В момента чета - 26

• 49 513
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • USA, Steak State
Започвам

# 166
Започвам тази, да не я задържам, че трябва да я върна на приятелка.

С нетърпение чакам да започна да чета книгите си от играта тобола, но само да разчистя тези които имам да връщам...
Гигова,чакам да споделиш,че и аз съм и хвърлила око.  Peace

# 167
Нези, "Изгубената съпруга" е много интересна  Wink

# 168

Задължително ще споделя Peace Hug

# 169
  • София
С нетърпение чакам да започна да чета книгите си от играта томбола, но само да разчистя тези които имам да връщам...
hahaha
И аз съм така.

# 170
Нези, "Изгубената съпруга" е много интересна  Wink
Мерси,Киф!  Hug Мисля,че Вени беше споменала ,че я има и ще ми я даде.  Thinking

# 171
  • София
Да, "Изгубената съпруга" е хубава книжка. Нези, имам я и съм я заделила в купчинката, в която редя книги за следващата литературна среща  Laughing.

Аз започнах Conspirata от Робърт Харис.

# 172
  • на североизток от Рая
 Колко приятен разговор се води тук.  Simple Smile

Аз днес не съм чела книга. Захванах се да режа едни лентички за книгоразделители. Утре с децата да направим. Все въртя, суча, към книгите се насочвам. Ама колко ленти изрязааах.  ooooh! Без очи останах да се взирам.

Вижте идеята, много ефектно се получават, а и са подходящ скромен подарък за Баба Марта.

http://krokotak.com/2014/02/knigorazdelitel-v-tsvetovete-na-baba-marta/

Иначе мисля да започна "Живот назаем".

"Изгубената съпруга" ще я потърся в библиотеката за прочит.

# 173
Много хубави разделители Нели Crazy Hug
Не е моя книжката иначе с удоволствие бих ти я изпратила Rolling Eyes

# 174
Нели, много са красиви разделителите!
За първи път ли четеш "Живот назаем"? Ако да, завиждам ти. Grinning
Много харесвам книгата.
Преди години съм прочела почти всичко на Ремарк. Понякога си мисля да препрочета някоя от книгите му, но се въздържам - страхувам се как ще ги възприема сега, на тази възраст, и дали няма да се разочаровам.

# 175
  • на североизток от Рая
Нели, много са красиви разделителите!

Мисля че съм я чела като ученичка. Не е непознат автор за мен. Обаче дълги години не съм посягала към него и сега след няколко прочетени коментара във форума, реших да си припомня как пише. Прочетох "На западния фронт нищо ново", качеството си личи от първата страница. Пише човекът, без усилие и напън. Не всички го могат.

# 176
Аз преди време бях започнала четирилогията "Лукс", но ми беше толкова банална и някак .. очаквана и предсказуема, че .... я оставих  Embarassed Не ми се случва често, но тогава с тази книга направо се измъчих. Може би не съм била и в настроение за нея, но не ми направи добро впечатление. Кажете вие какво мислите, когато я прочетете Simple Smile

Аз днес си напазарувах книжки на старо от един сайт, в който има намаление на употребявани книги. Поръчах си трите "Ейглетиерови" ( най-накрая !!! ) и "Преди да заспя" на Стивън Уотсън - много съм доволна !!   newsm44

Всичко на обща стойност 11.50  #Crazy

# 177
Само не разбрах Улица Консервна, на кое може да е само увод?  Hug

# 178
Добро утро  wavey
Аз си прочетох двете книги , направо си е блаженство човек да има време за четене  Party

"Надпревара с похитител" - Тами Хоуг , хубаво криминале , заплетен сюжет , през цялото време бях убедена кой е убиеца , но уви , както винаги не познах и ми хареса , че писателката много умело ме заблуди . Беше ми интересно да чета за конете и конните състезания и не съм си представяла , че толкова много далавери и схеми за вадене на пари се правят покрай тези коне  ooooh! 4/6

"Обетът на кралицата" - Кристофър Гортнър - мноооого ми хареса, да си призная , не бях чела нищо за историята на Испания , за Исабел Кастилска и не знаех , че с Христофор Колумб са живяли по едно и също време , това ме накара да се поразровя за допълнителна информация в интернет . Прекрасна книга , интриги , любов , разврат ( само се споменава бегло) , предателства , има всичко в книгата и ми хареса стила на писане на писателя , определено ще си купя и други негови книги 6/6

Сега съм си приготвила
Все още помня с какъв ентусиазъм ми я препоръча една чаровна дама от книжарницата , отидох да си купя една друга книга , но тя така беше въодушевена от тази , че грабнах и двете , дано да ми хареса  Whistling

# 179
...
Много харесвам книгата.
...
И аз й завиждам, това ми е една от най-любимите книги, даже наскоро си я закупих от продавалника да я имам за себе си!

...

Сега съм си приготвила
Все още помня с какъв ентусиазъм ми я препоръча една чаровна дама от книжарницата , отидох да си купя една друга книга , но тя така беше въодушевена от тази , че грабнах и двете , дано да ми хареса  Whistling
Страхотнаа е , приятно четене!

Общи условия

Активация на акаунт