По-бърз растеж на косата (3)

• 133 597
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Laughing Абе не съм чувала някой ползвал и двата вида продукти да е избрал кристалите... Но както и да е, всеки сам си решава какво да ползва и дали въобще да полага грижи за косата си.  Grinning Здравето и начина на живот оказват влияние и на косата, но тя има нужда от допълнителни грижи и ако само расте,а дължините не се поддържат с правилните продукти резултата също няма да е добър.
Peace
 Като се мажех с магазинските кристали и козметика,косата ми беше дроб,сага имам такава коса , каквато за 24 г. за първи път виждам....а и спорта няма нищо общо с косата ,но както и да е , отклонихме много темата

# 166
Цветичка, а какво използваш за коса сега?
За спорта и аз няма да се отклонявам и обяснявам .. на мен той ми е като начин на живот и за всичко ми помага  Laughing

# 167
Цветичка, а какво използваш за коса сега?
За спорта и аз няма да се отклонявам и обяснявам .. на мен той ми е като начин на живот и за всичко ми помага  Laughing
О,мила толкова много неща са...на мен пък косата ми се превърнала в хоби . Може да влезнеш в темите за проф. козметика за коса ,постоянно обсъждаме различни продукти,даваме си съвети и т.н. за да не размиваме тази .

# 168
Добър ли е биотинът на Now?

# 169
  • София
Добър ли е биотинът на Now?

Да Peace , качеството е много добро

# 170
Значи има ефект върху косата и по-специално върху растежа й? Чудя се дали да поръчам 5000 mcg. Thinking

# 171
  • София
Значи има ефект върху косата и по-специално върху растежа й? Чудя се дали да поръчам 5000 mcg. Thinking
Според мен е по-добре да се поръчват по-ниски дози -  те лесно могат да се увеличават
5000мкг напр. за мен е много висока доза, много бързо ми расте косата, а се боядисвам и вместо на 30-40 дни, трябва да го правя на 20-25 дни Simple Smile
Моята доза Биотин е  до 3000мкг., не повече

# 172
Момичета предварително се извинявам за глупавият въпрос.Вземах си Биотин на Solgar Biotin 1000 μg 50caps.По колко таблетки трябва да пия за да си набавя нужната дневна доза???

# 173
  • София
Момичета предварително се извинявам за глупавият въпрос.Вземах си Биотин на Solgar Biotin 1000 μg 50caps.По колко таблетки трябва да пия за да си набавя нужната дневна доза???

ПДД е около 300 мкг, но ако искаш да стимулираш растежа на косата трябва да приемаш най-малко 1500 мкг.
Започни с 2-3000мкг и сама си прецени

# 174

ПДД е около 300 мкг, но ако искаш да стимулираш растежа на косата трябва да приемаш най-малко 1500 мкг.
Започни с 2-3000мкг и сама си прецени

Тоест моите като са 1000μg едно сутрин и едно вечер  newsm78

# 175
  • София
Точно така  Peace

# 176
Novophane капсули и лосион са много добри,преди време имах косопад съпроводен с ужасно накъсване на косата,приемах ги около 3 месеца + шампоана Дефлувал.Ефекта беше много добър,косопада спря,косата се уплътни и накъсаните косъмчета порастнаха.

За тривитаминола съм с две ръце,но ефект от него видях след като го спрях.Близо 6 месеца усърдно мазане,спане с торби на главата и т.н.За няколко месеца косата ми стана почти до кръста,а иначе беше малко под рамото.Не подценявайте свинската мас,действа като мехлем за изтощени коси и сух скалп.Моята традиционна рецепта беше 2лъж. тривитаминол, 1 жълтък,2 лъж хининова вода,1 лъж.водка.......мацам,слагам торбичка на главата,отгоре една зимна шапка и си лягам,,,,на сутринта мия  Laughing

# 177
  • Street of Dreams
Здрасти. И аз съм с проблемна коса,отрязала съм я на боб с бретон и я поддръжам така от половин година, поради капене и късане. Особено отпред, където е по-дълга. Затова я държа предимно вързана. Нямам никакво време и желание да правя и мажа маски и някакви процедури. Слагам някакъв тоник и пия приорин от месец. Колко време трябва да го пия, за да видя ефект? По колко на ден? Какви други добавки да си взема - нещо, което да се намира или доставя до Германия?

# 178
Здравейте, момичета!
За първи път пиша в тази тема, но ви чета отдавна Simple Smile.
Искам да ви попитам, дали някоя от вас е пробвала Inversion method за бърз растеж на косата?
Това е комбинация от 2 мин. масажи с масло и 4 мин. обръщане на главата надолу за 7 дни.
Чета в чуждите форуми, че има ефект, но ми се иска да събера мнения.
Идеята е да се стимулира кръвообращението... Има някаква логика уж..  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително!

# 179
  • София
Здрасти. И аз съм с проблемна коса,отрязала съм я на боб с бретон и я поддръжам така от половин година, поради капене и късане. Особено отпред, където е по-дълга. Затова я държа предимно вързана. Нямам никакво време и желание да правя и мажа маски и някакви процедури. Слагам някакъв тоник и пия приорин от месец. Колко време трябва да го пия, за да видя ефект? По колко на ден? Какви други добавки да си взема - нещо, което да се намира или доставя до Германия?

Предполагам, че и в Германия се предлагат добавки за коса, кожа и нокти - провери и дай да видим кои са най-добри, като състав и дози
Провери в спортните магазини - напр. Weider,  чийто протеин ползвам от време на време е внос от Германия Simple Smile
Задължително включи и протеин  Peace

julianagn 
Масажи съм правила - те са специални, наистина подобряват кръвообращението на скалпа и от там стимулират растежа - но, не съм си обръщала главата надолу Simple Smile / всъщност, като се замисля, то така ще е и по-лесно - няма да изтръпват ръцете/
Много са хубави стимулантите / масла/ на ФИТО и Рене Фюртерер - наистина помагат, препоръчвам ти ги

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 13:22 от denis _

Общи условия

Активация на акаунт