В момента чета - 26

• 49 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Мери, коя е тази Стая 1408, че ми стана интересно?  Thinking

http://www.imdb.com/title/tt0450385/
http://chitanka.info/text/9879-1408

Аз съм в чуденка какво да започна newsm78
Толкова книги имам качени на четеца, а нямам идея какво ми се чете Embarassed
Аз това май съм го чела като студентка...
.

# 646
Събка Дякова-Чехович-"Фитнес за женската душа"
За книгата : http://fireinf.blogspot.com/2014/03/blog-post.html

Продължавам с преоткриването на българската литература.Както съм споменавала и по-рано,рядко посягам към нашите автори,но съм решила да поправя този свой пропуск."Фитнес за женската душа" е малка и много елегантна книжка.Удоволствие е да държиш в ръцете си гланцираните й корици.Много приятна за четене.Успях да я приключа за няколко часа.
PSP: Леле всеки ден научавам за някоя книжка от вас и списъкът ми растеее Simple Smile  Hug

# 647
Човече, докъде стигна с 11/22/63?

До кривата круша  Joy
1/3 ми остава. Много бавно ми върви, никакво желание нямам, но ще я дочета.

Скрит текст:
Вижте на каква снимка попаднах  Laughing

# 648
Блу Дрийм, ще чакам отзива ти за "Ета, Ото, Ръсел и Джеймс". И аз много харесах корицата. Ти ще споделиш за съдържанието.

Съдържанието е страхотно. Хубаво и тъжно, но все пак красива история. Кара те да се усмихваш, а после ти става тъжно. И се замисляш, че не трябва да чакаш нещо да се случва. Както пише ”Страхувай се, гмурни се в страха. Скочи в него. Само не забравяй да се пазиш.” Бих препоръчала определено Peace

Сега се чудя дали да пробвам "Сто годишният старец...", защото повечето отзиви тук не бяха положителни Rolling Eyes

# 649
  • София
Изчетох 11/22/63 и очите ми са ей така -  #Crazy Заслужаваше си!
Не бих казала, че края е супер, можеше и по-добре/по-зле да е. На мен ми беше леко тъжен.
Все едно аз съм го писала  Peace
Скрит текст:
И аз очаквах повече от финала, може би защото тук беше много похвален като вълнуващ....и явно бях настървена за нещо невиждано  Laughing. Останах съвсеееееем леко разочарована от края, но пък коооолко ми хареса да се прехвърля през 60тте в Щатите  Heart Eyes.

# 650
Записвам се с току що приключилата книга:

Прекрасна е! Много се радвам, да чета млади български  автори и така завладяващо пишещи. Историите са разтърсващо разказани, просто те грабват, както си с книгата и те пренасят в онова време. Геройка и низост, човещина и жестокост - всичко е ярко, запомнящо се. Препоръчвам!
Сега започнах "Севастополските разкази" Толстой. Впечатления - по-късно.

# 651
Започнах "Задача с много неизвестни" на Братя Мормареви

Много се забавлявам  Hug Ще я прочета бързо, като гледам как върви, и след това пак ще се чудя какво да подхващам. Като че ли ми се чете Филипа Грегъри  Thinking

# 652
Здравейте, преди няколко дни дочетох трилогията за крал Артур,на Бърнард Корнуел ( Кралят на зимата, Врагът на Господа и Кралят на войната) и нищо друго след това не ми е интересно! Невероятна поредица, много отдавна не бях чела нещо толкова добро! Горещо препоръчвам!

# 653
  • София
Прочетох Аз преди теб.Не мога да кажа,че ме завладя,нито че ми хареса на 100%.
Тематиката е тежка,но някак много лековерно поднесено.Не знам.Не ми хареса.Или може би очаквах друга развръзка newsm78.Не знам.
Продължавам с Отминали времена.Хубава е.Типичният стил на Кейт Мортън.

# 654
Аз започнах "Обжалването" на Гришъм.

# 655
Вчера докато чаках да измият колата изгълтах "Странният случай с Бенджамин Бътън". Хареса ми по някакъв странен начин  Thinking Много по-различна е от филма и ми беше интересно да проследя оригиналната история, а не режисьорската  Simple Smile Отивам да приключа "Под Купола"  ooooh!

# 656
Започнах "Задача с много неизвестни" на Братя Мормареви

Много се забавлявам  Hug Ще я прочета бързо, като гледам как върви, и след това пак ще се чудя какво да подхващам. Като че ли ми се чете Филипа Грегъри  Thinking
Тия Братя скоро ми скриха шапката, четох "Мъже без мустаци" и се влюбих, вероятно и тая книга ще е така интересна. Ще чакам да споделиш.

# 657
Под купола! Супер! Отдавна искам да я прочета, но все не успявам да стигна до нея! Моля те да споделиш впечатления:)

# 658
Ох,тези дни нямам никакво време...А много ми се чете!!!

# 659
  • на североизток от Рая
Ох,тези дни нямам никакво време...А много ми се чете!!!

Hug

Аз с нетърпение чакам какво ще е мнението ти за "Тангра..".

Аз си чета Биолчев и тук нямам съмишленици. Напоследък вкусът ми тотално се разминава с този на колежките от темата.

Общи условия

Активация на акаунт