6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Ехааа, Симантро, страхотен е бил купона, браво! Прекрасна рожденничка!  Hug
Срещичка... добре звучи!  Simple Smile  
Само да сме здрави, че и ние като при Мира.
В сряда като отидох да я взема, нашата ме посреща по потник. То топло по обяд, да, пък и тя все е леко облечена, ама знам ли я кога се е съблякла - преди или след като се е сгорещила/изпотила... и както все духа...  И сега бРИшем сопли. ooooh!

Жасмин, поздравления за момчето!  Hug

Я ме светнете, моля, Симантро или друг, който е вещ в занаята  Laughing...  с тиЯ ваучери как се процедира?  Не съм взимала от Грабо или друг подобен сайт. Като цъкна сега, че взимам ваучер, какво става после? Откъде го взимам, как и кога плащам?

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 16:23 от Morena

# 196

Я ме светнете, моля, Симантро или друг, който е вещ в занаята  Laughing...  с тиЯ ваучери как се процедира?  Не съм взимала от Грабо или друг подобен сайт. Като цъкна сега, че взимам ваучер, какво става после? Откъде го взимам, как и кога плащам?
Първо плащаш, с карта или там каквото ти показва. След като платиш ,ти изпращат ваучера по мейл. Разпечатваш и  си го ползваш.

Жасмин ,много се радвам за вас. Браво на момчето. Hug

Симантро страхотни са ти децата. Hug

Моята девойка яко ме разочарова в петък. Ходихме на един конкурс. Ама сега не ми се разказва. През седмицата ще споделя.

# 197
Жасмин, браво на младежа! Много концерти му желая!

Симантро, страхотно парти е било! На всички снимки децата са толкова погълнати от представлението!
Аз се възползвах от ваучера за плитките  Heart Eyes

И аз съм за срещичка, само да сме здрави. Много е променливо времето, а и този вятър миналата седмица.

# 198
  • София
Симантро страхотни са ти децата. Hug

Моята девойка яко ме разочарова в петък. Ходихме на един конкурс. Ама сега не ми се разказва. През седмицата ще споделя.

Хихи, имам само едно дете  hahaha

vela, не се ядосвай за конкурса! Каквото и да е станало, едва ли е фатално. Всеки има и лоши моменти. Според мен е важно да не си губят желанието да се изявяват децата. И да напредват. Да го правят с желание.

Да похваля Алекс - нали всеки месец имат "концерт" (децата на нашата учителка от всички класове). Винаги се впуска да учи това, което свирят първкласниците  Joy И на следващия концерт се явява с изпълнение "на по-големите". Определено им е стигнала нивото  Simple Smile

# 199
Ох, извинявай, на Жасмина са двама!  Embarassed Писала съм глупости, ама толкова бях ядосана, че не съм гледала какво пиша.

# 200
  • София (Възраждане)

Да похваля Алекс - нали всеки месец имат "концерт" (децата на нашата учителка от всички класове). Винаги се впуска да учи това, което свирят първкласниците  Joy И на следващия концерт се явява с изпълнение "на по-големите". Определено им е стигнала нивото  Simple Smile

Прекрасно, щом и с желание го прави, поздравления!

Моето диваненце май има желание и концентрация само за рисунки, другото е с много уговорки и разсейване от нейна страна.

# 201
Моят син тръгва към разболяване. Кашля отвреме-навреме, очите му блестят, уморен изглежда, има 36,9 температура. Днес 5 деца са отсъствали от класа им, не свършиха ли вече тези вируси... Чудя се с какво да го пресека, дадох му вит.С, чай, инфлуцид. Дано не се разболее, че винаги стига до антибиотик.

# 202
Жасмин, аз им давам Осцилококцинум - вечерта и сутринта по едно. Обикновено помага, но ако не е вирус, а настинка/грип. Дано да мине бързо, а най-добре да не започва! Peace
Нашият хубавец се подобрява с променлив успех - има дни без да има и помен от тревожно състояние, но в други е пак апатичен и кротък, плаши се от тъмно (никога не са спали на светло) и някак сам се самонавива...Не е съвсем обичайна ситуацията, но не губим надежда да се справим сами.

# 203
Аз днес го спрях от училище за всеки случай, но не вдигна температура - цял ден я мерих, межу 36 и 36,5 беше, явно вчера някаква преумора го е била тръшнала. Цялата събота беше на шахматен турнир, в неделя имахме друг ангажимент, пак цял ден навън, вчера до 17 ч. на училище - толкова му трябва на моя, за да грохне. Днес полежа, поигра си на айпада и е свежарка, даже отидохме на репетицията на хора. Само се е разпял, после само е слушал, защото не знае песните, но малко по малко ще навлезе.
Обаче ме хваща секлет от занимания - децата ходят на 11 школи общо.  Crazy

# 204

Обаче ме хваща секлет от занимания - децата ходят на 11 школи общо.  Crazy

Ле, ле. Съчувствам ти.  Hug
И моите ходят, ама не на толкова и чакам с нетърпение ваканцията за да си почина.

# 205
  • София
Преди стана въпрос за подаръци и не мога да не покажа днешната находка. Толкова красота, въображение и уют не бях срещала отдавна  Heart Eyes
Наистина докоснах Pieces Of Love.
Колежката избира подарък за приятелка скоро. Върна се в офиса с една черна плетена овца - толкова миличка, че ми се прииска да я гушкам  Laughing
Днес минах през магазинчето, което се оказа на минути от работата ми. Алекс се сдоби с чудни плетени аксесоари за коса. Жената си седеше на едно диванче и плетеше пак овца - заради предстоящите рд на овните явно се търсят.
Аз сега набелязвам подаръци, че следващите седмици има доста поводи.
А колко бухали, дето да отиват на чантата на дечко харесах! И шапки със сърдитите пилци.
Чудно! Толкова усмихнато ми стана  Simple Smile

# 206
  • sf
Ауууу овцата е страхотна!  Heart Eyes
И аз съм овне  Mr. Green ще го посетя скоро този магазин, там ли се намира ,дето пише- в подлеза на България и Каблешков ?  Thinking това до Мол България ли е или се лъжа?

# 207
  • София
Точно там е, да - в средата на подлеза, с лице към будката на охраната. Магазин за прежда е, освен това. Доста от нещата от снимките са изчерпани и се правят по поръчка. Измайсторили са си къща за кукли  Simple Smile

# 208
Преди стана въпрос за подаръци и не мога да не покажа днешната находка. Толкова красота, въображение и уют не бях срещала отдавна  Heart Eyes
Наистина докоснах Pieces Of Love.

Ха, има снимка на Драга. Познавам я. Много готина  и прави страхотни фотографии.

# 209
  • Sofia
Мдаа и на голямата и' щерка - много хубава, както и фотографиите на майка и'. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт