Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Това издължаване, което B & C прави е идеален вариант за уголемяване на очите и постигане на бадемовидна форма.
Ежедневният ми грим често е само такава опашка (нарисувана с черен молив) и спирала, без сенки.

# 196
  • София
Karen, ти си прекрасна и без грим! Hug
BC, на мен също много ми харесваш с тази форма/издължаване на грима. Аз пък не мога да постигна бадемовидна форма на окото, а много искам.  Blush

# 197
  • в 1001-та нощ
Хм, как така не можеш  Rolling Eyes Ще те разгледам утре и ще го коментираме  Heart Eyes

https://plus.google.com/photos/106396392149648566303/albums/5985189551314945761
Моля за Вашето компетентно мнение отново.Много е важно за мен.За сега работя само с две четки е ми е много трудно.Така ще е докато дойдат другите.Това,което ме дразни че че не съм преляла добре тъмното кафяво в края(или поне така ми изглежда от снимките).А и снимките са правени вечерта.Благодаря предварително.

Много ми харесваш като за 2 четки особено, а и снимките са станало хубави, браво! За въпроса , който задаваш аз също се интересувам, отговорът най-вероятно е повечко блендиране с по-светъл цвят?

Ако не беше този коментар - изобщо нямаше да видя снимките  Crazy

Разкошно е станало, аз отдавна не се позлатявам, но като видя нещо изографисано на друг човек - си ми харесва  Heart Eyes

# 198
Aз обещах на Епона да напиша сенките, но вчера не успях  ooooh!, заради което се извинявам  Blush

На подвижния клепач бях сложила първо A Natural Flirt. След това върху него сложих Woodwinked.
Използвах и Wedge и Handwritten.

Червилото от вчерашната снимка е Rouge Volupte 13 на YSL - много красива опаковка, страхотен аромат та дори и вкус  Laughing Цветът също ми харесва, но на напукани и сухи устни не седи добре и за тези пари не бих го препоръчала
На мен Volupte Sheer Candy 9 ми харесва повече.
Червилата не са лоши, но като че ли на Chanel ми харесват повече. Не знам, ще трябва да ги понося още за да мога да преценя

Издължаването в края на окото променя тотално формата му и не е лошо, но при мен гримът изглежда наистина  по-тежък, а и имам чувството, че и годинките ми се качват с него  Rolling Eyes
За вечерен грим ми харесва много повече при мен.

# 199
На тази последната снимка с по-малкото очна линия/молив си става и за през деня, точно като старите ти гримове, но с променена форма  Hug Сигурно си писала, но веждите с какво ги правиш?

# 200
С много неща  Mr. Green
Слагам молив, сенки и с едно като спирала на MAC
За да няма един косъм надолу, един нагоре ги подстригвам, но като ги подстрижа ми стават редички и трябва сериозно попълване  Rolling Eyes

# 201
Сложна работа  Laughing и аз мажа по 2 неща, молив/сенки и гел на мейкъп фор евър, надявах се на нещо по-лесно. Едната вежда ми е ужасно рошава и космите растът на всички посоки.

# 202
Моля за Вашето компетентно мнение отново.Много е важно за мен.За сега работя само с две четки е ми е много трудно.Така ще е докато дойдат другите.Това,което ме дразни че че не съм преляла добре тъмното кафяво в края(или поне така ми изглежда от снимките).А и снимките са правени вечерта.Благодаря предварително.
Аз мисля че си се справила отлично, хванала си се за трицветен грим, това хич не е лесно, особено като за две четки и толкова трудни цветове.
Понеже искаш мнение, ще ти кажа неща които би могла да подобриш. Според мен не си съчетала текстурата и  цвета на сенката в ъгълчетото (златото имам предвид)  не съм сигурна дали ще мога да ти обясня хубаво, но такова тежко като текстура и цвят злато не се съчетва с другите ти сенк. Злато ти е пигментирано, плътно "тежко, а ти  след него слагаш не толкова пигментирано лилаво и по леко като текстура, визуално това утежнява окото напред. Това злато бих ползвала като основен цвят
нещо от този сорт

също такова злато ако искам да го използвам като акцент ще направя грим с подобна схема

Ако все пак искаш да ползваш златото по начина по който си го ползвала, след него трябва да ти е по наситен и плътен цвят, за да не тежи окото напред. Нещо такова имам предвид

Ето ти я твоята (почти) схема на грим, виж златото и тънко, мазно, без едри брокатчета, просто и озаряват окото, а лилавото е мат, хубаво пигментирано твърдо залепнало за кожата, нямаш усежане за въздух под него, и завърши с черно, защото кафявото с лилавото често правят "грязь" казват руснаците, не мога да ти го преведа Simple Smile

Дано си разбрала писаниците ми Embarassed

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 12:02 от г-жа Стихийно бедствие

# 203
  • в 1001-та нощ
Разпознах аз в една от снимките и моето предизвикателство  Blush bowuu

# 204
  • София
*Nani*
фдт е смесица м/у ревлон colorstay и Bioderma Sebium Al correcteur
а финишите : Mac Whisper of guilt и Clarins Splendour

# 205
  • Австрия
Точен, конкретен и много добър коментар на г-жа Стихийно бедствие   bouquet

Цитат
защото кафявото с лилавото често правят "грязь" казват руснаците

Да, с комбинацията на лила и кафяво при гримиране (и не само  Laughing) често се стига до много кален, замърсен, неопределен цвят.

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 12:24 от DimS.

# 206
Aз имам предложение към желаещите да експериментират и имащи пигмента Naked
Взимате четка и си избирате един цвят, който не е много лъскав или е матов. След това взимате със същата четка и от пигмента Naked и получавате нов цвят  Mr. Green
С Vanilla също може да пробвате

# 207
Димс, точната дума намери "кален" smile3521
Аленка, правилно си разпознала слънчице, само че нейното издължено на страни, на теб повече ти отива на горе. Heart Eyes
Ако се станали снимките от вчера ще пусна по късно моя вариант на набръчкания ми клепач и не оскубаните вежди Embarassed Joy

# 208
Аленка, да ти пращаме ли вече "мартениците"?Simple Smile))

# 209
 newsm20 smile3525 Хм ,изключително много благодаря на всички за вниманието и особено на г-жа Стихийно бедствиеза отделеното време и дългите,полезни обяснения .Имах нужда от малко самочувствие и мнението на хора,които не омразбитат.Много хора ми хвалят гримовете,но аз като не им вярвам,защото нищо не разбират.За това и питам Вас.

Златното е наситено,защото сложих отдолу джъмбо молив,а под лилавото -не.Тук да попитам - каква основа би било добре да се сложи под лилавото -лилава или може и бяла например.Другия вариант е да не се слага,молив под златното,а третия може би по- добре подбрани цветове.
И да попитам как може да се сложи снимката да се вижда-не като линк ,както аз съмя слоижила?АААА цвета наистина може да се нарече " Кален "  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт