Лидл ::40::

• 74 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мъжът ми си беше харесал винтоверт от каталога тази седмица,но навсякъде бил свършил някой все пак да е виждал останали бройки и дали преди са го пускали и си струва парите?

# 601
  • София
Здравейте мъжът ми си беше харесал винтоверт от каталога тази седмица,но навсякъде бил свършил някой все пак да е виждал останали бройки и дали преди са го пускали и си струва парите?

Не знам длаи има някъде, но мъжът ми го има от преди година и е много доволен. А той си е майстор и си го ползва редовно.

# 602
  • Варна
За обувките май никой нищо не каза?

Модата от по-горния линк кога да я очакваме и по нашите магазини?  Laughing

# 603
  • Русе

Аа, каза се, но не много на 39 страница  Wink
Модата явно ще е на порции. Другата седмица ще има и мъжки неща.

# 604
  • Варна

Аа, каза се, но не много на 39 страница  Wink
Модата явно ще е на порции. Другата седмица ще има и мъжки неща.

Така е, като спряхме да удебеляваме ключовите думи.  Laughing

# 605

Не видях всички, но електриковите ми харесаха.Нямаше номера сутринта, не че
щях да купя - излязох само с два шоколада и продължих към Пени - там беше купонът ! Joy

# 606
  • Варна
и продължих към Пени - там беше купонът ! Joy

Сподели какво интересно има в Пени, ама в съседната тема.  Wink

# 607
Къде седят тези татуировки?

Ами те са от предни седмици и аз случайно ги видях на стелажите където оставят изостаналите стоки от предишни промоции...Нямам представа кога са ги пускали.

Вики, мерси за бозата.

# 608
Здравейте!Купих си сините обувки и синята туника,стана много мека,като я изпрах и пуснах в сушилнята.Обувките са също удобни,38 номер са,мааалко са уголемени.Утре ще се върна за дънки и блузки,ако са останали,че днеска с малката хич не можах да разгледам.Взех и от цветните макарони,ще ги пробваме утре сутрин на закуска.При нас имаше намалена пяна за тоалетна,аз много я използвам.Доволна съм от пазаруването в Лидл,купувам доста неща от там,а и като нямам възможност да обикалям магазините с дъщеря ми,основно от там и купувам дрехите.

# 609
Здравейте,
пиша отзив за джегинс-ите - имах двоумение за размера, между 36 и 38. Аз съм средно висока и нося размер М или 28 на панталони/дънки, 54 кг съм. Купих си от светло сините 36, за да установя размера, с уговорка да взема следващия. Станаха ми и са извънредно приятни за носене, леки и меки като плат, много се зарадвах. Отидох и си купих още един чифт, от по-тъмно сините, пак 36 размер. Стоят много добре и са удобни. Препоръчвам !

# 610
И аз си взех джегинс, червен, много ми харесва и изключение на частта, където няма гайки за колан и ластикът ми е много хлабав. Като стана от седнало положение и те са ми се поизхлузили стабилно  ooooh! Трябва да измисля нещо... тиранти  Laughing
Взех си и от високите обувки, гледах и топовете, обаче и S размерите са много големи! Не знам на тези фини манекенки от каталога с какво ги обличат ама дрехите, които продават са много широки (а аз далеч не съм фина!) И блузата с дупките ми хареса, ама не ми се разоряваше и за нея  Laughing

# 611

Най-горе на всяка страница в дясно пише за всяка една стока кога ще е в магазина! Peace

# 612
Много ми беше мерак за обувките. Днес ги гледах и изглеждат супер, само дето като мерих ми бяха супер неудобни  ooooh!

# 613
  • София
Баща ми го заглеждаше, но се отказа, защото е с една батерия и било нефункционално така (като са две, едната се зарежда, докато работиш с другата). Повечето винтоверти се били продавали в комплект с две батерии  Rolling Eyes Преди са го пускали, да, и пак ще го пуснат след време. В Овча купел до Вторник имаше, сега не съм ходила да видя дали има останали.

# 614
  • Русе
Повечето винтоверти се били продавали в комплект с две батерии  Rolling Eyes
ММ има винтоверт, купуван от друг магазин и е с една батерия.

Общи условия

Активация на акаунт