В момента чета - 26

• 49 168
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Нели, сестра ми беше негов студент и ме е водила на негови лекции, невероятен лектор , изкусен разказвач!

# 691
  • Пловдив
Нели, точно "Стъкленият замък" и на мен ми липсва - не помня на кой съм я дала за прочит, мисля, че е при една приятелка, но тя отрича  Thinking Не съм я чела дори, получих я от размяна и я дадох и край...
Аз започнах "Габриела, карамфил и канела" на Жоржи Амаду - много го харесвам Жоржи, чувствам го близък (след няколко негови книги, които съм чела) и страхотно ме забавлява  Heart Eyes

# 692
Чета пак Маринина http://chitanka.info/book/5865-peshkite-padat-pyrvi

Аз "Замъка..." съм го чела в ел. вариант на български, но не помня откъде.  Thinking

# 693
Момичета , записвайте си някъде на кого си давате книгите , не е хубаво така да изчезват , чудя се какви са тези хора даваш им да четат , а не връщат после  ooooh!
Аз днес ще си дочета"Прокоба" , много ми харесва , направо.... така и не знам кой / кои са убиеца / убийците , много е заплетено нещо  newsm78

# 694
...
 На мен от известно време ми е много кофти, защото не мога да намеря книгата си "Стъкленият замък". Не помня да съм я давала на някого за прочит, а  не я намирам в нас. Ужасно се чувствам. Подарък ми е от Гигова, което я прави още по-скъпа за мен. Днес пак ще търся. Дано този път да я намеря.  Praynig
Милата ми тя Heart Eyes
Аз що имам някакъв спомен, че щеше да я даваш на някого Thinking
Нищо де-ще я намериш.

# 695
Зарязах за втори път 22/11/63. Първият път прочетох 1/3, сега 2/3, близо месец я бутам и не мога повече. След като се отказах проверих какво става накрая и не съжалявам, че спрях. Точно това очаквах (а се надявах да не съм права).
За мен е 1:1 с "Мъртвата зона", една от книгите на Кинг, които не харесвам. Много събития, много приказки и накрая нищо.

Сега се чудя какво да подхвана, искам нещо динамично с изненадващ и удовлетворяващ край (без фантастика)  Simple Smile

# 696
Започнах "Задача с много неизвестни" на Братя Мормареви

Много се забавлявам  Hug Ще я прочета бързо, като гледам как върви, и след това пак ще се чудя какво да подхващам. Като че ли ми се чете Филипа Грегъри  Thinking
Тия Братя скоро ми скриха шапката, четох "Мъже без мустаци" и се влюбих, вероятно и тая книга ще е така интересна. Ще чакам да споделиш.

Много жива, много истинска. Върнах се в детството си Simple Smile Посмях се накрая. Краят е малко в стил разкази с неочакван край.
Сега започвам "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков на четеца. На хартия бавничко си кретам с "Хенриета Лакс"  Blush

# 697
  • на североизток от Рая

Милата ми тя Heart Eyes
Аз що имам някакъв спомен, че щеше да я даваш на някого Thinking
Нищо де-ще я намериш.

Simple Smile Намерих си книгата и се отпуснах. Гигова, щом прочетох поста ти, веднага станах да я търся. Ти ми подейства мотивиращо, успокояващо, като погалване по главата ми дойдоха думите ти. Ти си ми  Heart Eyes!

Буб, дано и  ти да намериш твоята книга. Неприятно чувство обхваща любителките на книги, когато някоя от хартиените им ценности липсва.

Не се сърди, човече , след твоето включване вече съм напълно сигурна, че няма да посегна към 11/22/63. И без това не ме тегли тази книга, твоето мнение пък съвсем ми дойде навреме. А ти винаги си безкрайно откровена и усещам чувствата ти чрез думите.

denim123, сподели за Баладата след като я прочетеш. Щом я започваш сега, ще я прочетеш за няколко часа. Чакам включването ти с нетърпение.  Hug

# 698
Тара Хайланд-"Дъщери на съдбата"
За книгата :
http://fireinf.blogspot.com/2014/03/tara-hyland-daughters-of-fortune.html

# 699
neli mar4, голяма отговорност е това, недей  Embarassed не се води по мен, все пак много хора я харесват, пробвай поне малко и сама прецени. Нищо няма да изгубиш, Кинг винаги пише добре, дори в книгите, които не харесвам  Simple Smile

# 700
Нара, след като Камилата ти е харесала, много ти препоръчвам "Петата жена"! Отдавна не бях чела толкова добър трилър! Направо без нито една забележка! Книга, без нито една излишна дума, изключително интересно написана, книга, която за момента не ме е отегчила нито за миг, а става все по-заплетена! Просто нямам думи!  Grinning

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 16:19 от mijjjka

# 701
Малко се бях поизгубила. Ама записах шофьорски курс, та смених малко книгите с листовки.
И след като вече мога да се похваля, че минах изпитите и си чакам книжката  Laughing , да споделя, че прочетох "Оскар и розовата дама" /Е.Е.Шмит/, "Момичето, което бях" /Дж. Мойс/ и почти преполових "Крадецът на книги" /М.Зюсак/.
И ще наваксам пропуснатото, че да не изтърва хубавите книги, които препоръчвате Simple Smile

# 702
чудя се какви са тези хора даваш им да четат , а не връщат после  ooooh!

И аз се чудя същото вече година и половина! Twisted Evil
Тук няма от къде да си купиш книги на български език и аз сама предложих на едно момиче, с което работихме заедно, да ѝ дам една книга за прочит(първата част на Хрониките на Ст. Цанев).
 Много сбърках!
Но съдейки по себе си как се радвам на всяка нова книга тук, помислих същото и за нея.
Още чакам да ми върне книгата. Crossing Arms

Нели, радвам се, че си намерила твоята! Grinning

Аз продължавам с Гришам. Доволна съм, обичам неговите книги.

# 703
Здравейте, мили дами Simple Smile
Препоръчайте ми трилър, ако може да е наличен от Читанката.
Много благодаря предварително!

# 704
  • Плевен
Зарязах за втори път 22/11/63. Първият път прочетох 1/3, сега 2/3, близо месец я бутам и не мога повече. След като се отказах проверих какво става накрая и не съжалявам, че спрях. Точно това очаквах (а се надявах да не съм права).
За мен е 1:1 с "Мъртвата зона", една от книгите на Кинг, които не харесвам. Много събития, много приказки и накрая нищо.

Сега се чудя какво да подхвана, искам нещо динамично с изненадващ и удовлетворяващ край (без фантастика)  Simple Smile
Препоръчвам "Да обичаш Франк" от Нанси Хоран. Книгата изключително много ми хареса. Не се коментира много тук. Отговаря 100 % на условието с изненадващия край. Само ако някой не знае историята предварително. /за Франк Лойд Райт е/. Ако и някой друг я е чел да се включи с мнение да не подведа.

Общи условия

Активация на акаунт