В момента чета - 26

• 49 405
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Зори, благодаря за препоръката  Hug
Слагам си в списъка за четене "Тангра и неговият син", както и " Възвишение" Simple Smile
Ще я потърся за прочит от някоя добра форумска душа  Heart Eyes
" Възвишение" -то съм си го заплюла от Рейни  Blush

Изобщо, тази година ми се иска да попрочета и български автори...  Embarassed

# 331
  • София
Зори, няколко пъти съм подминавала тази книга и сега много съжалявам, че съм го направила  Laughing. Ще я прочета обезателно! Благодаря за препоръката.

# 332
Зори , много благодаря за препоръката , записвам си да си купя "Тангра и неговият син"  Peace  Hug Ще се чете задължително  newsm68

# 333
  • На планетата Земя
Тангра и неговият син ми е коледен подарък от Десиссслава.  Heart Eyes
Още не съм я започнала. Скоро ще й дойде ред.

# 334
Запознавах се с Тес Геритсън - три трилъра с главен герой Джейн Ризоли и неуморим сериен убиец.
Разбрах и последователността:
1. Хирургът
2. Чиракът
3. Грешникът
Дано да има още книги от поредицата.  smile3508

Сега чета Посмъртен образ на Маринина. http://chitanka.info/book/5823-posmyrten-obraz Чела съм я и преди, но ще я препрочета.
Четох и Приказки на братя Грим. http://chitanka.info/book/647-najhubavite-prikazki-na-bratja-grim

Чудя се след Маринина какво да започна. Чете ми се нещо различно от трилър, но интересно.  Rolling Eyes

Следващото ще е http://chitanka.info/book/5823-posmyrten-obraz
Жалко, че само две от книгите на Маринина са качени.
В Мейлбукс има още една нейна - "Жертвата неизвестна"
Можеш ли да ми я пратиш в тхт?

# 335
# 336
  • на североизток от Рая
Нелииии, това е за теб   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ти Нели!
За препоръката ти и за отзива ти, който ме насочи към магията на романа " Тангра и неговият син"!

Нели, да вземеш да влезеш и да я оцениш книгата в гудрийдса, че бива ли така да не й сложиш звездички Peace

Зори, не съм се съмнявала в оценката ти. Очаквах точно това, което си написала. Това е приказен роман. Уж исторически, а  е като магия, тегли те напред, не исках да свърши. Имам я книгата, ще си я чета, когато ми се прииска отново, и отново.

Аз също я препоръчвам на всеки, който обича да чете за историята. И не само.

А в ГР изобщо не ходя, не че пренебрегвам книгата. Просто ми трябва много време и търпение, за да оценя всички книги, които съм прочела.

Зори, и ти приеми   bouquet!

# 337
  • на североизток от Рая
 Който иска да му пратя "Тангра и неговият син", нека да си каже. Ще я пратя още в понеделник. А ако искате, просто си кажете, ще ви я пратя в удобно за вас време. Имайте ме предвид, искам да кажа.  Mr. Green

# 338
Който иска да му пратя "Тангра и неговият син", нека да си каже. Ще я пратя още в понеделник. А ако искате, просто си кажете, ще ви я пратя в удобно за вас време. Имайте ме предвид, искам да кажа.  Mr. Green

На мен Милето ми я предложи за по-натам, но ако нещо много стана на зор, ще се възползвам от предложението ти, Нели  Hug

# 339
  • София
Запалих се по тази книга, признавам  Embarassed Доста я търсих, но не я намерих (в електронен вариант имам предвид) и ще се радвам, ако можеш да ми я изпратиш   bouquet

# 340
  • На планетата Земя
Няма как да я намериш в електронен вариант. Това е нова книга, българска при това, по-добре да я няма скоро електронна (да не ме бие сега някой  Embarassed)

# 341
  • София
Няма как да я намериш в електронен вариант. Това е нова книга, българска при това, по-добре да я няма скоро електронна (да не ме бие сега някой  Embarassed)
разглезих се тоя телефон...  Embarassed
Нели, благодаря за предложението, но отивам да си я купя (доверявам се на коментарите ви  Hug).

# 342
не е нова, издадена е 2011г.
защо да е по-добре да я няма електронна?

# 343
Аз чета "Трънски разкази/Балканска сюита", харесват ми, но не съм чак във възторг, както очаквах. Без да искам сравнявам с писането на Милен Русков (конкретно "Възвишение"), може би тръгнах с прекалено големи очаквания. В никакъв случай не казвам, че разказите са лоши, напротив - харесват ми. Но нещо не ми стига за максимална оценка. Купих книгата и реших да я прочета и след това да я дам на татко - той хареса много "Възвишение".
И аз я купих за татко, но реших да я прехвърля и аз набързо и тръгнах с големи очаквания...ти сега ме сецна Simple Smile но все пак ще я прочета де...

# 344
Чета "Любов" на Елиф Шафак и сигурно съм единствената, която не се прехласва по тази книга.

Общи условия

Активация на акаунт