Тичане

• 41 095
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
А, ти пък доберман  Laughing Аз съм като стадо петнисти хиени  Mr. Green
Еми, гладна съм  Embarassed Crazy И ми е вкусно  Joy

# 721
# 722
  • UK

Лаленце
, тази статия за бягането в дъждовно време ми е много полезна, предвид мястото, където живея.   bouquet Как си ти, беше казала, че си с травма? Другите? Смоуки и тя се беше оплакала, надявам се, че всичко е наред!

Отчитам 5км. бягане със запушен нос, имах енергия, но едвам дишах и това много пречи.

# 723
Въпрос към тези, които са ходили на масово състезание като например Софийския или друг маратон:

Вълнувате ли се силно преди състезание или го приемате повече като забавление? Какво е общото настроение на масовите участници?

Виждам, че дългите дистанции ще обикалят едно и също трасе с късите. Има ли някакви правила за поведение когато те настигне по-бърз участник? Имам предвид - дали е прието настигнатия да се премести в точно определена посока, за да няма неволно спречкване?

# 724
Въпрос към тези, които са ходили на масово състезание като например Софийския или друг маратон:
Вълнувате ли се силно преди състезание или го приемате повече като забавление? Какво е общото настроение на масовите участници?
Аз се вълнувам преди всяко състезание, независимо колко е голямо. Бивш спортист съм и може би за това преди всеки старт изпитвам лека предстартова треска и стомахът ми е свит на топка.
Състезанието, в което участвах преди седмица беше най-малкото в което някога съм участвала. Бяхме едва 400 души- общо мъже и жени, но атмосферата беше много приятна. Много ми хареса.
Най-мащабното мероприятие в което съм участвала беше с над 40 000 участници. Всъщност това е най-голямото женско спортно събитие не само в Европа, но и в целия свят. Нямам достатъчно думи с които да опиша това страхотно преживяване.  Heart Eyes

Виждам, че дългите дистанции ще обикалят едно и също трасе с късите. Има ли някакви правила за поведение когато те настигне по-бърз участник? Имам предвид - дали е прието настигнатия да се премести в точно определена посока, за да няма неволно спречкване?
Аз докато бягам не обръщам внимание дали някой иска да ме изпреварва. Забелязала съм, че всеки намира начин да го направи без да притеснява останалите. Не знам как е прието, но аз докато бягам спазвам посоката на движение на автомобилите- бягам плътно в ляво и изпреварвам отдясно.

# 725
Никъде няма да бягам аз - със спукани и отлепени костици на горната част на стъпалото съм  Sick #Cussing out

Направо ще се пукна от яд, честно. Нито може да се гипсира, нито нищо - само обезвижване с ластичен бинт и глезенка.

# 726
  • UK
Никъде няма да бягам аз - със спукани и отлепени костици на горната част на стъпалото съм  Sick #Cussing out

Направо ще се пукна от яд, честно. Нито може да се гипсира, нито нищо - само обезвижване с ластичен бинт и глезенка.
Леле, Смоки, много гадно  Cry Как се докара така?
 Вали всеки ден при нас  Confused ooooh! , не мога да тичам аз в дъжда, а другата неделя съм на полу-маратон. Не ми се ходи нещо, мотивация нямам, в някаква дупка съм  Cry

# 727
Ми подхълзнах се при бягане на едни мокри листа.
И мислех, че само съм изкълчила, обаче след два дни стана ясно, че е не така - поду се и ме заболя, посиня и позеленя...Сега ще куцукам един месец

Успех на полу-маратона

# 728

Ще се оправиш.  Hug Не се ядосвай - постоянно организират какви ли не състезания в София. Прочетох една статия, че прекъсване на редовните тренировки до 3 месеца не се отразява на постиженията. 

И аз не съм се записала. Май нямам психика на състезател. Само като си помисля, че ще застана на старт с още 500 души и започвам силно да се вълнувам. Да си обикалям сама в парка е много по-лесно Simple Smile

# 729
  • UK
Like_Smoke, съжалявам. Оправяй се бързо - не е това начинът, разбира се, но възползвай се от това време да дадеш почивка на тялото.

svidni4ka, ама хубаво време настана в Кралството, а - преди 5 мин. печеше супер, сега гледам, че вали. Аз временно съм само на пътека.

# 730
Аз не мисля да спирам с тренировките, има неща дето мога да ги правяи без да стъпвам на този крак - машините абдуктори, аддуктори, задно бедро, корем, лостове и т.н.

Вие се пазете  Hug

# 731
  • UK
Аз не мисля да спирам с тренировките, има неща дето мога да ги правяи без да стъпвам на този крак - машините абдуктори, аддуктори, задно бедро, корем, лостове и т.н.

Вие се пазете  Hug

Машинаааа!  Sunglasses

..и подскоци на един крак също!  Mr. Green

# 732
Льоли, направо на ръце мисля да проходя  Mr. Green

# 733
  • София
Ох, Смоуки, много съжалявам да прочета новините ти  Hug
Няма да се даваш, добре си го замислила с тренировките, но гледай да почиваш активно! Бягането няма да избяга  Peace Бързо възтановяване!  Hug

Аз пък да кажа под секрет, че днес вече се чувствам по-добре, ако се задържа още 2-3 дни така мисля да направя леко бягане в понеделник  fingerscrossed

Днес ходих да ми измерят телесните мазнини, мускулната маса, водата в тялото и съм мнооого мотивирана и положително заредена. Намислила съм на 3-4 месеца да се следя, в момента съм добре с храната, тренировките ми куцат, но само да си стъпя на краката и се връщам откъдето спрях.

И се оказа, че сърцераздирателното ми писмо е разчувствало екипа на Декатлон и съм спечелила пропуск за Sofia Morning Run  Laughing Не, че нямаше да си платя и сама таксата за участие, но реших да се пробвам. До 26-ти трябва да съм възобновила тичането.

# 734
  • UK
Лаленце честито  Grinning
Смоки кофти с тези листа, което ми напомня да си гледам в краката като тичам, че понякога съм голям льольо  Crazy Ти добре си го намислила с алтернативните тренировки.
Льоли не знам при вас как вали, поне имате и малко слънце Laughing В мойта губерния от 1 седм не е спряло, наистина е като из ведро  ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт