В момента чета - 26

• 49 390
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Миж, ти прочете и друга книга от авторката, нали? Коя ти харесва повече?

Ей, много е трудна "Калната река", мъчни истории разказва... Хваща те за гърлото.

Не съм, тази ми е първата....
Не че са свързани, но исках да започна от "Ледената принцеса", която в ГР се води #1Патрик Хедстрьом, но не успях да я намеря до момента...
Другите две ще ги чета на четеца  Simple Smile

Тежка е "Калната река", да...направо тягостна...  Confused

# 391
  • София
О, значи съм се объркала, сигурно заради филмите - нали има няколко филма и ги коментирахме! Аз си купих "Проповедникът" заради коментари, че е по-добра от "Ледената принцеса", а всъщност книгите не са пряко свързани като истории.

# 392
О, значи съм се объркала, сигурно заради филмите - нали има няколко филма и ги коментирахме! Аз си купих "Проповедникът" заради коментари, че е по-добра от "Ледената принцеса", а всъщност книгите не са пряко свързани като истории.

Не са свързани, само гериоите са едни и същи и действието се развива в едно и също градче /Фелбака/ и, да, "Проповедникът" е с по-висок рейтинг в ГР от "Ледената принцеса"  Wink
Общо взето, много ми се четат напоследък точно такъв тип книги  Grinning
"Записала" съм се и за още една на Ю Несбьо в Предай нататък....  Mr. Green
Ще търся и книги от Ане Холт по-нататък  Hug

# 393
  • София
На мен много бавно и мудно ми върви "Татко"  Confused .
Изчетох първите 100стр. и нищо не се е случило все още.
До края ли е така?
Очаквах някаква тежка, мъдра книга, която те хваща за гърлото.... а до момента ми е доста тривиална; предусещам тежкия елемент, който предстои, но с този стил на писане и това сегашно време, едва ли ще ме впечатли.
Абе с една дума - скучна ми е, но ще я добутам до края. Добре, че не е обемна.

# 394
  • на североизток от Рая
Кали, до самия край болести, болести, ту единия, ту другия. На мен много тежка ми дойде, съжалявах чак сина. Не се случва нещо кой знае какво. Но пък бързо се изчита.

# 395
  • София
Да се запиша и аз в тази темичка!

От ноември съм с електронен четец и установих че това е един от най-хубавите подаръци,
които са ми правени някога.

От тогава ви следя и си водя записки! Simple Smile

В момента дочитам "Опасно лекарство" на Артър Хейли,но определено ми се стори повърхностна
в сравнение с предишните две - "Цар Плъх" и "Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк"

В Goodreaders ще и дам оценка 3!

# 396
Днес започнах последната книга от поредицата на Ана Годбърсън - "Блясък".
Нара мислех да не пиша докато не изчета и 4 книги, но съм приятно изненадана от "Завист" и исках да го споделя с теб. "Лукс" според мен не струва, втората - "Клюки", е една идея по-добра (краят ме изненада тотално). Но "Завист" ми хареса доста.

Като приключа четирилогията, ще захвана подаръка си от мартенската игра, Камиче Hug - "Крадецът на книги" която очаквам утре да пристигне. Ще се похваля в снимки в другата тема.

# 397
  • София
Довърших "Калната река" - хубава книга, но толкова тъжна, мрачна и безнадеждна...
Миж, благодаря, че ми даде възможност да я прочета, струваше си  Peace. Аз може би щях да я подмина, ако не беше препоръката ти.

# 398
Аз снощи завърших "Пазителките на гълъбиците" и днес ще започна "Снежно цвете и тайното ветрило" (благодаря, Нели!).

# 399
Кости , книгите са разтоварващи , не са разтърсващи , а просто книги за отдих както им викам , понякога ми се иска  да не ме натоварват , за мен са интересни , надявам се след четвъртата книга пак да споделиш мнение  Peace

Син , кажи мнение за "Пазителките на гълъбиците" , хареса ли ти книгата , аз в момента я чета , но съм съвсем в началото  Peace

# 400
Нара, хареса ми книгата. Успя да ме развълнува, докато четях. Историята е завладяваща наистина. Simple Smile

# 401
Аз съм още в началото на "Калната река".Вчера не можах изобщо да чета. Надявам се,че днес ще имам повече време.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 10:30 от nezito

# 402
След като дочетох "Хиляда сияйни слънца", продължавам с .
Книгите на Халед Хосейни са много истински и докосват дълбоко, за съжаление са и много болезнени...

# 403
да се разпиша и тук  Hug

Най-накрая дочето "1984" и това ,определено, е най-тежката и ужасяваща книга, която съм чела . Искам моментално да забравя, че съм я чела ... Много зле ми подейства, сега се чудя с какво да продължа ...

Може би си по-млада и затова ти е подействала така.  Peace Аз съм живяла през социализма (бях на 19 през 1989) и на мен "1984" ми беше интересна.

# 404
От скоро съм с електронен четец и ще мога да се включвам вече по-адекватно.
Току-що дочетох "Птиците умират сами" и още ме държи, та бързо-бързо започнах една на Чайлд и Престън  за разнообразие.
После мисля да прочета всичко, което има в читанка на Колийн Маккълоу, хареса ми стилът ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт