Юлия ни напусна... Мир и светлина по пътя, майчице! Сили и кураж за близките и!

• 108 418
  • 546
  •   1
Отговори
# 360
Вярвам,че хората в кома чуват и чувстват.Понякога се случват неща необясними за медицината.Дано и дават бебенцето,защото няма по-силна връзка в човешките взаимоотношения от тази между майката и детето.Дори плачът му е способен на чудеса.Може би сравнението ми е неуместно, но понякога и много силни шумове не са в състояние да ни събудят при нормален сън,а плачът на съседското бебе е в състояние за секундни да те изправи на крака в ужас да не плаче твоето дете.В този толкова труден момент те имат нужда един от друг.Всички се молим за чудо.Нека Бог да е с тях!
Напълно подкрепям, чудесна идея. Дано ако някой от форума има връзка с близките на юлия да им каже за идеята и ако лекарите са съгласни, нищо не пречи да опитат. Дори запис на плача на бебето може да има ефект.
 Praynig Praynig Praynig
Ще публикувам написаното на стената на болница "Дева Мария"

# 361
Страхотна идея,дано лекарите занесат бебчето при мама Юлия и неговия плач я събуди! Praynig

# 362
  • София !
Миличка Юлия, дано Господ е с теб и ти помогне да се събудиш  Praynig  Praynig

Нека на този светъл празник се помолим всички заедно за нея, да и изпратим позитивна енергия..

Praynig Praynig Praynig!!

# 363
Плачът,допирът,енергията им....те имат взаимна потребност да са заедно.Поне за по няколко минутки,колкото състоянието им в момента позволява.

# 364
ДИК синдромът е овладян, и това е много добре. Единици са оцелелите след такова шоково състояние, но благодарение на Бог и на невероятните лекари на Юлия, ето че нещата са под контрол.Сега трябва да започне постепенно подобрение, надявам се.Тя в момента е в дълбока кома, но не е будна кома, което е добре, от една страна. Доколкото ми е известно, много по-често се възстановяват хора, които са били в нейното състояние, отколкото от будна кома.

Дано има шанс!! Дано Praynig Praynig Praynig

Идеята да се носи бебето при нея е много добра, даже мисля че е задължително да се направи!

# 365
  • София
така обнадеждаващо е да прочета че има подобрение в показатлите на юлия!!! има време-нека закрепне, вярвам, че от комата ще излезе!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 366
Ще се събуди , няма как да е друго , вярвам в Бога знам , че няма да я остави не може да остави и нас , ще ни чуе
 Praynig Praynig Praynig

# 367
# 368
Вярвам,че хората в кома чуват и чувстват.Понякога се случват неща необясними за медицината.Дано и дават бебенцето,защото няма по-силна връзка в човешките взаимоотношения от тази между майката и детето.Дори плачът му е способен на чудеса.Може би сравнението ми е неуместно, но понякога и много силни шумове не са в състояние да ни събудят при нормален сън,а плачът на съседското бебе е в състояние за секундни да те изправи на крака в ужас да не плаче твоето дете.В този толкова труден момент те имат нужда един от друг.Всички се молим за чудо.Нека Бог да е с тях!
Напълно подкрепям, чудесна идея. Дано ако някой от форума има връзка с близките на юлия да им каже за идеята и ако лекарите са съгласни, нищо не пречи да опитат. Дори запис на плача на бебето може да има ефект.
 Praynig Praynig Praynig
Ще публикувам написаното на стената на болница "Дева Мария"

Така е, и аз вярвам че това страшно много ще помогне за събуждането на Юлия! Дано лекарите го направят. И съм убедена че ще повлияе положително на състоянието и.
Моля се за нея всеки ден!

# 369
  • * Under the stars *
Във Фейсбук пише,че бебчето се вкарва при Юлия от доста време,а близките също й говорят.Вярвам,че Юли ще се оправи! Praynig

# 370
  • София
Дано наистина пускат близките и при нея, и най-вече бебчето и другите и две деца.
Техните гласове са най-важното средство за събуждането на Юлия, сигурна съм.

Моля се от сърце, Господ да се смили над нея и да и помогне..дано, дано се събуди  Praynig  Praynig

# 371
  • София
Някой знае ли от днес нещо ново за състоянието на Юлия?
Гледах страницата на болницата във фейса, но май последното инфо е от преди 14 часа..че няма промяна, и е все така в критично състояние  Sad

Дано съвсем скоро новините да са по-добри  Praynig

Момичета, нека не спираме да се молим за Юлия  Praynig

# 372
Цитат
Болница "Дева Мария"
Състоянието на Юлия остава критично. Има пълна липса на съзнание. Остава в кома.

преди 9 минути ·

Дано Юлия се пребори по-скоро.

# 373
Дано! Ние вярваме и не спираме да се молим! Praynig

# 374
АЙДЕ МОМИЧЕ БОРИ СЕ НИЕ СМЕ С ТЕБ Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт