Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 219
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Свежо и хубаво  Heart Eyes пролетно гримче newsm76

# 256
И на мен първото ми харесва, вярно че миглите не си ги доискусурила, ама като си спомня поставянето на първи мигли.........
Парушева, няма такъв съвет който някой да ти даде за гримиране на други хора, съвета ми е обучение, за жалост в БГ са малко хора при които си струва да учиш, пък и тези при които си струва не взимат ученици Sad
Някой общи неща може да научиш в школите на Make up Studio  или Kryolan

# 257
Обмислям да изкарам курс, но според мен е важно да науча нещо от него. В Стара Загора има на Чар М .Друго няма по- смислео. За мен това е най-важното.Хубавото ,е че има литература.За което мнооооого ти благодаря г-жа Стихиийно бедствие.Сега остава да открия колко струват и от къде да си ги поръчам.Гледах ги в сайта на Криолан, който ми показа,ама не видях цена.Аз гримирах майка му,баба ми и сестра ми.Сестра ми я трих два пъти, че не ми се получи първия път.Започнах с една сянка на Инглот . дето няма преливане( Тъмно синя ) .Забравих и номера. Вержи имаше грим с нея.От нея се влюбих в този  цвят.Ще видя какво се е получило от снимките да ги пусна.
Лю солей мнооооого ти е прекрасен грима.Много ми харесва.Изкуствените мигли и на мен са ми все още много трудни,но дано с опита да ги усвоя.
Пууу дано го има тоя шоколад и тука, че много ми стана интересно и на мен.Това на коя марка беше,че нещо ми убягна.

# 258
  • в 1001-та нощ
...
Пууу дано го има тоя шоколад и тука, че много ми стана интересно и на мен.Това на коя марка беше,че нещо ми убягна.

Too Faced  Peace

# 259
# 260
ИИИИ тази марка не съм я срещала в Стара Загора.Освен да търся в някой сайт.Благодря ти Аленка все пак
Фоксита ,прекрасна както винаги.

# 261
# 262
  • в 1001-та нощ
Фокси, много хубаво  Blush, какви мигли ползваш?  Rolling Eyes

# 263
Фокси, много хубаво  Blush, какви мигли ползваш?  Rolling Eyes

Мерси, Аленка Hug Миглите са Red Cherry номер 43

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 12:36 от foxita

# 264
Има ли мини размери на метеоритите на Гарлен,видях че в продавалника се предлагат такива newsm78?

# 265
Има ли мини размери на метеоритите на Гарлен,видях че в продавалника се предлагат такива newsm78?
Аз не съм виждала такива  Blush Rolling Eyes
Не купувай нищо от този продавалник - всичко е менте  Laughing Peace

По-добре се комбинирай с някоя твоя приятелка и си разделете една кутия, отколкото да купуваш минита от продавалника.  Rolling Eyes

# 266
  • София
Има мини метеорити и се предлагат ексклузивно в безмитните магазини по принцип Peace
Последните пъти като съм пътувала обаче май не съм ги забелязвала. Те са комплект от малки кутийки и даже и мини четка мисля че имаха.

Аз не бих купила метеорити от продавалник. Мисля че Адри беше попаднала на много добро менте точно там и то за не малко пари.

# 267
Предлагат се три вида за 45 лева,благодаря момичета,няма да рискувам.

# 268
  • pomorie
Предлагат се три вида за 45 лева,благодаря момичета,няма да рискувам.
Не рискувай,ето ги в Али-то http://www.aliexpress.com/item/Premium-discount-3pcs-lot-Free-Sh … g/1292689308.html  незная как са ,като качество,може да не са лоши,но със сигурност няма да са Guerlain.Прави ми впечатление,че напоследък все по-често засичам ментета в продавалник-а,продават много червила,кремове,пудри,сенки и какво ли не от китайски сайтове,едно към едно са с оригиналите,в обявите не се споменава,че са китайски и дори постват снимки направо свалени от сайта....без грам притеснение.Виждам и много бяла козметика менте,което за мен е немислимо,купуваш нещо с някакво лого и кого лъжеш,че се мажеш с нещо оригинално-само себеси,а Бог знае какво има в бурканчето , ето едно примерче  http://www.aliexpress.com/item/free-shiping-RENERGIE-LIFT-Multi- … L/1617598573.html   #2gunfire

# 269
дам, трябва да се внимава - в другия китайски сайт видях, че са пуснали три! цветови варианта на Бейсикс на ЪД  ooooh! Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт