В момента чета - 26

• 49 324
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Естел , благодаря за новата темичка   bouquet
Днес ще се отдам на "Обетът на кралицата" , така ми е хубаво като имам повече време за четене , вчера прочетох доста от книгата и много ми допадна , нали ми е от любимия жанр , няма как да не ми харесва  smile3521 newsm68

# 31
Аз явно съм най - бавночетящата напоследък и още се мотая с "Мълчанието на агнетата", ....
Аааа, не - аз съм най-бавно четящата и то без оправдание. "Чета" (така е думата, но в случая е силно казано) от около две седмици две книги  ooooh! - Вакантен пост и Преди да се родя. Втората ми беше интересна в началото, после рязко загубих интерес, а дали имам и 50тина странички до края. Първата ми е интересна, малко сред средата съм.

Междувременно прочетох

Един луд чичко - Вълка обичаше да взривява мостове и Алекс Крос го преследваше без да знае как изглежда.  Whistling Бързо се чете.

# 32

Пак се записвам с "Творците на памет".
Направо ме е срам от себе си, но почти не ми остава време за четене през последните две седмици...  Embarassed

# 33
Lisbeth Salander , имаш много готин ник Simple Smile Иначе за Кеплер, не съм чела нищо засега от него, но наскоро подарих "Хипнотизаторът" на майката на приятеля ми, която преди това зарибих с Милениум Simple Smile
Хареса й, но после една нейна колежка й даде "Договорът Паганини" от същия автор и каза, че тя е по-хубава от "Хипнотизаторът" Simple Smile А колежката й пък взе другата и каза, че тя повече й е харесала. И така - всеки харесва това, което няма, така че не зная - чети и ако не ти хареса, поне да знаеш накъде да се насочиш Simple Smile А ако ти се четат скандинавски автори, защо не пробваш Камила Лекберг, чувала съм за нея страхотни неща  Peace

Аз се записвам все още със "Слугинята", утре най-вероятно ще е готова. Потопих се в тази книга, омота ме, замая ме, не иска да ме пусне  Heart Eyes

Благодаря за инфото bmb  bouquet Камила Лекберг, за първи път я чувам, но ще се чете Peace
Сиг Ларшон още ми е на четеца.... Толкова ми хареса тази трилогия, че след нея трудно зачитах нещо друго.

# 34
  • Варна
Записвам се в новата тема, благодарности за нея ! Продължавам "Птиците умират сами"  Hug

# 35
Запис. Или вместо запис, чета "Микробиология", пак се брои за четене, нали?  Mr. Green

Засега стопирам художествената литература, не смогвам, но пък много обичам да ви чета, затова цопвам и аз тук.  Grinning Hug

# 36
Ами аз, такова, приключих със "Слугинята" ... снощи  Embarassed Embarassed
Влюбена съъъъм ! Мнението ми за книгата - https://www.goodreads.com/review/show/694496032?book_show_action=false

Сега отново се чудя какво да започна. В книгата имаше препратки към "Да убиеш присмехулник", на четеца ми е от месец вече. Също така покрай убийството на Кенеди, ми се дочете Кинг - 22/11/64, а вече от много време се точа и на "Крадецът на книги". Посъветвайте ме !

Lisbeth Salander, много се радвам, че съм те насочила Simple Smile

# 37
Чета Стайнбек в момента-Улица Консервна, въпреки че реших да се поспра малко. Не си оставям дори ден между книгите и така не мога да ги осмисля и става каша в главата ми.

Какво е мнението ви за Идиот на Достоевски?

# 38
  • София
Какво е мнението ви за Идиот на Достоевски?

Сериозна и хубава книга, поне за мен  Peace .
Обичам Достоевски като автор.

# 39
И аз съм от срамуващите се бавно четящи - още влача "Смях в тъмното" на Набоков. А книгата е прелестна.

# 40
Чета Стайнбек в момента-Улица Консервна...
Явно с теб заедно ще четем тази книга   bouquet

# 41
Прочетох "Воайорът"на Алберто Моравия. Честно казано беше доста перверзна за моя вкус.
 Confused

# 42
Аз чета Дневник на утрешния ден-Сесилия Ахърн Peace

# 43
Аз започвам "Крадецът на книги"  Peace

# 44
Имам питане към вас, мили съфорумки  Hug
Един приятел иска да чете нещо( досега е чел малко книги) и ме помоли да му препоръчам...Някакви идеи за нещо увлекателно и с бързо действие? Сетих се само за Зеленият път и Игрите на глада.... newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт