Продължава биатлонът, още има от сезона

• 52 432
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Това, че Фери издуха скакаУеца ме радва много, яд ме е обаче, че Емил се издъни Sad

# 106
  • София
Това, че Фери издуха скакаУеца ме радва много, яд ме е обаче, че Емил се издъни Sad

Емил се издъни, защото му трябва психолог. То това беше ясно още от Сочи, след като издъни щафетата. Сега при финална оспорвана стрелба, пак се дъни.

Нооооооооо Фери е страхотен. Железни нерви има гиганта. И страхотен хъс за победа. Ей много ме усмихна.

Ужасно обаче съм ядосана на простотията българска. Да се класира Краси за масов старт и да не му потвърдят участието. Направо думи нямам.

Сега чакам жените.

# 107
Аз след идиотията на БФБ и треньорите съм  smile3505 censored

Браво на Фери - отново...

# 108
  • София
Графиньо, за съжаление и да ги изпозастреляме, няма да върнем времето. Но чакам пак да ми кажат, че правят всичко по силите си.

# 109
Много са рано за мен тези стартове, докато се приберем вчера и всичко беше свършило. И днес изпуснах мъжете, жените ще ги гледам.

# 110
  • София
Аз запълвам времето с Марит. Убива ги тази жена.

Но нещо се случи с Астрид Якобсен. Линейка извикаха, не изглеждаше добре ситуацията.

Омръзна ми. Всеки старт се надявам най-накрая да видя добро състезание от Тора и всеки старт едно и също.  Cry Кел файда, че изпревари 7 състезателки на финална обиколка. 8-мо място, а тройката е отвратителна. Единствената там, която не ми е толкова неприятна е Кайсето.

Отивам да правя кекс, да си отпусна нервите.

Джойче, почват скоците. Шлири поне няма ли да избухне тоз човек?

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:05 от nana77

# 111
Тора цял сезон се мъчи със стрелбата, поне на финалната обиколка е включила торпедото Simple Smile

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много ме е яд, че Тед Лигъти спечели гигантския слалом. Много исках да падне някъде по трасето или да завърши зад Бени Райх.
И аз Confused

# 113

На Анди Бирнбахер оперираното краче Rolling Eyes

# 114
  • София
Хъ, кво му е пък на Андито бре?

# 115
Глезенната става са му оперирали.

# 116
  • София
Тю, горкият. Дано бързо се възстановява.

# 117
  • София
Пфуу, чак днес успях да прегледам повторенията на стартовете от събота и неделя  ooooh!
И съм доволна, Кайса успя най-накрая (май й е 1 победа този сезон), Домрачова също се разписа. За Фери много се кефя и най-вече,че Фуркад е капо  Laughing
За Инерхофер още не мога проумея от къде дойде т'ва чудо, а Виролейнен дори не бях я и чувала  ooooh!
И готови ли сте за утре? Добре, че има 2 старта, че пак няма да съм пред ТВ събота и неделя  Cry

# 118
  • София
Виролайнен е дебютантка, затуй  Mr. Green

Утре ще е хубав ден. Най-после два старта в делничен ден. Нямам търпение.

# 119
  • Пловдив
Виролайнен е дебютантка, затуй  Mr. Green

Утре ще е хубав ден. Най-после два старта в делничен ден. Нямам търпение.

Нане, дай моля те линка, където гледаш онлайн, че Евроспорт ще дават чак довечера.

Общи условия

Активация на акаунт