Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
И твоята палитра много ме примамва, че това са ми любимите цветове за грим, ама имам доста подобни нюанси и ще ми станат май много.  newsm78

# 646
Голяма прелест са тези палитри  Heart Eyes
Аз се чудя на тази http://4.bp.blogspot.com/-_f1DLKxStYw/Ux8W80_UgDI/AAAAAAAADjg/GE … vna+kozmetika.jpg, обаче искам и още няколко, от които нямам нужда, разбира се. А сега и Зоева ще пускат палитри  Grinning

# 647
  • в 1001-та нощ
Шоколадче, златният корал е много специфичен ....щом ми се откъснаха толкова пари при положение, че имам всички нейкиди .... и пролетната - имало е защо, ще я видиш, аз ще я донеса с пролетната  Peace за сравняване

Тази е нахална - като млада мацка, която иска внимание и се перчи - да не кажа и нахална  Joy hahaha , пролетната е по-свенлива и нежна и пърха с мигли д абъде забелязана, но не се натрапва  Blush

Le Soleill, отивайки мислех тази да взема - която показваш, обаче розовото е точно розово, а златният корал не ме остави на мира  Crazy

Между другото - при решаване дали да взема палитра - винаги искам база и четка и пробвам така .... по-реално се вижда от проба с пръст  Heart Eyes

# 648
  • гр. София
Има ли магазин, в който мога да си купя топ лак Seche Vite и да погледна палитрите на Шанел?  newsm78

# 649
Алена, ти няма ли да участваш? Това по повод, че ще пуснеш трите грима. Според мен ти точно в това предизвикателство трябва задължително да се включиш!

# 650
Аленка, супер се е получил грима с "младата мацка"  Mr. Green
Кой е номера на червилото на ГР - много ми харесва  Flutter

# 651
  • в 1001-та нощ
Мерси, Веси   Heart Eyes Червилото е номер 10 - на първия ред - крайното в дясно  Peace  Blush Много ми харесва, имам 3 цвята - бих взела още  Blush

Епона, не мога да разбера какво се случва последно време - тъкмо се настроя - цяла седмица спокойствие и всеки ден някакви внезапни и непредвидени мероприятия ме изстрелват навън Shocked

Утре имам едни снимки и целия ден ще съм пак в разход, ако включим и неделята в срока - още преди обед се заемам - да не изскочи пак нещо  Crazy ooooh! Но не бих искала да моля за изключение, заради себе си  Blush Освен, ако всички не са съгласни, иначе съм решила какво ще правя  Blush и Мартеницата ще я направя, защото ми е в главата  Mr. Green

Шоколадче - Сеш Вит - знам, че се продава онлайн, за магазин - не съм сигурна, особено такъв да продава и Шанел  Rolling Eyes newsm78 Иначе - за Шанелите - знаеш къде  Blush но май няма да е с 1 удар 2 заека  Rolling Eyes newsm78

# 652
Най-близо едно до друго се сещам за Мория на Витошка и Прити шоп на една от преките на Витошка, в момента не се сещам на коя точно беше.

# 653
Аленка, аз нямам нищо против да те изчакаме до неделя  Peace

# 654
  • в 1001-та нощ
Благодаря  newsm51

Най-близо едно до друго се сещам за Мория на Витошка и Прити шоп на една от преките на Витошка, в момента не се сещам на коя точно беше.

Между другото ... и аз се сетих за Мория - първосигнално, без да съм ходила там - явно нещо съм чела и е ми е останало в съзнанието, но на бях сигурна Simple Smile

А в Притито - дали са заредени тези палитри?

# 655
Заредени са навсякъде. Наистина това е варианта Мория на Витошка за Сеш Вит и после в Прити шопа.
Внимавайте с палитрите на Шанел, защото са много блестящи. Много! И подчертават всякакви недостатъци по клепача. Две пробвах освен моята зелената с грим и трите много блясъци.

# 656
Благодаря!   bouquet

Сенките от днешния грим са: 
46 - Inglot
Fig. 1 - MAC
Blanc Type - MAC

На зелено-лилавия:
Golden Olive - MAC
Plumage - МАС
Dame's Desire от Hold my Gaze - MAC
Blanc Type - MAC

Aз продължавам да се боря с блога и не съм се отказала тотално Laughing
Програмката ми харесва, вече и оформлението е почти готово, но сега остава да направя снимките и да намеря къде да го кача Crazy  ooooh! Mr. Green
След 10 години предполагам, че ще съм готова  Laughing

# 657
B & C, споко, за се тутках цял месец, докато го докарам до завършен вид блога и то без да съм написала въобще нищо в него  Mr. Green

# 658
  • гр. София

Без да съм те прочела, точно така направих.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само, че минах през Морията на Графа и после се фръцнах по Витошка.
Повлияла си ми телепатично.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659
И? Какво хареса, купи ли си нещо от палитрите? Hug

Общи условия

Активация на акаунт