6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • В светлината на слънцето
vela, а при нашата кака стана точно обратното. В началото пишеше много красиво (но тя рано започна да чете и пише, разказвала съм вече в третокласната тема, да не спамя излишно). После много бързо изгуби мотивация и прихвана лекарския почерк - ужасТ.  #Crazy И изведнъж преди няколко месеца, пак се върна към красивото писане. Явно е въпрос на периоди някакви. Grinning

# 286
# 287
Днес моите ходиха на шах и рисуване, малкият си довърши вазата, така вече става. После го водих да го пострижат, направиха му и гребен, беше много доволен. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/19 … 3_529349504_n.jpg
На каката й залепиха брекети днес, като акула е.  Laughing
На малкия също няма да му се разминат брекети с тези големи зъбки.
Иначе, ваканция - спят до късно, стоят до 11 часа вечер, не знам как ще се пренастройват в понеделник за училище.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:16 от Анонимен

# 288
Жас вазата вече е много хубава, завършена рисунка. Гребена ви е страхотен. Аз миналото лято подстригах Косьо така, даже беше съвсем обръснат отстрани. А гребена беше до врата. Но съм казала ,че това е прическа за лятото.

# 289
Ха-ха, а моето за такъв тип прическа не дава дума да се издума.  hahaha Не искал да е таралеж и това е. Mr. Green
Днес покрай ваканцията на кака си, не ходи на ДГ - намаза едно кино. Гледа новия "Капитан Америка" в Imax и на финала отсече, че "ставал", но това нямало да промени нещата и да започне да харесва него повече от Железния човек и Тор. Joy Виж, каката бе очарована. Който има деца над 10 години, които четат свободно субтитри, може да ги пробва - няма много кървища и е атрактивен (за родителите има политически гъдел, така че и те няма да скучаят). Peace

# 290
Гребените са модерни сред съучениците на сина ми и изрично помоли вчера да му направят. А тази сутрин ревна, че бил се развалил. Момчета-петлета, какво да ги правим.  Simple Smile
На кино малкият досега е ходил само на анимационни филми, защото са дублирани, не съм го водила на такъв със субтитри. Не знам дали няма да ме кара през цялото време да му чета и да се дразни, че не разбира, затова не сме пробвали.

# 291
  • Sofia
И моята е само на бг удио за сега, има достатъчно такива филми и серали, субтитрите ще почакат. Simple Smile

Честит Международен ден на детската книга!  Grinning

По повода подарих книжки:
Скрит текст:

и комплект Lego friends s Mia. 

# 292
Третокласника цяло лято се мажеше с пяна, после сушеше с сешоар и накрая гел + лак. Mr. Green
Като на 10 дни аз минавах с машинката отстрани за да е обръснат гладко.

Ех, Морена завиждам на четящите ти деца.

# 293
Моят гледа всякакви филми - и с аудио и със субтитри, стига да са в интересите му. При комиксовите филми няма нужда от четене на всяка реплика от екрана, действието говори само за себе си. Аз само му казвам от време на време какво се случва или какво са казали, което сметна за важно за сюжета. А и винаги има опция като му омръзне, да излезем, да се поразходим и пак да се върнем в салона. Най-важното - понеже идват с мен на едни по-специални прожекции, които са преди излизането на филмите по екраните, в салона има обикновено една шепа хора, които се занимават професионално с кино, и съответно пуканките са не само строго забранени, но и въпрос на много лош вкус. Та покрай това, и двамата се научиха, че киното не е място за ядене. Grinning

# 294
Моята малката е болничка от вчера.  Sad

# 295
  • София
Аси, бързо оздравяване!
Жасмин, хубаво гребенче Simple Smile
Може ли още линкове със задачки като "Кенгуруто"? На Алекс й харесаха Simple Smile
Не се справи само с 11 и 15 задача.
Днес от 18ч. в книжарница "Гринуич" ще има Детски празник с "Маша и Мечока".
Водили ли сте децата на Цирк Балкански?

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:12 от Simantro

# 296
Аз съм водила два пъти.

# 297
Честит празник на книгата! Днес по повода чакам трима куриера с книги.  Simple Smile

Simantro, подобни задачки и аз търся, но не знам откъде да намеря.
Намерих за по-големи: http://www.book.store.bg/p115254/zadachite-na-ru-pomagalo-po-mat … ina-sharkova.html

Иначе, забавна математика има в разни книжки:
http://www.book.store.bg/p49436/v-sveta-na-intelekta-zabavni-zad … av-velichkov.html

И в картите на Клевър бук, ние ги имаме почти всички, едните са за малкия - другите за каката.
http://www.shop.cleverbook.net/category/активни-карти/

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:20 от Анонимен

# 298
И аз съм водила на цирк много пъти, дори като съвсем малки - не само на "Балкански". Peace
Аси, бързо оздравяване. Hug

# 299
  • София
Мерси, Жасмин. Имаме някои от картите само Simple Smile
За цирк се колебая, защото имат опасни номера и... да не стане сакатлък на сцената. Сигурно е параноя, обаче го мисля. Миналата година имаше нещо с мотористите на репетиция. И избирам все по-леки спектакли за детето  Rolling Eyes На Балкански ходих доста отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт