Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 152
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Да, купих и аз зелената.  Mr. Green

# 661
  • Велико Търново
Алена, прекрасен грим, и аз да кажа - много ти отиват такъв цвят червила Hug Аз имам въпрос относно спиралата - с Вамп ли си, или....? Много ми харесват миглите ти Flutter

# 662
Радвам се Grinning честити придобивки.
Новите палитри на Шанел не съм ги гледала, но тези блясъци не са за мен.

# 663
Да, купих и аз зелената.  Mr. Green
Браво честита! Heart Eyes Hug  bouquet
Хареса ли някоя от другите палитри?

# 664
  • гр. София
Да, тази на Аленка заради кораловото.  Mr. Green

Ама ще се въздържа засега от нея.  Crazy

# 665
Ето го и днешното ми гримче  Grinning

# 666
Аленка, разбира се, че ще участвам в предизвикателството:) Страхотен грим - знаех си, че си с номер 10 на матовите ГР - и аз го имам, но ми стои по-различно

Веси - много пролетно!

# 667
  • София
Днешното гримче:

# 668
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush и на мен много ми хареса  Peace

Шоколадче, честито  Blush аз зелената бих взела - само - след грим с нея, нещо не съм уверена колко ще я ползвам  Heart Eyes

Алена, прекрасен грим, и аз да кажа - много ти отиват такъв цвят червила Hug Аз имам въпрос относно спиралата - с Вамп ли си, или....? Много ми харесват миглите ти Flutter

Мерси  Blush

От няколко седмици ползвам новата на Колистар - Shock  Heart Eyes

Тя е с по-течен туш и за разлика от Пупа Вамп - не напластява, по-скоро идеално разделя космите и поне на мен извиването ми е много лесно, заради четката  Peace

Цената беше 43 лв, но може да се купи и в комплекс с несесер Пикуадро и молив - на цената на спиралата - пак за 43 лв, само моливът беше отделно 33 лв, дълъг е  Peace , така изглеждат:

С удоволствие я ползвам  Heart Eyes

# 669
  • Велико Търново
Много ти благодаря  bouquet Ще си взема комплекта и аз, и несесерчето ми хареса Wink

# 670
  • гр. София
Аленка, ще я донеса като се видим и ако искаш може да я пробваш. Носи си четки ако желаеш.  Hug Hug Hug

# 671
Препоръчайте ми, моля ви, черен молив, който да си стои на мястото. Целта му е да стои в основата на миглите и да го прави цял ден, ако не му е проблем. Ценовият клас е без значение.  Hug

П.С. пробвала съм със сенки, но не ми е удобно.

# 672
  • гр. София
Ланкомския или новите Шанелски били хубави.

# 673
  • София
И аз харесах Шанелската палитра със зеленото, но още й се чудя. Чакам да покажете някой грим с нея.  Hug
От пролетните палитри на Шанел дали някъде има още?

# 674
Препоръчайте ми, моля ви, черен молив, който да си стои на мястото. Целта му е да стои в основата на миглите и да го прави цял ден, ако не му е проблем. Ценовият клас е без значение.  Hug

П.С. пробвала съм със сенки, но не ми е удобно.

Аз съм супер доволна от автоматичния на Ревлон Колор Стай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт