В момента чета - 26

• 49 520
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Авлига, и на мен много ми хареса "Покани ме да вляза". Много нестандартна и хубава книга. През цялото време имаше някакви нови неща, които изскачаха за героите.  Wink

Аз дочетох "Флорънс и Джайлс" на Джон Хардинг. Никак, ама никак не ми хареса финалът, направо ми идеше да си го пренапиша. Толкова пък да не ми хареса...

От снощи съм в света на Джон Стайнбек с

Съвсем малко успях да прочета, но ми хареса и предусещам удоволствието от хубавата книга.  Hug

# 151
  • Плевен
И аз четох по-старото издание на "Мостът на Дрина". От библиотеката взех книгата. Но искам да я имам. Явно ще чакаме най-новото издание. Дано да е скоро.
И по темата  - взех Жълтите очи на крокодилите - първата книга от трилогията. Ще дам отзиви като я прочета. Simple Smile

# 152
Аз "Мидълсекс" още не съм я чела, а ми седи в библиотеката от октомври миналата година  Laughing

Но пък преди НГ си взех "Непорочните самоубийства" на Юдженидис и с тях започнах годината. Бяха феноменално готини ! Много добра книга, с много идея и замисъл и представена по неповторим начин.
Според мен трябва да се прочете от всеки  Heart Eyes

Така че, пробвайте я - може и да ви хареса Simple Smile

# 153
Но пък преди НГ си взех "Непорочните самоубийства" на Юдженидис и с тях започнах годината. Бяха феноменално готини ! Много добра книга, с много идея и замисъл и представена по неповторим начин.
Вече я имам!  Simple Smile Опитвам вече лека-полека да се измъквам от семейство Глас и после ще се насоча сигурно към този (почти) американски автор.
Но дотогава: още от емоциите и дома на Glass - мама Беси казва на децата си:

„Не знам каква полза има, че знаете толкова много и така ви сече умът, щом това не ви прави щастливи.“
“I don't know what good it is to know so much and be smart as whips and all if it doesn't make you happy.”

Някой да мечтае за такава стая?

"Кордон от високи половин човешки бой библиотеки опасваше три от стените и техните затрупани полици буквално се огъваха от книги - детски книжки, учебници, книги, купени на старо и с отстъпка за членове на клуба, плюс още по-разнородна навалица в не чак толкова претъпканите „крила“ на апартамента. („Дракула“ съседстваше с „Начален курс по пали“, детската книжка „Малките съюзници край Сома“ - с „Грохот на мелодии“ от Емили Дикинсън, кримката „Убийството на скарабея“ и „Идиот“ стояха една до друга, книжлето от момичешката поредица за Нанси Дрю „Нанси Дрю и тайното стълбище“ лежеше върху „Страх и трепет“ от Киркегор.)"

# 154
Изчетох Черните рози. Съвсем прилична за жанра си (еднодневка) книжка. Нарочени за убийци бяха двама и не беше този, когото си мислех.  Mr. Green

Сега пак съм в чуденка какво да чета. Иска ми се нещо положително и чисто.  Crazy

# 155
И аз се чудя как някой може да зареже "Мизъри"?

Аз също бях на път да я зарежа
Скрит текст:
това рязане парче по парче ми идваше в повече
, но не го направих, а я прочетох скорострелно, за да свършва по- бързо  Crazy

Завърших  "Пържени зелени домати", не можа да ме въодушеви особено историята - 3/5

Получих "Зимна приказка в Ню Йорк", каква тухла е  Laughing, направо се изкушавам да я започна веднага, усещам , че ще ми хареса много, така беше и с "Невидимият мост"  Wink Но ще почака.

Когато намеря свободно време започвам "Под сянката на свещеното дърво"- Вадей Ратнър, с големи очаквания съм.

# 156
  • София
Предната нощ дочетох "Отминали времена", не мога да отрека, че К. Мортън пише увлекателно (а и накрая успя да ме изненада леко).
Сега чета "Милионерите" на Брад Мецлър, но с тези мнения за "Мидълсекс" направо ме предизвиквате  да я започна по-скоро.

# 157
Снощи дочетох "Великият Гетсби". Не знам какво да си мисля за тази книга, май не я разбрах Thinking Дадох и 4/5, но по-скоро 4 е 3,5.
И за да не напускам епохата, започнах "Лукс" на Ана Годбърсън. Не съм срещала много мнения за нея, но анотацията ме привлече.

# 158
Снощи дочетох "Великият Гетсби". Не знам какво да си мисля за тази книга, май не я разбрах Thinking Дадох и 4/5, но по-скоро 4 е 3,5.
И за да не напускам епохата, започнах "Лукс" на Ана Годбърсън. Не съм срещала много мнения за нея, но анотацията ме привлече.

Кости , аз четох декември месец и четирите книги на "Лукс" , много са хубави , няма секс , еротика , нито са сладникави , на мен ми харесаха , ще чакам да споделиш и ти мнение , повече наблягат върху връзката в семейството , извън него , предателства , интриги , любов , хубави са  Peace

# 159
  • Варна
Препоръчайте интересни заглавия. Утре ще пращам ММ в библиотеката, та направо да пита. Стига да не са съвсем нови книги с вероятност да ги няма.

Като жанрове - не знам... Rolling Eyes  Не харесвам фентъзи. Може би съвременна лит-ра, детективи...
  bouquet

# 160
Нара спомням си, че именно ти спомена за тази четирилогия. Свалих и четирите книги, после ще споделя мнение. Имаше един сериал "Клюкарки", началото на "Лукс" ми напомня него, но в по друго време. Имат ли общо?

# 161
Нара спомням си, че именно ти спомена за тази четирилогия. Свалих и четирите книги, после ще споделя мнение. Имаше един сериал "Клюкарки", началото на "Лукс" ми напомня него, но в по друго време. Имат ли общо?

Кости, не съм гледала "Клюкарки"  Embarassed  не мога да сравня , но ще чакам като прочетеш първата да кажеш дали ти харесва, пак е въпрос на вкусове , може да сме с  различни предпочитания , но за мен са добри книгите  Peace  Hug

# 162
  • USA, Steak State
Приключих "Сирена". Много леко, неангажиращо тийн четиво. Simple Smile Ще взема и другите две от трилогията.

# 163
Започвам тази, да не я задържам, че трябва да я върна на приятелка.

С нетърпение чакам да започна да чета книгите си от играта тобола, но само да разчистя тези които имам да връщам...

# 164
Аз все още си чета Изгубената дъщеря -прекрасна книга, много силна и истинска , не мога да се отделя от нея и се надявам да завърши с щастлив край , подсъзнателно много съчувствам и симпатизирам на Самър, не знам защо .....,но чувствам, че е неразбрана .

Общи условия

Активация на акаунт