Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
За да не е само спам,вече трети ден ползвам прозрачната пудра на Бен Най-страхотна е Peaceчудя се как ли ще е банана Thinking

Банана на БенНай не ми хареса на мен  Rolling Eyes Пробвах го преди време. Но седи прекалено жълто и брашняно.

Аз днес пробвах Пупа Принцес в едни то вариантите, които са в листовката към палитрата - получи се супер  Flutter Доволна съм, че си купих палитрата. Доста време й се чудех дали наистина ще я ползвам, но се оказа много хубава и с интересни цветове  Grinning Дано довечера успея да снимам нещо, че отдавна не съм показвала нищо  Whistling

# 556
  • pomorie
Някой има ли наблюдения върху Kryolan Dermacolor компактната безцветна пудра  Thinking
http://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/details/102/8/dermacolor-light/Луксозна-полупрозрачна-дневна-пудра-dcl
За мен Криолан е една от най тежките проф. марки, някак не успяхме да се сприятелим Sad
Поясни моля те,в какъв смисъл,специално за пудрата-нанася се трудно,стои брашняна или какъв точно  е случаят  Praynigили за другата НД,за която имаш наблюдения

# 557
Никакъв грим или друга козметика не си нося в чантата. Дори един балсам не се сещам да сложа и понякога се ядосвам като ми потрябва.

И сега по повод балсамести неща ще ви помоля ако някой е виждал някъде в София чъбитата на Астор да ми каже къде  Praynig Praynig Издирвам ги вече втора седмица и никъде не намирам.
Питах в темата с придобивките, но никой не ми отговори от къде ги купуват.
Присъединявам се към въпроса за чъбитата,онзи ден търсих в ДМ в Сердика център,нямаше.

# 558
# 559
Някой има ли наблюдения върху Kryolan Dermacolor компактната безцветна пудра  Thinking
http://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/details/102/8/dermacolor-light/Луксозна-полупрозрачна-дневна-пудра-dcl
За мен Криолан е една от най тежките проф. марки, някак не успяхме да се сприятелим Sad
Поясни моля те,в какъв смисъл,специално за пудрата-нанася се трудно,стои брашняна или какъв точно  е случаят  Praynigили за другата НД,за която имаш наблюдения
Аз преди да реша дали ще работя с една или друга козметика я тествам върху себе си, Криолан ми тежи на лицето, не мога да ходя с нея цял ден, при това ако говорим за аква грим много ми е по трудна за работа.
Доста по покривен им  ФДТ от почти всички други марки и това вероятно е много добре за работа, но аз ползвам Маке-уп Студио и ми е по приятно и по лесен за работа.
За HD пудра, много ми харесва тази на МУФЕ.

# 560
  • в 1001-та нощ
На Криолан съм ползвала 2 неща:

1. ФДТ на стик за снимки - единствения ФДт, който ползвам и бих купила, лицето ми става прелестно  Blush

2. Една сянка - прахообразна - изключително я харесвам  Peace

Нищо друго не съм пробвала мисля, но бих, явно на моята кожа пасва  Peace

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 21:30 от a.l.e.n.a

# 561
По принцип това е проф. козметика теоретично пасва на всякакъв тип кожи (имат асортимент) и на всякакъв вкус, има ужасно много гримьори които не биха я заменили за нищо на света, но аз вероятно не съм от тях Blush

# 562
  • в 1001-та нощ
Мисля, че тук по курсовете масово се работи с Криолан, затова в последствие гримьорите ползват техни продукти  Peace

С ФДТ съм пускала снимки, като коментирахме снимки правени с обикновен апарат (без бюти опция)  Peace стои много естествено и не стои мокро, може би, защото е от стик, не е кремообразен, няма пудра отгоре - само това  Peace обаче е някак сухо .......все едно има маска, която може да се напука  Mr. Green - най-вече в зоната под очите - коментирахме, че си трябва коректор за там  Peace

Не са най-подходящите снимки, но съм в близък план, не в цял ръст  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 15:31 от a.l.e.n.a

# 563
Цитат
Peace обаче е някак сухо .......все едно има маска, която може да се напука  Mr. Green - най-вече в зоната под очите - коментирахме, че си трябва коректор за там  Peace
не мога да си спомня дали същите усещания съм имала, но със сигурност през целия ден помних че съм гримирана, а това хич не ми харесва.
Има и още нещо, за снимки и подиумен грим козметиката е добра (не е идеална) обаче аз основно гримирам жени на по ..... така възраст, а те не го правят много често и усещането за маска хич не ми помага да ги убедя че изглеждат естествено. А пък и иска чалъм тази марка, някак за 8 лева сенки (Инглот) мога да се прежаля да им търся чалъм, ама за двойно повече. С тази марка работят филмови гримьори, гримьори което трябва да променят лицето, имат много специфични неща за това.
На мен ми трябва хубав приятен и лесен за работа грим, който в крайна сметка мога да предложа и на клиентките си, а на тях Криолан хич не им трябва.

# 564
  • в 1001-та нощ
Аз исках да си взема един стик, защото "няма такова лице" (съвършено) .... и ми казаха, че ще ми е трудно да го ползвам с четка, иска се опит и ми предложиха бюти блендер, купих си, но не съм взела ФДТ-а още  Mr. Green

Според мен грешката на гримьорите е, че го прилагат и под очите, за там трябва нещо по-меко и хидратиращо  Peace Аз ако си взема - ще експериментирам и все ще намеря как  Blush

# 565
Aз с блога нищо няма да направя  Rolling Eyes Започнах да разучавам Xara Web Designer 9 Premium и с много усилия си мисля, че ще се справя с програмата, но със снимките положението е трагично  ooooh!
На вас направата на блог колко време ви отне?
Aз си мисля, че бързо мога да скалъпя нещо с тази програма, но се питам какво ще публикувам после в този блог  newsm78 Laughing а това не е малък проблем  Mr. Green

Днес няма да ви показвам снимки, но ще ви разкажа за последните ми придобивки от които съм страшно  доволна  Grinning
Първата е четката 212 на МАС. Тази четка може да се използва за доста неща и ми стана една от любите.  Heart Eyes
Вторият продукт е Stereo Rose на МАС - него доста дами го имат, но аз чак сега успях да го купя и много му се радвам.  Grinning Аз го нанасям като руж и го комбинирам с Lightscapade.
До сега не бях фен на Lightscapade и не го харесвах, но в комбинация със Stereo Rose много ми харесва  Heart Eyes

# 566
защо не използваш готова платформа?
блогър или уърдпрес?
отнема ... минути за регистрация и повече да измислиш името на блога  Mr. Green

за да не е офф:
няколко думи за хайлайтера на Философи

силно блестящ заскрежен розов цвят, който за съжаление се "загубва" бързо
не е е най-лошият хайлайтер, но имам и по-добри попадения

# 567
Аз съм в процес на издирване на бюджетен хайлайтър, но четох само за Есенс и Катрис, а в Лили-то в The Mall ги нямаше на няколко пъти ...

# 568
Момичета, това не е ли грим показан от Фокси?
Явно някой доста си го е харесал.
https://www.facebook.com/slavena.bojeva?fref=ts

# 569
  • гр. София
Бубанке, и аз имам този хайлайт. При мен държи цял ден.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт