6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 826
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
За родителите на децата в предучилищна: http://www.book.store.bg/search?srchstr=%D3%D7%C5%C1%CD%C8%D6%C8 … mp;p=s&sin=0- Препоръчвам тези учебници. Аз вече ги слагам в раничката на Марина,когато е на детска градина да си решава и вкъщи също. Ето примерно ние за английски и математика вече ги имаме и много ни помагат! Сега остава да си купим по български и една книжка с кръстословици и сме наполовина готови за 1 клас!   Пожелавам ви късмет! Flutter

# 256
  • Sofia
Калина, не се ориентирам от линка, за кое точно говориш. 

# 257
Morena всичките са за предучилищна група.  Simple Smile Вие си изберете! Уверявам се,че всички са хубави. Мога да ви дам линковете на учебниците с,които вече сме се придобили. Simple Smile

# 258
Калина от линка излизат разни други неща. Не за предучилищна. Ако ти е трудно с линк напиши заглавието на една от книжките и издател.

Виждам че си редактирала но кое, на Скорпио, Просвета, Крокотак...

# 259
 Вела благодаря за информацията! Embarassed Ами добре. Ще дам само името. Предполагам,че като го напишете в google ще ви излезе направо. Извинете ме още веднъж! Ние имаме вече 5 учебника с,които се подготвяме за 1 клас. Заглавията са: Упражнителна тетрадка по писане за предучилищна възраст и 1. клас №6 , Упражнителна тетрадка по Математика на Английски език
За предучилищна възраст и 1. клас , Курс по математика за предучилищна група, Крокотак - 5 - 7 години
Упражнения развиващи фината моторика при децата в предучилищна възраст , Умничета: Задачки - закачки за деца в предучилищна възраст с 60 лепенки

# 260
Ясно. Аз обаче ще вдигна нивото на маята. Тя събира и изважда вече до 10 без проблем. Чете, ще пробвам да давам диктовки на думички. Англ. цифри  и букви ги знае. И много думички знае.

Ще купя ето това помагало:
http://www.book.store.bg/p29617/zadachi-po-matematika-za-pyrvola … elina-dineva.html

или това:
http://www.book.store.bg/p26352/zadachi-po-matematika-za-pyrvola … elina-dineva.html

Брат и работеше с едно от двете, ама кое беше не помня. Embarassed
Сега я карам да решава задачи от типа:

7+_ =9   , също с - или да поставя знак <,=, >  но трябва да извърши някакво действие от едната страна на задачата. Ето този сайт е много удобен, ако детето предпочита компютъра:
http://math.cilenia.com/bg

# 261
Оооо,тя със знаците чудесно се справя момичето ми,но със смятането и е малко трудно,но ще стане работата. Simple Smile

# 262
Mira_p, аз бих пуснала детето на училище, ако бях във вашата ситуация. Не, че знам точно какво е положението, но ми се струва, че вашата госпожа леко преувеличава. Странно ми се струва другите родители да обръщат внимание на твоето дете и да забелязват колко кашля и т.н. Още повече, че ти имаш заключение от лекар, че детето не е заразно, пък ако на някой му се мрънка за щяло и нещяло, си е негов проблем.

Помагалата ми се виждат интересни. За лятната ваканция ще набавя прилично количество на моя син да се занимава, ако му е интересно. Откакто е втора смяна почти не ни остава време да четем и пишем- сутрин гледам да ги изведа с малката, вечер, след като го взема, сестра му е будна и само дивеят неконтролируемо. Не, че е голям проблем, нека играе и на ученето ще му дойде времето.

# 263
Аз бих пуснала детето на училище.
krasavica може и да не преувеличава учителката. Има наистина родители които мрънкат. А най- лошото е ,че точно такъв родител ни покани на рожден ден на детето си , което беше болно. После сума ти народ се разболяха.

Калина - в тези задачи не само трябва да поставиш знак ,ами  и да сметнеш действие. Това ми харесва ,че не са просто бакалски сметки .Трябва да са концентрирани, наблюдателни. Понеже моята понякога има събиране , а тя изважда. Laughing
За смятането трябва повторение, като с таблицата.

# 264
Таблицата не е ли чак в края на 2 клас? Thinking

# 265
  • Sofia
Е, да де... 2ри срок на 2 клас май-беше.
Благодаря за книжките, аз ги имах така или иначе запланувани за лятото.  Още едно добро мнение винаги е добре дошло. Simple Smile

# 266
Е,тогава има време. Grinning

# 267
Mira_p, аз също бих пуснала децата си на училище/градина с такава диагноза, но е факт, че някои родители обявяват другия вид кашлица за алергична и някои просто вече не вярват, че е такава...А и който няма опит (свой или на близки) сигурно няма идея, че може да има такава силна кашлица, без да е заразна.
Някакви помагала и аз ще купя през лятото, така че споделяйте, момичета, полезно е...
Жасмин, Калина.Кали - красиви рисунки!

# 268
Привет.

Включвам се и аз с ученичка през септември. Ние си бяхме в градината ПГ. Първо да се разпиша  Simple Smile

Връщам се да ви чета - поне тази (3та) тема , пък после предните 2 Laughing

# 269
Привет.

Включвам се и аз с ученичка през септември. Ние си бяхме в градината ПГ. Първо да се разпиша  Simple Smile

Връщам се да ви чета - поне тази (3та) тема , пък после предните 2 Laughing
Много ги натоварваме децата вече. Учебници,тетрадки.. Моята обаче чака с нетърпение 1 клас ама после ще съжалява,че се е разделила с леглото в детската.. Grinning Я,разкажете много ли е палава тази ваша ученичка? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт