Училище във Варна - Ангел Кънчев или Руско училище?

• 3 225
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
имам нужда от мнения на мами, на които децата учат в тези училища. Важни са ми няколко критерия:
- занималня - има ли за всички деца, до кой клас и до колко часа стоят в занималнята?
- подготовка - добра подготовка ли предлагат за децата, натоварено ли е много ...
- учители - добри педагози ли са, това е относително, но който има пресен опит с учители от тези учиища нека да сподели.
- спокойствие и сигурност ...
- има ли някакви такси и плащания по време на учебния процес?
 Това се сещам за момента, ако някой има нещо повече да сподели, ще съм много благодарна Simple Smile
Ще се радвам на всякакви мнения, важно ми е да науча информацията от първа ръка ...

# 1
  • ❌❌❌
Не съм мама Laughing, но руско. Grinning

# 2
По-близкото до дома Ви училище. Разликата между двете училища е, че в Руско започва изучаване на руски език от 1 клас, а във втори се въвежда и английски. В "Ангел Кънчев" в 1 клас започва изучаване на английски език, а в една от паралелките - немски. И се учи един език. Но преподавателите в "Ангел Кънчев" за следващата учебна година са много добри. Обучението е целодневно за всички паралелки от 1 клас, което е плюс за работещи родители. Simple Smile

# 3
HelenaV , много благодаря. Надявам се и аз учителите да са добри най -вече, и другото важно е да е целодневно, че няма кой да гледа детето, и двамата работим.  Simple Smile

# 4
Здравейте искам да попитам по запознатите,дали е възможно да преместя  сина ми ,който е приет и записан в първи клас в едно училище, да го преместя в Ангел Кънчев.Това училище ни е пред блока,но по стечение на обстоятелства беше предучилишна в друго училище и там го записаха автоматично 1кл.Но сега ми се налага да учи близо до в къщи.....та въпроса ми е дали е възможно или вече е късно....Благодаря

# 5
Категорично Ангел Кънчев!!!

# 6
Автоматично не могат да го запишат, ако не сте занесли свидетелството от градината. В Ангел Кънчев вече са сформирани паралелките, доколкото знам има места в немската паралелка, но все пак трябва да отидете на място да попитате. Ако има места - си носите свидетелството, не мисля, че ще е проблем да го прехвърлят. Успех

# 7
А имали някой представа немската паралелка как е.....в смисъл госпожата....Благодаря...

# 8
Много добър екип са на немската паралелка. Така чух Simple Smile Не го знам от опит.

Общи условия

Активация на акаунт