6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 421
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ще подарявате ли цветя на госпожите за 8-ми март, предвид факта, че се пада в събота? И ако да-кога -на 7-ми или на 10-ти?

# 91
Моят син ще занесе утре цветя, на 10-ти ми се струва късно.

# 92
  • Sofia
Моята не на у-ще, но и да беше нямаше да носи.
На 10-ти е късно, да, но и предварително не ми харесва. Двете ми големи деца също са носили точно на деня, когато е бил работен ден, ни по-рано, ни по-късно.

# 93
  • sf
Щом не е работен ден, не нося.  Rolling Eyes

# 94
И аз така мисля. Няма да носи.

# 95
Нека се учи да подарява цветя от малък, дори и да няма празник.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:14 от Анонимен

# 96
  • София
Аз цветя мисля да не нося за 8 ми март, като не е на деня.

А тези, които са в  детска градина - ще  си организирате ли подарък от  цялата група за спомен на учителките за "завършването"? Сега сме на такава вълна и се чудя  за идеи.  newsm78

# 97
  • sf
Точно обсъждахме с няколко майки какво да правим. Дали въобще ще успеем да съберем пари, какво евентуално да вземем и дали да не се спасяваме поединично. Нямам никакви идеи  Thinking

# 98
  • София (Възраждане)
Аз съм касиерка на групата и мисля ако останат кинти в касата към края на годината, да ги похарчим за това. Лошото, че лично на мен не ми хрумва нищо оригинално, а няма кой друг да го измисли, по-скоро съм ок с по-практични идеи за подаръци. Една майка от нашите е начална учителка и твръди, че разни лични вещи като парфюми и бижута изобщо не я радват и не обича да ги получава, а че си мечтае за сервиз за хранене. Съчувствам й Mr. Green

# 99
Наближава времето, в което и ние трябва да помислим за подаръци на г-жите. Аз клоня за подарък, който да остане в градината, но според другите майки, не се правило така. Ще следя вашите предложения, та и аз да съм подготвена като обсъждаме.

# 100
Цветя няма да носи.
Едно предложение от мен за края на градинския период. Миналата година ние събрахме пари/ имахме и в касата/ ,децата направиха тържество в детската градина, после ги заведохме в Капела плейс/ има изгодни куверти със сандвич/ пица/ сок, торта, вода и много забавления/.Децата получиха по една книжка със страхотно пожелание/ от родителите/. Пари дадохме на госпожите- искахме да купим ваучери за Тhe Mall, но се оказа ,че за целия мол вече нямало. Затова по един общ голям букет и пари в пликче.
Това получиха двете госпожи, двете лелки  и един господин от детската градина. Той им беше музикален ръководител и наистина заслужаваше.
Имаше предложения за картини, гравирани часовници ,но мисля, че направихме добър избор.Най-важното бе ,че госпожите бяха много доволни.

# 101
  • sf
При нас предложиха нещо сребърно или дигитална фоторамка за трите по една  Thinking

# 102
При нас предложиха нещо сребърно или дигитална фоторамка за трите по една  Thinking
Доколкото си спомням, за края на всяка година нашите госпожи са получавали все хубави неща. Пиша така защото Никол беше там само за 3 и 4 група. Например: някакви накити, кожени чанти.
Затова решихме да им дадем пари. Аз съм доволна, понеже ние ги попитахме коя какво иска и  нещата бяха различни.

# 103
При нас не се събираха пари за общи подаръци, ако някой родител искаше, подаряваше личен подарък.
Аз съм купувала подаръци от това магазинче: https://www.facebook.com/Ptica.bg ; както и икона от тази галерия: http://gallerynoe.com/bg/ ; на Кракра и Шишман има и други магазинчета и галерии, които ми харесват, например: http://mechtalnik.com/

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 08:03 от Анонимен

# 104
Тук 8ми март си е национален празник и когато е в работен ден се почива...Утре държавните градини са до обяд, а нашата - с час по-рано приключва! Големи подготовки, тържества...Въобще истинска социалистическа реалност, но пък децата толкова се радват, че са в разни костюми/рокли...Нашият молодец беше комар и с баща му творихме крила, жило...дребното беше синя пеперуда...Голяма радост! Та, ние ще подаряваме цветя утре, а събрахме и пари за подаръци...
Някъде по отчетните ми теми четох, че някои майки взимали ваучери от http://www.chequedejeuner.bg/ , но аз нямам представа какво точно представлява това.

Общи условия

Активация на акаунт