На добър час в ПЪРВИ клас! - 7

• 44 942
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Да не сте в 133-то училище  Laughing
Защо? (Знам, че въпросът не е към мен, но ми е интересно споменаването на училището). Нашето тържество беше днес от 11.00 ч. Всеки клас индивидуално си организира. На нашия беше спектакъл в ритуалната зала. На децата им е харесало. Децата от другите класове се мотаха с корони.

Ани, точно както описваш си представям празника на буквите.

# 391
Едно приятелско дете е там и ми се оплакаха, че тържеството им е в петък от 8:30, понеже било доста неудобно за родителите да присъстват. Може и други училища да са си избрали този час.

# 392
Много интересен час за тържество от обсъждания вид. Освен ако не е само за учениците...

# 393

Нашето тържество мина преди седмица.
Хубаво беше, децата казаха стихчета за буквите, азбуката и т.н. Имаше и препитване на изучения материал. Пяха песнички, получиха грамоти и лакомства. Забавно и дълго  Laughing.

# 394
  • София
Не сме в 133-то. С присъствие на родителите е тържеството. Точно по тази причина часът ми се струва нетипичен  Crazy.

# 395
  • софия
Не сме в 133-то. С присъствие на родителите е тържеството. Точно по тази причина часът ми се струва нетипичен  Crazy.
Едно приятелско дете е там и ми се оплакаха, че тържеството им е в петък от 8:30, понеже било доста неудобно за родителите да присъстват. Може и други училища да са си избрали този час.
Ние сме в 133то и както писах тържеството беше от 11.00 ч. за децата с представление, в което и те са участвали. Малко странно, но нашата госпожа не е традиционалистка. Ние и родителска среща след първата не сме имали, но виждам как се справя детето, колко е научила и не се притеснявам. Напр. вече чете почти гладко без да я карам много да чете вкъщи. А преди сричаше. Явно в училище се е научила.

# 396
Снощи имахме страхотно тържество, още ми държи влага  Mr. Green и си припявам песнички..
Учителките са повече от страхотни, защото от свитото в ДГ дете, направиха едно спокойно и уверено в себе си дете   bouquet

Сценарият на пиеската беше много интересен - една фея разбърква приказки и трябва да се разпознаят героите кой от коя приказка е, имаше и модерни елементи - Дядовата ръкавичка беше крайпътно ханче-ресторантче, което като се напълни стана дискотека  Heart Eyes

.. Буква Л е за лимони
   буква М - за макарони  bowuu

# 397
Нашето тържество е днес, навън ще е и без родители, но нейсе Simple Smile Мисля че ще им е хубаво
Иначе моят син има 75 точки на кенгуруто, много съм доволна, защото той се научи да чете чак като тръгна на училище, тук задачите имаха доста за четене Simple Smile, но се е справил доста добре
За награда ще получи екскурзия във Велинград, на която настоя да отиде
Никога не е ходил сам ( само един път от детската, но беше с баба си), та малко ще ни е притеснено

# 398
  • София
Нашето тържество ще е чак края на април. Сценка за Буратино ще играят малките юнаци Simple Smile
С нетърпение ги чакам да видя как ще играят.

Дайте идеи - каква книжка да им вземем за подарък? Все пак са се трудили цяла година! Освен книжки, друг подарък приготвяхте ли им? Имам предвид зав секи от класа, не индивидуален?

# 399
# 400
# 401
  • София
Ние такива им подарихме:
http://www.book.store.bg/p77211/torba-prikazki.html

# 402
  • София
Много ми харесват предложените книжки за ваканцията. Само дано ученичката да има желание да ги попълва.  Rolling Eyes

# 403
  • София
Ехааа, много хубави книжки. Много благодаря. Ще ги покажа в училището, което решат Simple Smile

# 404
Момичета, как се доказва, че дадена дума е сгрешена?
Не мога да разгадая условието на едното домашно на синковеца  Blush.
Бурислав, слъдолед....докажете, че е грешно....

Общи условия

Активация на акаунт