Лидл ::40::

• 73 983
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, здравейте! Аз съм в чужбина и при нас следващата седмица ще пуснат дънките, които в момента са в България. Някой има ли впечатления от белия модел? Много ли са широки долу или са прави?

Gergana_Stamboliyska, от кои точни  джегингси си си взела? Аз съм 56 килограма и 173 висока и си мислех 38 да взимам, но така като те чета може и да са ми големи.
Белите са широки долу....като нормални прави дънки!Светло сините,кафевите и жълтите са по крака! Peace
За връщане на стока....с касовата бележка отивате на касата и казвате,че искате да върнете нещо или съответно да го замените! Peace

# 631
  • София
Има ли нова брошурка или още е рано?
zvanche я е пуснала на тази страница, малко по-напред Wink

Мерси, с това синичко ми се е сляла с фона и съм я подминала Simple Smile

# 632
И аз се обзаведох с кафяви дънки-снощи в 7 часа в магазина беше тъпканица. Отвътре на етикета пише 38 , а отвън на картонения етикет на джоба пише 36 номер. newsm78
Успях да се напъхам, макар, че ми стоят плътно по краката.Памучни са, ще пера на 30 градуса, дано не се сперат, че не ми се мисли................... Sick
Тези от другата седмица също ми харесват-стига да не са много ярки, че винаги има разлика в цветовете на брошурата и в действителност. Ако купя и тях-обявявам фалит-наскоро купувах от всички детски блузи, клинове , пижами.............ама ако много ми харесат, може и да се полакомя. Laughing

# 633
  • София
Гледай по коя номерация какво пише 38 вероятно не е европейската.

# 634
Мнение за чаршафите с ластик?  Simple Smile

Аз съм доволна

# 635
  • на последния етаж
Намерих влажната тоалетна хартия - благодаря ви за упътването.  Sunglasses
Купих си шлифер вчера, но едно от копчетата е счупено, а няма резервни. Днес ще се опитам да го заменя, ако не - го връщам. Кафявите обувки за моя крак са широки и неудобни, но си взех едни коралови, имитация на лак - много са удобни.
Днес ще вземем няколко зайци (ако има) - защо вече не всичко се упоменава в брошурата? Ако не беше колегата, едва ли щях да разбера за зайците (а гледах и хартиената, и онлайн брошурата).  Rolling Eyes

# 636
  • София
Лита какви са тези зайци  Rolling Eyes

# 637
На сайта са показани зайците  Peace.

# 638
  • Варна
олеее колко сте изписали, мързи ме да чета 8 страници, затуй да дам отзив набързо за спиралата, ако някой го интересува въобще - взех тази за обем, честно казано кой знае какъв обем не виждам, но пък четката е доста гъста и не ми сплъстява миглите, а ги разделя много добре. тоест доволна съм, особено пък за 4 лева   Simple Smile

# 639
  • София

Аз съм доволна
Мерси Simple Smile
Извинете ме за невежеството, но каква е тази влажна тоалетна хартия newsm78

# 640
Аз прати мъжа за тениски, той ми взел блузи с дълъг ръкав, пак в райенце, пак розова и жълта  Laughing
Не са лоши, но са ми големки
Какво им става с тия дрехи, много дрехи, много нещо

# 641
Тази скандинавска седмица подозрително напомня на хапването в Икея Laughing

# 642
  • София
Вчера взех халат на ММ. Ето такъв

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A24CB0FE-02C801C5/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4100

Само че ми се струва като плюшен и не съм сигурна дали ще попива добре. Някой има ли опит, да знам дали да режа етикетите или направо да връщам. Wink

# 643

Аз съм доволна
Мерси Simple Smile
Извинете ме за невежеството, но каква е тази влажна тоалетна хартия newsm78
Прилича на пакет мокри кърпи  Peace

# 644
  • София
Тази скандинавска седмица подозрително напомня на хапването в Икея Laughing

ами...те са скандинавци Simple Smile не за първи път ги пускат тези неща, но миналия май имаше повече  продукти.

Общи условия

Активация на акаунт