Лидл ::40::

• 73 988
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Супа от лос?
НОВАТА БРОШУРА

# 616
  • София
Някой може ли да ми каже какво точно да направя, за да върна джегингса? Отивам с касовата бележка къде? На касите? ПРез входа или директно през изхода? Извинявам се, знам че го обсъждахте, но не помня точно, а може и на някой друг да му е полезно.  Embarassed

# 617
На 28 страница съм се фукнала с винтоверта  reverance
Само с една батерия е, но се обадихме по телефона
и от там обясниха, че ще пуснат отделно само батерии.
Още не са доставени тук.
Доволна съм от машинката!

# 618
  • гр.Варна
Някой може ли да ми каже какво точно да направя, за да върна джегингса? Отивам с касовата бележка къде? На касите? ПРез входа или директно през изхода? Извинявам се, знам че го обсъждахте, но не помня точно, а може и на някой друг да му е полезно.  Embarassed
Когато ми се е налагало да върна нещо,отивам на касите и те викат управителя.

# 619
  • гр.Варна
Здравейте мъжът ми си беше харесал винтоверт от каталога тази седмица,но навсякъде бил свършил някой все пак да е виждал останали бройки и дали преди са го пускали и си струва парите?
ММ си купи винтовер миналата година  от Лидл и беше също с една батерия.Много е доволен ,използва го постоянно,батерията е много издържлива и много бързо се зарежда.Няма да съжалявате.  Peace

# 620
  • Варна
djiniv,
тиранти Joy Ще ме умориш Simple Smile На мен пък не ми дойде на ума да пробвам да седна с джегингса (сто пъти назад из темата го писах дженингс и никой не ме поправи Embarassed ), но не забелязах да ми е широк горе, може би няма да се изхлузва.
Днес ще ходя за кафявите дънки, дано да има. А следващата седмица наистина са дадени само цикламени, дали наистина няма да има други цветове?

# 621
  • София
Според мен ще има и други цветове.

# 622
  • Варна
Момичета, здравейте! Аз съм в чужбина и при нас следващата седмица ще пуснат дънките, които в момента са в България. Някой има ли впечатления от белия модел? Много ли са широки долу или са прави?

Gergana_Stamboliyska, от кои точни  джегингси си си взела? Аз съм 56 килограма и 173 висока и си мислех 38 да взимам, но така като те чета може и да са ми големи.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 09:14 от Hope♥

# 623
  • София
Тези обувки не стига, че не си отговарят на номера, ами са до 39-ти. Много исках сините!

# 624
  • София
Няма никакво значение откъде ще влезеш, директно на касите, даваш бележката и стоката, казваш, че иска да върнеш, после те си знаят работата.

# 625
  • Варна
Че то през изхода може ли да се влиза, вратите ще се отворят ли?  newsm78

# 626
  • София

ми принципно може.

Има ли нова брошурка или още е рано?

# 627
  • Варна

ми принципно може.