На добър час в ПЪРВИ клас! - 7

• 44 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Във 2-ро е другото място за записване.
tzvetihc, отиваш на място в едно от уч-щата и го записваш. Мисля че можеше и по банков път да се плати и запише детето. Виж тука http://iztok-smb.com/ има и телефони за информация.

# 526
  • София
Състезанието се провежда в 125 СОУ, 119 СОУ и 2 СОУ. Заявките за участие с приложен списък се приемат в касата на 119 СОУ, библиотеката на 2 СОУ (раойон Витоша) и в стая 402 на 125 СОУ всеки работен ден от 9:00 до 12:00 и от 13:00 до 17:00часа.
Краен срок за подаване на заявките 12.00ч. на 9април 2014 г.
Таксата за правоучастие е 7лв и се внася при записването.
Виж кое ти е най-близко и можеш да стигнеш навреме.

# 527
  • София
Нашият клас платихме по банков път с  имената на децата и доколкото си спомням дори не се наложи да се ходи в училището.
Единствено ме е яд, че изобщо не ни остана време да решим задачите от миналите години и не виждам много смисъл да ходят, но вече съм платила.

# 528
  • софия
Момичета Hug, ще се опитам да се класирам Simple Smile

# 529
А знаете ли за коледното и за великденското над колко точки дават грамоти?

# 530
  • София
Според мен медали и грамоти се дават в зависимост от класирането за конкретната година. Тоест има класиране и се определя с еди колко си точки първо място - златен медал, следващите второ-сребърен, после бронзов и на четвърто място грамота.
Тъй като задачите са различни по трудност с различен брой точки мястото може да е различно в различните години.

# 531
Добре, разбирам, но не мога да се ориентирам къде да видя класирането за коледното 2013, кой на кое място е и кой следва да има грамота или медал?

# 532
  • софия
Barbabelle, при нас за това състезание са качени резултатите в сайта на самото училище.

# 533
  • София
До 81 точки са давали медали и грамоти за първи клас:
http://kmsvms.iztok-smb.com/KMC2013_Nagradeni.pdf

# 534
Цвети, предполагам че може да платите и в деня на състезанието.
В Шумен не се провежда Великденско състезание, затова ММ иска да води детето във Варна и от там му казаха, че може да се плати на деня. Мои познати също са решавали в последния момент да си заведат децата на Коледно в града и са плащали на деня. Предполагам че единични бройки не връщат, все пак ще вземат парички.

# 535
bubcheto15, благодаря много!   bouquet
Сега ако ми кажеш и къде да проверя точките на останалите, че не помня моето колко имаше. Praynig Hug

# 536
  • софия
Ани, мерси, пратих майка ми да плати вече е записан Simple Smile

# 537
  • София
bubcheto15, благодаря много!   bouquet
Сега ако ми кажеш и къде да проверя точките на останалите, че не помня моето колко имаше. Praynig Hug
За кой град?

# 538
  • София
здравейте,
при нас имаше обява за състезанието Математика без граници.
Ще ходим на него. Нещо знаете ли за това състезание?

При нас класната ни казва само за тези, които се провеждат в сградата на училището, поне с такова впечатление оставам. За мен няма значение, защото целта ми е не толкова резулатат, колкото да свиква с явяването на подобни мероприятия, за да не се притеснява. 
Великденското - явно ще го пропуснем  Laughing - аз честно казано бях останала с впечатлението, че става дума за едно и също, но явно съм сбъркала  Embarassed

# 539
Моят беше с 78 точки на КМС и получи грамота... след 2 месеца. Той сигурно вече беше забравил, че е ходил на такова състезание  Joy
При състезанията на СНБУ май раздават грамоти на всички. На това по роден край дори им ги бяха дали веднага, в деня на провеждането.
Най-сетне излязоха резултатите от Кенгуруто и при нас - 75 точки. Малко се изненадах, защото очаквах 70т. По това, което обясняваше същата вечер като му показах сканираните задачи, мислех, че е сгрешил 4. Не че той можа да ми обясни къде какво точно е писал. Иначе има повод за гъделичкане на самочувствието - първи е в областта. Все му обяснявам, че нещата, с които може да се гордее са победа в някое състезание, независимо спортно или математическо; някои умения; нещо, което е направил сам с ръцете си; книга, която е прочел, и прочие. Като гледам как повечето деца се фукат все с разни предмети и все се притеснявам да не вземат и моите да станат такива фукльовци с празни мозъци.  Sad
В нашия град нещо предварителното записване хич го няма, особено при по-малките. На две състезания е ходил досега и все е плащал на място. Не че се оплаквам, де, така определено ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт