Лидл ::40::

• 74 025
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз усещам също лека разлика във вкуса при цветните, разбира се нюанс, не натрапчиво Simple Smile

# 496
  • София
Лидълските цветни макарони не съм заглеждала, но този вид макарони са два вида. Едните са оцветени с боя и не се различават на вкус. Другите са оцветени с някакъв продукт. Червеният цвят е от домати, а зеленият мисля, че е от спанак. Тогава има разлика във вкуса.  Wink

# 497
Таня, такива съм яла в Турция и действително се усеща привкус на зеленчуци,
но тези, които се продават у нас/фантастико/  са от оцветените.
Ако някой е пробвал лидълските да сподели.

# 498
  • София
Аз съм пробвала лидлски, на делукс и други съм пробвала - тези - http://1.bp.blogspot.com/-hVl6v8l7j_Q/TtU4OT-_0jI/AAAAAAAACdg/cL … 1600/IMG_9080.JPG . Да червеното идва от домати, зеленото от спанак или коприва. И да, усеща се дискретно.

# 499
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам питане за пресата за чесън. Става ли за нещо? Има подобна, не от лидъл и не ставаше за нищо та я хвърлих Simple Smile

Вземи си, няма да съжаляваш  Peace
Имам я поне от година..сега се каня да взема и отварачката за консерви.

# 500
Дънките които са от утре, дали са ги пускали и преди.

# 501
Има ли някога дрехи с размер 34? 36 ми е голямо.

# 502
  • Бургас
Няма, и на мен дънковата пола ми беше голяма. Изпрах я, ама не се събра Sad И ще си я нося по- широчка.

# 503
Здравейте, бихте ли ме насочили кой номер дънки трябва да си взема? По стандартната номерация на дънките съм 32, по българската нямам представа - 46 или 48. Висока съм 167 и тежа 77 кг.  Crazy
А на тези трицветни спагети какво им е толкова специалното, освен че са шарени? В смисъл някаква разлика във вкуса има ли?  newsm78
Аз съм горе-долу с твоето тегло, само малко по-висока и 42-ри размер ми залепват идеално.  Peace
Цветните макарони купих преди време, много са ми вкусни със сметана и гъбки и пилешко на фурна. Според мен си бяха оцветени от зеленчуци, не с бои.  Peace

# 504
  • София
Дженовезе на Барила ли взе? В надежденския Лидл никога няма от него, има само Росо (което също е много хубаво).
Не, на Лидл марката песто взех, взимала съм няколко пъти и е хубаво. Разбира се, не може да се сравнява с Барилата, но като за 3лв. е супер.
Тротоле Триколоре станаха много добре с един сос на Барила, но май не са нищо особено...

Не знаех, че има лидълска марка песто Дженовезе. Би ли ме насочила къде се намира?

# 505
  • София
Да, и аз мисля да си взема направо 42 номер. Няма да рискувам, 40ти може и да ми станат, особено ако имат еластичност, но гледката ще е потресаваща.  Mr. Green
Аз пък много успешно си събирам дрехи, които са ми малко големи в сушилнята.  Laughing

# 506
 CattyM,  при нас пестото на Лидл се намира до постоянния асортимент доматени сосове и майонези.  Peace
Дидка  Hug Wink

# 507
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам питане за пресата за чесън. Става ли за нещо? Има подобна, не от лидъл и не ставаше за нищо та я хвърлих Simple Smile

Горе-долу на тази цена има в Икеа, страхотна преса е, белачката от същата серия също  Mr. Green С черна дръжка е, около 15 лв. може и по-малко да е.

# 508

Вземи си, няма да съжаляваш  Peace
Имам я поне от година..сега се каня да взема и отварачката за консерви.

Аз си взех отварачката за консерви, перфектна е  Peace
Чудих се за пресата за чесън, но не ми се даваха пари и за двете... Имам и трошачка за ядки (орехи...)  Crazy и тя е много добра Simple Smile Следващият път ще бъде пресата  Whistling

# 509
  • София
Дженовезе на Барила ли взе? В надежденския Лидл никога няма от него, има само Росо (което също е много хубаво).
Не, на Лидл марката песто взех, взимала съм няколко пъти и е хубаво. Разбира се, не може да се сравнява с Барилата, но като за 3лв. е супер.
Тротоле Триколоре станаха много добре с един сос на Барила, но май не са нищо особено...
Не знаех, че има лидълска марка песто Дженовезе. Би ли ме насочила къде се намира?
И при нас пестото е при майонезите, доматените сосове и консервите, от постоянния асортимент. Ето така изглежда, и има тези два вида.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт