Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Може утре да я пробвам зелената, че днес съм след пункция и съм като утрепана за грим.

# 676
Препоръчайте ми, моля ви, черен молив, който да си стои на мястото. Целта му е да стои в основата на миглите и да го прави цял ден, ако не му е проблем. Ценовият клас е без значение.  Hug

П.С. пробвала съм със сенки, но не ми е удобно.

Аз съм супер доволна от автоматичния на Ревлон Колор Стай  Peace

Мерси! Много ме грабнаха и отзивите в интернет.

Whenever I see a girl with absolutely perfect eyeliner, I can't help but wonder what sort of black magic she had to mess with to do that. I have NEVER been able to draw a perfect wing, and every time I ever tried, I ended up frustrated and crying, looking like Lady gaga in her applause video. Not pretty.

But with this stuff, I'm the closest I've ever been to getting that lusted after perfect wing-- with no self sacrificing to Satan required! Fabulous!

Laughing

# 677
Eто eдин грим с малко хайлайт:) ... Аленка, тук съм с матовото ГР 10, обаче и с един глос на Avon отгоре май ....

Joy Весел уикенд  Joy Joy Joy

Още:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 12:41 от Ivvangeline

# 678

Ivvangeline, много е красиво, това са твоите цветове!

# 679
  • гр. София
Много красиво се е получило.  Hug Hug Hug

# 680
  • Sofia
Ivvangeline, много си хубава!   bouquet

От новите палитри на Chanel  придобих Tissé Gabrielle . Чудесна  е за опушен грим, цяла седмица само нея ползвам.

# 681
Ееееех,че си красива,Ivvangeline   bouquet Много свежо ти стои днешния грим  Heart Eyes

# 682
Днес пробвах голяма част от новите палитри на Шанел и в крайна сметка не купих никоя - да, цветовете се нанасят чудесно, текстурата е перфектна, но целият този блясък... newsm78
Освен това светлият цвят от палитрите ми остави усещане за перленост, каквато не харесвам.
Ще ги пробвам отново при по-добра светлина и тогава ще реша искам ли някоя в крайна сметка.

# 683
Aз днес съм без грим  Blush Нямах време да се гримирам заради блога  Mr. Green
И понеже има възможност и да не го видите моя блог, реших да ви покажа какво сътворих днес и до къде съм стигнах  Simple Smile

# 684
B&C, ако приемаш съвети, по-удачно е цветната част да е в страничния панел, а централната част, където де факто ще са публикациите, да е в неутралния цвят. И е по-красиво, и е по-лесно за четящите.  Peace Успех с блога, със сигурност ще съм му чест посетител.   bouquet

# 685
  • Пловдив
Момичета, не можах да намеря друга подходяща тема за моето питане, извинете ме за което  Peace

Искам да ви попитам за палитрите на Urban Decay, колебая се между Naked и Naked 2.
Коя е по-добра според вас? Моля, споделете ако имате впечатления. Благодаря ви предварително   bouquet

# 686
Имаме. Peace За всеки е различно. Найкид две е по-студената палитра, само Нейкид и по-неутрална, а 3 е по-розова. Аз лично най-много харесвам и ползвам първата Нейкид. Нейкид 2 нямам и не бих си купила, а 3 я имам и я харесвам.

# 687
Момичета, не можах да намеря друга подходяща тема за моето питане, извинете ме за което  Peace

Искам да ви попитам за палитрите на Urban Decay, колебая се между Naked и Naked 2.
Коя е по-добра според вас? Моля, споделете ако имате впечатления. Благодаря ви предварително   bouquet

ако четеш на ангийски:
http://www.nouvelledaily.com/blog/posts/2014/march/the-naked-pal … h-one-is-for-you/

# 688
B&C, ако приемаш съвети, по-удачно е цветната част да е в страничния панел, а централната част, където де факто ще са публикациите, да е в неутралния цвят. И е по-красиво, и е по-лесно за четящите.  Peace Успех с блога, със сигурност ще съм му чест посетител.   bouquet

Разбира се, че приемам съвети и ти благодаря за напътствията!   bouquet
Много ми се иска да изровим темата за блоговете и ако е подходящо мястото и е позволено, там да искам съвети и да обсъждаме всичко свързано с блоговете  Simple Smile

# 689
Здравейте, момичета!
Отдавна следя темата с удоволствие и черпя идеи от вас, но досега не съм се престрашавала да пиша.
За съжаление почти нямам снимки, които да стават за показване,  въпрос на апарат и (не)умение Grinning, но ще продължа да се радвам на вашите творения.
Всъщност, основната причина, която ме подтикна да изляза от анонимност е факта, че открих любимия за много от вас (както и мой) Ревлон Калърстей, на цена от 10лв. в един магазин в Красна Поляна, който е бивш Бонжур - на бул. Никола Мушанов, малко след Фантастико.. А такава информация е грехота да не бъде споделена Grinning.
По темата за най-прецизния молив за очна линия, за мен това е черният гел-молив на Ейвън, като най-тънките ми и чисти линии стават на отворено око. Моливът е много мек и се плъзга като масло до миглите, като прави перфектна линия. При мен остава от 8 сутрин до 10 вечер, без промяна, нанесен върху база и сенки.
Надявам се да мога да бъда полезна, както и да се науча да си снимам гримовете, за да не съм само воайор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт