Юлия ни напусна... Мир и светлина по пътя, майчице! Сили и кураж за близките и!

• 108 433
  • 546
  •   1
Отговори
# 300
И аз като sylviana постоянно мисля и се моля за Юлия, следя инфото тук и във фейсбук!
Чакам с нетърпение добри новини за състоянието и.

# 301
  • Бургас
 Praynig

# 302
  • Русе
Все си мисля- толкова дни се бори и издържа. Не може сега да се предаде!
Една позната обича да казва- първо Бог решава кой ще се излекува, а след това лекарите помагат. Тя още е сред нас-значи Бог е решил! Това момиче трябва да се оправи, не може животът да бъде толкова лош. Не и за тези деца!!  Praynig

# 303
  • Бургас
Все си мисля- толкова дни се бори и издържа. Не може сега да се предаде!
Една позната обича да казва- първо Бог решава кой ще се излекува, а след това лекарите помагат. Тя още е сред нас-значи Бог е решил! Това момиче трябва да се оправи, не може животът да бъде толкова лош. Не и за тези деца!!  Praynig

Moля се да си права  Praynig

# 304
# 305
  • Бургас
Чета, чета из форума и все поглеждам темата ... откакто разбрах за случилото се с Юлия, тази жена не ми излиза от главата ...
Наистина не може животът да е толкова лош ... трябва да се оправи  Praynig

# 306
Всички я мислим и се молим Praynig

# 307
Моля те, Господи, помогни на Юлия да премине през това тежко изпитание, да се върне здрава у дома и да отгледа трите си дечица и техните деца! Бъди милостив към малките беззащитни ангелчета и не не взимай тяхната майчица при себе си! Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 308
  • Бургас
Това е малкото сладурче: http://www.devamaria.com/bg/news/view/14/7682

Дано майка му има силите да се справи и да го прегърне!

# 309
  • София
Света Богородица да я закриля, и нея, и цялото и семейство  Praynig

# 310
Юлия се е влошила. Не могат да я събудят, няма съзнание.

Бог да и е на помощ, молете се за нея..... Praynig

# 311
  • Бургас
Дано днес има добри новини за Юлия  Praynig

# 312
Ще се моля за нея и семейството и  Praynig Цяла седмица е в мислите ми . Дано Бог  прояви милостта си.

# 313
                          Praynig
Владико Вседържителю,
Ти си лекар на душите и телата, защото в Тебе е животът и Ти го даряваш според Твоята неизказана благост.

Ти подкрепяш немощните и лекуваш недъзите на душите ни.

Поради многото и големи наши грехове ние не сме достойни за твоята благосклонности и милост, но надявайки се на Твоето безмерно и неизказано снизхождение, осмеляваме се да те молим.

Погледни от висотата на Твоето пресветло обитание, от славата на Твоето всемогъщество и наклони благоволението си към нашата смирена молитва за уповаващата се на теб болна и тежко страдаща юлия, както и за всички, които с обич и надежда бдят при леглото и или другояче я подкрепят.

Прости и, милостиви Боже, всичко, което ти е съгрешила волно или неволно, съзнателно или несъзнателно, с дума, с дело или с помисъл.

Дай и, Господи, да изповяда пред теб всичките си грехове и я привлечи още по-близо до пълнотата на Твоята истина.

Зачети и всичките грижи и обич към семейството и и към ближните,  и дай да прекара остатъка от живота си угодно за Теб и спасително за нея,

и когато по Твоята воля дойде часът, нека в мир да завърши живота си и в съдния ден да застане неосъдително пред лицето на страшния Съдия на вселената - Теб, сърцеведеца Бога, Когото да продължи да възпява и прославя във вечността.

# 314
  • София
Момичета, нека се опитаме всички заедно да и изпратим позитивна енергия  Hug
С молитви и пожелания за здраве, особено днес  Praynig

Ще се моля за нея цял ден..Юлия, събуди се, миличка, децата ти те чакат  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт