6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 776
  • 747
  •   2
Отговори
# 135
  • София (Възраждане)
Отново страхотно видео, поздравления! Много добре си стои детето даже на сцена Hug

# 136
  • В светлината на слънцето
Браво на малките талантливи деца.   bouquet Всички са прекрасни.  Hug
Аз снимам доста, но по ред причини не качвам снимки във фб, а в снимка бг не помня от колко време не съм показвала нищо ново. Ето малко забавни снимки на двамата от една фотосесия преди време в ELLE.
http://lulumba.snimka.bg/children/tedi-i-sashi-modeli.617455.24828415
А това са детскоградинските "абитуриенти" в тоги (в случая - набора на каката).  Mr. Green
http://lulumba.snimka.bg/children/dovijdane-detska-gradina.596255.23678494
И нашите имат такива албуми като книги на групата - със снимка на всяко дете, на учителките, общи. Правят им ги от градината и е наистина хубав спомен. Peace

# 137
lulumba, големи сладури, да са живи и здрави!  Heart Eyes

Аз снимам доста, но по ред причини не качвам снимки във фб, а в снимка бг не помня от колко време не съм показвала нищо ново.

Аз ги качвам и ги трия в последствие. И тук ще ги изтрия по-късно днес, не искам да остават с години.

# 138
Страхотни са сладури всички, на които успях да видя снимките и изпълненията! Никол е невероятна, "комарчето" на Марини също, както и сладурите на Лулу.
Сънчо, много неприятно с рождения ден, голямо е разочарование, като знам как го чакат.
Симантро, с нетърпение чакаме снимки и подробен разказ. Аз това клубче много го харесвам и сме празнували там два пъти, единия с фокусник, но тази година нещо се размотвах и докато отида да запазя свършили датите.
И при нас като Морена, напускането на градината мина без тържество, че нали само нея преместихме в училище. Сега като гледам няма организация и не вярвам да имат нещо по-специално при приключване на предучилищния клас.
Ние се подготвяме за РД на малката, направихме торта от картон, пълна с бонбони, защото за жалост не може истинска в училище, но тя много се израдва на изработването й. Ето я:http://media.snimka.bg/s1/3249/032741800.jpg?r=0]

# 139
  • София (Възраждане)
Мира, чудесна торта, радвам се че и този вариант се харесва на децата, весела подготовка за празника, да е най-хубавия и запомнящ се! Hug
А това клубе Лили Роуз не е ли много тясно? Аз съм си въобразила, че е така и все го пренебрегвам. Преди време бях чела, че няма места за сядане за родители и ходях в пицарията отсреща, така ли е? Изпуснахме един празник там, че бяхме болни. Но щом номерът с факира се котира, ще "крадна"  идеята за догодина Hug
Лулумба, снимките са забележителни, а дечицата ти са прекрасни!

# 140
Страхотни са ви дечицата, момичета!
Страхотни неща споделяте за подаръци на госпожите, но при нас няма как да се изпълнят.

Аз се приготвям да ходя на тържеството в ДГ. От тази вечер започваме да празнуваме ИД на моя мъж.

# 141
Ох, това с празнуването на рождени дни при нас е много болна тема. На каката всички рд сме празнували в клубчета с много деца. Да, но малкото е родено в началото на август и или няма грам дете, което да покани, или пък ние не сме в София тогава. И до този момент не е празнувал като хората. Confused
mimka_8, ох, и при нас се задава едно голямо празнуване. ooooh! Утре каката е именичка, другата събота таткото е рожденик, на следващия ден каката е рожденичка, а след още 4 дни, той таткото е именик. Ама така е - като са се раждали в един месец, че и един след друг. Mr. Green То и аз с другия дребен брой съм в един месец, но поне имаме 2 седмици разлика.  Mr. Green

# 142
  • Sofia
Мдаа... всичките ни деца са прекрасни, да са живи и здрави!  Hug

За празниците накуп, ако взема да ви напиша нашите... Crazy
От 31.08. като се почне... се изрежда почти цялата рода. Септември - 2, 10; октомври - 5, 6, 17, 30; ноември - 6, 27, 30; декември - 10, Коледа и НГ...  до моя РД на 16.01.  Иначе за малката щерка (10.09.) е като за твоя син, Лулумба... съвсем същата работа.

# 143
lulumba  Никол беше със същите тоги ,само че бяха сини.

Mira_p много готина торта и лесна за изпълнение.

Ох, това с празнуването на рождени дни при нас е много болна тема. На каката всички рд сме празнували в клубчета с много деца. Да, но малкото е родено в началото на август и или няма грам дете, което да покани, или пък ние не сме в София тогава. И до този момент не е празнувал като хората. Confused

и при нас е нещо подобно. Никол е средата на август.  Confused

# 144
Morena, и ние си имаме рожденик на 10 септември - майка ми. Mr. Green
vela, да не сте били в същата градина? Нашите имат жълти, сини и червени, които отличават децата от различните групи. За 67 ОДЗ "Мечо Пух" говоря.  Grinning

# 145
Morena, и ние си имаме рожденик на 10 септември - майка ми. Mr. Green
vela, да не сте били в същата градина? Нашите имат жълти, сини и червени, които отличават децата от различните групи. За 67 ОДЗ "Мечо Пух" говоря.  Grinning

Ха, ха ,не . Ние сме в Панчарево. Laughing 66 ОДЗ " Елица". В крайна сметка купих роза за госпожата.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 21:28 от vela

# 146
Честит 8-ми март, дами!  newsm51

Много талантливи и красиви дечица видях по клипчетата и снимките. Да са ви живи и здрави!

Прочетох, че сте обсъждали подаръците. Аз съм поръчвала картини от Алекс. Наистина са страхотни и момчето е много талантливо. За мен това е идеалният подарък. Хем е за добра кауза, хем остава спомен.

Аз говорих с нашата класна и тя ми каза, че децата са оставили подаръците за провалилото се парти за рд в класната стая. Много мило ми стана, но се приитеснявам, че не е коректно спрямо тях, понеже няма да има рожден ден. И сега се чудя как да постъпя. Щерката и другата седмица ще остане вкъщи и после ще я пусна с бонбони да почерпи, но те са крайно недостатъчни, а да носи повече неща 3 седмици след деня, ми се струва не много удачно. Та се чудя дали да не помоля класната да каже на децата да върнат подаръците вкъщи? Дайте съвет, плийз.

# 147
Честит 8-ми март, дами!  newsm51

Много талантливи и красиви дечица видях по клипчетата и снимките. Да са ви живи и здрави!

Прочетох, че сте обсъждали подаръците. Аз съм поръчвала картини от Алекс. Наистина са страхотни и момчето е много талантливо. За мен това е идеалният подарък. Хем е за добра кауза, хем остава спомен.

Аз говорих с нашата класна и тя ми каза, че децата са оставили подаръците за провалилото се парти за рд в класната стая. Много мило ми стана, но се приитеснявам, че не е коректно спрямо тях, понеже няма да има рожден ден. И сега се чудя как да постъпя. Щерката и другата седмица ще остане вкъщи и после ще я пусна с бонбони да почерпи, но те са крайно недостатъчни, а да носи повече неща 3 седмици след деня, ми се струва не много удачно. Та се чудя дали да не помоля класната да каже на децата да върнат подаръците вкъщи? Дайте съвет, плийз.
Сънчо, аз бих взела една торта и по едно сокче и да се почерпят. Децата ще се обидят ако ги накараш да върнат подаръците. Важното е купон да става. За децата най-важното е забавлението.

# 148
  • sf
И аз смятам,че не е удачно да се връщат подаръците. Бих занесла предвидената за деня почерпка, нищо че ще са минали толкова дни. Децата хич няма да ги броят  Joy

# 149
А не може ли в класната стая да си спретнат един купон?
Помоли г-жата за съдействие, занеси почерпката, а тя да отдели един час за танци и забавление.

Общи условия

Активация на акаунт