Юлия ни напусна... Мир и светлина по пътя, майчице! Сили и кураж за близките и!

• 108 438
  • 546
  •   1
Отговори
# 285
Моля те, Господи, помогни на Юлия да премине през това тежко изпитание, да се върне здрава у дома и да отгледа трите си дечица и техните деца! Бъди милостив към малките беззащитни ангелчета и не не взимай тяхната майчица при себе си! Praynig

# 286
 Praynig Praynig Praynig
Тъжно, много тъжно. Не смеех да погледна нито във фейса нито тук.

# 287
  • Пловдив
Ох боже дано се оправи , направо ми се сви сърцето newsm17

# 288
Моля се от сърце Юлия да се върне при дечицата си  Praynig Praynig Praynig

# 289
 Praynig Praynig
Много сили за Юлия

# 290
Юлия-я-я-я, бори се момиче!!! Три деца те чакат!

# 291
# 292
Юлия,не се предавай...всички се молим за твоето оздравяване.Боже не отнемай майчицата на трите дечица  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 293
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Господи, дай й сили!   Praynig
Дръж се, майче, сигурна съм, че ще се върнеш жива и здрава при дечицата си  Hug

# 294
  • София !
Моля те, Господи, помогни на Юлия да премине през това тежко изпитание, да се върне здрава у дома и да отгледа трите си дечица и техните деца! Бъди милостив към малките беззащитни ангелчета и не не взимай тяхната майчица при себе си! Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 295
Ох, току що го прочетох и аз, сърцето ми се сви. Боже дай й сили на Юлето, тя трябва да се пребори.  Praynig Praynig Praynig

# 296
# 297
  • София

Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 298
час по час влизам във форума с едничката надежда да прочета добри новини за състоянието на юлия. толкова майки се молят за нея тук и някак не мога да допусна, че с цялата подкрепа, която има, юлия може да се влоши.   Praynig
милите дечица, които я чакат у дома, не спирам да мисля какво им е на душичките малки, а утре е празник...
 Praynig  Praynig  Praynig

# 299
  • София
Моля се и аз за нея, дано успее да се пребори. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт