194
Симантро, мерси, определено е много интересен този фризьорски салон и не го знаех.
За среща, и аз съм за, като мога и вечер, но ако е с децата, за по-нататък, тъй като малката подкашля пак. Тази година не знам какво й стана, мине -не мине месец и се разболее. А миналата нямахме този проблем. Дали защото в ДГ все пак имат някакъв контрол над приемане на болни деца, а в училище май хич го няма, дали заради времето и липсата на сняг и зима в истинския смисъл, ама половината учебно време го прекара болна вкъщи.
Жасмин, предложих понеже и аз съм била в това положение със заниманията, имаш един час, час и нещо, през който нито да се прибереш да свършиш нещо, а само да се мотаеш.

Общи условия

Активация на акаунт