Тичане

• 41 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, записвам се при вас  Peace
И аз съм от тичащите като по-интензивно от около година и нещо. Тичам почти навсякъде - на пътека, на асвалт, но не обичам много, на стадион, на пречесен терен.

Много обичам да тичам сутрин преди работа - около 3-4 км., но с тези дъждове хич не ми е комфортно - ставам цялата в кал и маратонките ми поднасят на моменти и губя стабилност.

Тичам с клин и задължително спортен сутиен, защото съм Д чашка  Laughing

От марките предпочитам винаги Найк и обожавам електрикови цветове  Heart Eyes

Защо не мога да избера и двата варианта в анкетата? Аз правя и средно 3 силови тренировки в зала, така че това също го обичам  Heart Eyes

# 46
Хайде и аз да се запиша Simple Smile)

По принцип не обичам да тичам, много ми е скучно  Mr. Green но напоследък ми е жега в стаята за домашни тренировки, та съм се изселила навънка сутрин рано или вечер към 8h.

Имам маратонки адидас за бягане  Heart Eyes много си ги обичам  Laughing

Искам да опитам с маратона в София на 12 октомври, ама да видим  Crazy Ще са или 3те или 8те км. За 8 не съм много сигурна още  Laughing

# 47
Мери, ще търчим, ще търчим на маратона и ще разваеем знамето на наште подтемички хахаха  Wink

# 48
  • София
Лелел, Like_Smoke, ти си герой да тичаш с този бюст. Аз съм едва B и пак ми е некомфортно ако не съм с хубав сутиен. Аз също съм голям фен на Nike, сега си харесах още едни техни маратонки, нищо, че си имам чисто нови.

За маратон от вас чувам, но бих опитала ако се чувствам във форма. Къде ще се проведе?

# 49
# 50

Аз тичам с такива в момента, но в зала на пътека Simple Smile За мен не са най-добрите маратонки на света, а и на асфалт или планинско определено не бих ги пробвала Simple Smile Старите ми адидаски са къде по-добре ... ъммм... как се превежда: cushioned? Омекотени може би Simple Smile 

Аз сега съм си харесала други, ама ми е неудобно да си купя 6-ти чифт маратонки  Blush

А без добре поддържащ сутиен за мен е абсолютно мъчение на бягам, към дрехите съм по-непридирчива. Имам и специални за бягане, бягам и с обикновено долнище и тениска. Ако е памучна обаче после изстисквам 2 литра пот  Crazy

Иначе има и Ротари маратон (trail ) на 22 септември около Батак  Peace

# 51
Момичета и аз се присъединявам към вас.Мисля да започна да тичам.Винаги когато съм на море,всяка сутрин тичам на плажа и ми е голям кеф.Миналата година тичах около месец и после се развали времето и спрях,но сега мисля да подновя.
Колко пъти седмично е добре да се тича?

# 52
Привет, тичащи!
Случайно видях темата...
И аз съм в отбора от около 15 години, но не винаги тичам редовно. Тичах и докато бях бременна.  Whistling
Обичам да тичам вечер на залез слънце. Сутрин нямам толкова енергия. Нямам конкретни цели. Тичам само и единствено за удоволствие, обикновено около 6-8 км пресечена местност по колоездачните/междуселски пътеки наоколо (доста е хълмисто). Обаче много си харесвам краката след няколко седмици по-интензивно тичане. Flutter
Тичам с вълнени клин/къси гащи + тениска/потник според времето. Ето такива. Пари за полиестер не давам. Crossing Arms С памучни дрехи наистина е неприятно като се изпоти човек, пък и замирисват. Tired Маратонките не знаех какви са ми, трябваше да погледна. Аз се консултирах в магазина и избрах тези, които ми паснаха най-добре. Иначе всичките ги намирам отвратително грозни. Crazy
Колкото за честотата... аз бих тичала и всеки ден, но не винаги сколасвам. Май около 4-6 пъти седмично ми се събират.

# 53
  • София
Привет, Синьо Simple Smile
Евала, че си тичала и бременна! До кой месец успя?

На мен днес ми дойде и мнооого се чудя дали да отида да тичам довечера. Принципно първите 1-2 дни много ме боли и само гледам да се свия, но ако пия обезболяващо ще мога да отида на стадиона. Съвети?

На мен ми се връзват 3-5 пъти тичане на седмица и ми е малко, но с тези дъждове напоследък няма как.

Птиците ..., благодаря за отзива! В крайна сметка бих ги пробвала да видим, че то на различен крак различна маратонка му трябва. Понеже тичам само на асфалт май трябва да се загледам към обувки с по-дебела подметка.

# 54
Лале, аз не бих тичала със спазми и на успокоителни - освен, ако не съм атлет на състезание, което няма как да си смени датата заради мен  Mr. Green
Дай си почивка ден-два и тогава

# 55
Тичане на отрито = Тичане на открито

# 56
голям философ си Simple Smile

# 57
  • ВАРНА
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-special-sport-sans-a … &numberpage=1

ShockAbsorber са невероятни сутиени за тичане - стягат чудесно,включително изпитано от приятелки с номер 75Е  Peace Купувала съм от Амазон за около 40-45лв когато бяха на промоция покрай Нова година,според мен си отговарят номерациите,но определено усещането е за повече пристягане и някои предпочитат да вземат +1 подгръдна  Rolling Eyes
Аз си получих Адидаските от английско но се оказаха много умалени и ги върнах  Rolling Eyes

# 58
  • София
Двамата "висове" с каква цел се включиха в темата?

morgana07, аз не бих си купила такава дреха онлайн. Със сигурност трябва да я пробвам и да подскоча няколко пъти с цел да видя дали поддържа добре. За съжаление не мога да си намеря хубав спортен сутиен, с който да тичам. Всичко, което е само ластично, без банели, ме кара да подскачам и в бюса, а искам да е стегнато и прибрано, но в същото време да мога да дишам.

# 59
О, аз също трябва да меря на място, не мога иначе..
И също презрамките и гърба трябва да са с широки презрамки, а не от тези фините.
И често слагам спортния върху друг, нормален - кво да правиш, неволя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт