ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 19

• 83 396
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Аз я имах тази пудра на Артдеко, но я размених. Нещо не ми хареса, много брашняна и нетрайна беше. Цвят 3 точно взех и ми беше леко тъмен за зимата, но за лятото трябва да е ОК. Според мене обаче не е нито за лято, нито за зима тази пудра. Лятото ще се лъсва много бързо с нея, зимата изсушава.

# 706
Аз я имах тази пудра на Артдеко, но я размених. Нещо не ми хареса, много брашняна и нетрайна беше. Цвят 3 точно взех и ми беше леко тъмен за зимата, но за лятото трябва да е ОК. Според мене обаче не е нито за лято, нито за зима тази пудра. Лятото ще се лъсва много бързо с нея, зимата изсушава.

Тъмна ли? 3 е най-светлият цвят ivory, даже се чудех дали няма да ми е светла.  newsm78 Аз имах 2 - natural beige, защото като си я купувах нямаше 3ка, но ми беше тъмна. Иначе като фдт ми харесваше, защото с течните не мога да се справя.  Embarassed

# 707
И моята беше natural beige, значи е била 2.  Blush Тъмна ми беше за зимата.

# 708
Бихте ли ми дали съвет за това какъв фон-дьо-тен да си взема, защото много се двоумя между анти-блемиша на клиник и дабъл уеар на ести? Търся малко над средното покритие, защото съм в пубертета и имам акне, да не стои като маска и да е издържлив.

# 709
  • Велико Търново
Щом имаш акнеична кожа, по-добър е Анти блемиш - той работи в тази насока Peace

# 710
  • Бургас/Пз
Само за информация Дабъл уеър е на промоция в Дъглас на 67лв Simple Smile

Аз вчера отидох да пробвам в Бюти Зон CLARINS - EXTRA COMFORT, но се оказа че го нямат и пробвах този Кларинс и бях много приятно изненадана колко естествено стои http://www.enzo.bg/clarins/skin-illusion-fon-do-ten-za-estestven-vid/. Задневен фдт за кожи без несъвършенства и искащи средно покритие е перфектен. Издържа ми цял ден, без да лъсна и без пудра отгоре /със смесена кожа съм/

# 711
  • Бургас
Дабъл Уеър е на промоция, да, но само четири цвята. Естествено, моят - 1N1 не е намален.  Crossing Arms

Skin Illusion е много хубав фон дьо тен, чудесно озарява кожата и стои страшно естествено.  Heart Eyes

# 712
  • София
А дали е подходящ за мазна кожа?

# 713
  • Бургас
Моята е смесена към мазна. Тествала съм го през зимата, сега за лятото не знам как ще е.

# 714
  • Пловдив
Аз тъкмо го докапчвам и то със съжаление  Grinning , много е хубав ,  аз обаче нещо с което да не ми лъсва носа след определено време не съм открила. Със комбинирана кожа съм и съм много доволна от него-с удоволствие бих го взела отново.  Heart Eyes Открих, че и капачката се развърта-ако някой си е купил фдт, който е без помпа може след дезинфекция със спирт да го прехвърли там .

# 715
Аз имах лош опит с ФДТ на Кларинс,  скоро няма да посегна към тях.

Купих си DW от намалението. Не мисля, че са намалени само определени цветове, няма логика. Консултантката в Дъглас в мол Сердика беше много мила и тествахме поне 5 цвята, че бях забравила кой   е моя.

Влизам да похваля анти бактериалната пудра на Манхатън 2 в 1, взех я по препоръките в тази тема. Направо е удивителна  за мен Simple Smile Изненадана съм приятно, че постига ефект, който много скъпи и маркови пудри не са успявали. Ще си купя и още една да си имам.

Матира и придава финиш, без брашнян ефект, много деликатно и невероятно дълготрайно.

# 716
  • Велико Търново
Самсара, тази ли беше пудрата -
Ти кой номер си взе?
Аз имам една на Буржоа Хелти микс, доволна съм, но след твоят отзив ще си взема и на Манхатън Wink  bouquet

# 717
Тази Simple Smile Моята е номер 77 - natural.
Знам, че сме със сходни кожи, дано не те подведа с моя отзив. Ще чакам да си кажеш мнението после  Hug
Аз в момента ползвам  ФДТ Анти блемиш на Клиник и като финиш пудрата и много ми допада крайния резултат.

Манхатън имат още една 2 в 1 Perfect teint, чудя се дали и тя ще е толкова сполучлива.

# 718
2 в 1 Perfect teint е най-любимата ми пудра,няма да спра да я хваля.Има почти пълно покритие върху лицето,нанасям я както с нейната гъбка,така и с експерта на РТ.15 години вече я купувам редовно.Има промяна в качеството през годините,но пак си остава пудрата,която ме спасява в най-големите жеги.Нося я самостоятелно,просто е прекрасна,няма друга такава Heart Eyes

# 719
  • Велико Търново
Самсара, и аз съм с Анти блемиш в момента Simple Smile ще си взема пудрата тези дни и ще пиша как стои при мен Peace
На 2 в 1 Perfect teint  съм хвърлила око отдавна и стои в уиш листата ми, да видим докога Whistling

Общи условия

Активация на акаунт